• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Nasıl Davranmaliyim?

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kizlar, geçenlerde kuzenim whatsapptan bize oturmaya gelmek istediklerini soyledi. Buyrun dedim. İslerimi ayarliyim filanca gun geleceğiz. Ben seni ararim tekrar dedi. Neysr o gun geldi ben de hazirlij yaptim ne aradi ne birsey. Gelmediler. Acikcasi bozuldum. Haftasonu planimizi bozdular. Daha oncr de yapti aynisini. Neyse dedim konu kapandi.

Aradan uc hafta gecti insam bir demez mi gelemedik filan diye.. adim gibi biliyorum yakinda arayacak. Sizce nasil davranmaliyim?

Kizlar, geçenlerde kuzenim whatsapptan bize oturmaya gelmek istediklerini soyledi. Buyrun dedim. İslerimi ayarliyim filanca gun geleceğiz. Ben seni ararim tekrar dedi. Neysr o gun geldi ben de hazirlij yaptim ne aradi ne birsey. Gelmediler. Acikcasi bozuldum. Haftasonu planimizi bozdular. Daha oncr de yapti aynisini. Neyse dedim konu kapandi.

Aradan uc hafta gecti insam bir demez mi gelemedik filan diye.. adim gibi biliyorum yakinda arayacak. Sizce nasil davranmaliyim?

Müsait değilim der ibretlik bi mesafe koyardım araya ben olsam. sinirlerim bozuldu burdan bile

"Ben seni ararım tekrar" demiş aramamış. Demek ki net değildi durum. Ama olumsuz olsa da bildirmesi gerekirdi, hoş olmamış elbette. Yüzüne direkt söyleyin "O kadar hazırlık yapmıştım, keşke gelemeyeceğinizi söyleseydiniz" diye. Onun buna verdiği cevaba göre tavrınızı belirlersiniz. Çok pişkin davrandıysa mesafe koyarsınız mesela.

Belki de siz de arayıp geliyorsunuz değil mi diye yoklamayınca misafir almaya
pek istekli olmadığınızı düşünmüştür.
Yani ben olsam düşünürdüm şahsen.

Özetle beklemekle kalmayıp siz aramalıydınız..

her zaman mı böyle? ilk seferse ılabilir yani aklından çıkmıştrı vs.

Buzzzz gibi davran "bir şey mi oldu" derse "dalga mı geçiyorsun" de.
Üste çıkmaya çalışırsa da bir güzel döv :sopa:
Ya da dövme kısmı biraz abartı oldu sanırım onu geç şimdilik :KK14:

müsait değiliz de geç

* Geçen işiniz çıktı sanırım gelemediniz biz size gelicez de bu sefer de o hazırlık yapsın gitmeyin hatta telefonları kapatın ulaşamasın.
Veya
* Arayıp ay geçen gelemedik şu gün gelcez derse aa tabi gelin de ve o akşam evde olmayın sonrasında da aa gelcektiniz dimi tamamen unutmuşum de :KK53: :KK53:

İlk defa yapmiyor iste mesele o. Surekli program yapar o gun gelir telefonunu acmaz. Saatler sonra gelir bekletir sen gitmezsen bir ton surat...

Sinirliyim biraz da... Hazirlik filan problem degil ama haftasonh planimizi bozdu.

Bir de ararim dedigi yola cikinca arayacakti. Ama yok...

Simdi sorsam yine kendine gore cok gecerli problemleri vardir. Kesin hastadir mesela hemen cok hastaydim moduna girer. Bir kere bana oyle dedi bir saat sonra bir arkadasiyla instagramda foto koydu. Kustum iste hastayim deyince cikti geldi israr etti gibi sacma bahaneler uretti. Esiyle arasi bozulur eve misafiri gelir. Hep bi bahanesi vardır yani

kesin olmadan neden hazırlık yaptınız? bidahakine yapmazsınız olur biter.
o yüzsüzse siz ondan yüzsüz olun. valla insanları dert edemem kendime.

Back
X