• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl davranmalıyım???

honey1993

HATAY
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
11
4
3
sevgilimin oyundan tanıştığı biz kadın var ondan yaşça baya büyük. kadınla aynı şehrde değiliz sesini duymadı yüzünü görmedi. mesajlaşıyorlar. konu önce oyundu sonra o sevgilisini anlatmış bizimki beni anlatmış.ara sıra konuşuyoruz diyor.kadının bayramını kutlamayı ihmal etmemiş.ben konuşmalarını istemiyorum. bunu söyleyince rahatsız olacağın bi durum yok diyor. sizce nasıl tepki vermeliyim

Üstüne gidersen , hepten beter edersin.
Online oyunlar bağımlılık yapar çünki.
Benimki de oynardı...

Valla sevgilininki ne boyutta bilmiyorum ama benimde oynadığım bir var online. Ve konuştuğum kişiler. Hiçde bi soru yaşamadık. Kişi kendini bilirse gayette güzrl arkadaşlıklar kurulabiliyor. Keza ben son zamanlarda oyundan kopmama rağmen sırf arkadaşlarla konuşmak için giriyorum:-D ama bnm bahsettiğim arkadaşlıklar 5seneyi aştı orda.

Canım bende online oyun bağımlısıyım, pek çok arkadaşım var kimi evli, kiminin sevgilisi var...
Hal hatır da sorarız, oyun muhabbeti de yaparız yani iyidir arkadaşlar ya kızma bu kadar.
Ha sevgiline bir yürüme, bir yazma varsa eğer rahatsız olduğunu , böyle konuşmalardan hoşlanmadığını söylersin. Aksi halde üzerine gidersen sana söyleyeyim genelde oyun tercih edilir.

peki sizce bu kadar değer vermesindeki sebep ne istemediğimi biliyor neden vazgeçmiyor

sevgilimin oyundan tanıştığı biz kadın var ondan yaşça baya büyük. kadınla aynı şehrde değiliz sesini duymadı yüzünü görmedi. mesajlaşıyorlar. konu önce oyundu sonra o sevgilisini anlatmış bizimki beni anlatmış.ara sıra konuşuyoruz diyor.kadının bayramını kutlamayı ihmal etmemiş.ben konuşmalarını istemiyorum. bunu söyleyince rahatsız olacağın bi durum yok diyor. sizce nasıl tepki vermeliyim

Yaslariniz kac canim?

yaşı büyük küçük önemli değil takipte ol rahatsız olduğun an ilişkisini kesmeyi iste bunda ısrarcı ol oyun moyun derler oyunu sana oynarlar olan sana olur dikkatli ol

rahatsiz olacagin bi durum olsun yada olmasin, gorusmesini istemiyosan gorusmemeli, cunku zaten normalde hayatinda olan bi arkadasi degil ki.. sanaldan biri, olmasa da olur..

Rahatsiz oldugunu soylemelisin.

Zaten realden bir arkadasi degilmis , gorusmesede olur ..

Ya onu bunu bilmem de yasi ilerlemis bazı hatunlarin genç erkeklerle yazismaktan ciddi zevk aldığını biliyorum.
Oyun oynayan arkadaslar yanlis anlamasin aman aman. Yani benim pek aklim almiyor bu durumu. Yakin bir erkek arkadasimla beraber oynardik.
Genelde kocasi gece calisan evli bayanlar arkadasimla muhabbetin dibine vururdu. Sozde oyun arkadasligiydi. Ama oyle olmadigini bal gibi biliyorduk.
Oyun disinda her sey icin muhabbete bahane ararlardi.
Bazen arkadasima 'aaa bu abla cok iyi biri' falan dedigimde
Kehkehkeh gulerdi pis zampara.
Yani demem o ki o kadar da masum degil bazi ablalar. Bu bir cesit tatmin belki.

herkes farklı tabi normallerde eminim vardır ama örnek dersen benim sevgilimde online oyun oynar kendinden yaşça büyük bi adamla oynamaya başladılar sonra adamın karısı dahil oldu bir kaç oyun hakkında bişeyler sordu bir şey demedim sonra benimkine bir yapıştı facebooku açıyorum ondan msj oyuna gırıyorum ondan mesaj kadın face şifresini unutmuş kocasına değil benimkine soruyo nasıl açarım tekrar diye ayıramadık ya resmen sevgilimden. en son oyunu bırakıp kurtulmuştuk iyilerde olsa böyle örneklerde var

Boyle bir durumda rahatsiz olup olunmayacagini nasil anlarim? Ayni seyi ben yaparsam sevgilimin tepkisinin ne olacagini tahmin ederek.

niye konusmak icin diretiyor ki? sanal bir arkadasi sanami tercih ediyor ? sacmaliga bak yahu.. sende gir oyna ozaman arkadas edin erkek olsun bence senin ki boyle laftan anlar ;)

İyi de bu çok saçma. Gir oyununu oyna çık. Elin kadınıyla konuşmak zorunda mısın

Back
X