- Konu Sahibi NeseKaynagi
Çok haklısınız valla kimse kusura bakmasın ama ben babamı kayb ettiğimde 2 ay orda kaldım.ne eşimden ayrı olduğum gözümdeydi ne evim barkım. .her şey yoluna girer de giden gelmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız valla kimse kusura bakmasın ama ben babamı kayb ettiğimde 2 ay orda kaldım.ne eşimden ayrı olduğum gözümdeydi ne evim barkım. .her şey yoluna girer de giden gelmez.
Evet babanızı düşünün teyze oğullarını düşüneceğinize benim babam rahatsız olacak gidip başka şeylere takılıcam şaka gibievet çok haklısınız biz zaten öylesine bir araya gelmiştik, eğlencesine toplandık 3 kardeş. Biz siginmaciyiz ve yardıma muhtaç olduğumuz için tüm yük yengemin üstüne kaldı yazık. Atamız gözümüzün önünden gittikten sonra zaten abimizi büyük olarak hiç saymiyacaz, Aileyi biraraya toplamakta neymiş. Babamdan sonra arkamızda Dağ gibi abim var demiyecez zaten. Herkes basının cagresine bakacak, tüm kardeşler dagilacak
Bir şey anlamadım. Herkes kendi evi dışında bütün evleri geziyor sanki hikayenizde
Atamız, dağ gibi abimiz falan kendimi kuruluş, diriliş bilimum oba, beylik dizilerinde gibi hissettim. Siz abinize baya değişik bir misyon yüklemişsiniz ailecek belli ki, Allah yengeye sabır versin bundan sonra.evet çok haklısınız biz zaten öylesine bir araya gelmiştik, eğlencesine toplandık 3 kardeş. Biz siginmaciyiz ve yardıma muhtaç olduğumuz için tüm yük yengemin üstüne kaldı yazık. Atamız gözümüzün önünden gittikten sonra zaten abimizi büyük olarak hiç saymiyacaz, Aileyi biraraya toplamakta neymiş. Babamdan sonra arkamızda Dağ gibi abim var demiyecez zaten. Herkes basının cagresine bakacak, tüm kardeşler dagilacak
Peki neden babanızın kendi evinde kalmıyorsunuz da abinizdesiniz?Babamın son zamanları doktorlar tüm çocuklarını görsün dedikleri için bir aradayız
Abim istedi 3 kardeş bir arada olalım diye, babam böyle daha çok mutlu oluyor. Tabi ki biz abimleri de düşünüyoruz ama hem abim gitmemize izin veriliyor, hem de babamın durumu kötüleşti artık. Benim evime gelen misafire neden takildigima da biz burada hastalıkla uğraşırken millet gezmeye gelelim, beraber yılbaşı kutlayalım diyor. Evin hanimi evde yokken. Birde bu pandemi sürecinde Ankaradan gelecekler riskli bölge. Eşim yılbaşından sonra beni doktor kontrolüne götürecek. Ya ona virüs bulastirirlarsa
Evine donmelisinIyi geceler bayanlar , araniza yeni katıldım. 3,5 aylık hamileyim. Yeni hamile kaldigimda düşük riski yaşadım ve doktorum sana yardımcı olması için birilerini çağırın dedi. Annemler geldi, sonra kayınvalidemler geldi memleketten bana bakmaya. Ondan sonrada annem, babamla birlikte bize 1 buçuk saat uzaklıktaki abime geçtik hem beraber olalım diye, 2 aydır Abimler de kalıyoruz. Kayınvalidemler eşimle birlikte bizim evdeler. Geçen eşimle görüşürken yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı var diye konuşuyorduk. Yılbaşında memlekette 8 saat uzaklıktan eşinin iki tane teyzesinin oğlunun geleceğini öğrendim. Sinir oldum oldum ama bozuntuya vermedi. Su virüs döneminde her taraf kapalı iken gezmeye geleceklermiş, yılbaşını beraber geçirelim diye. Şuanda evimde kalmıyorum, kalsa idim kesinlikle kabul etmezdim ben hamile halimle , virüs varken millet gezmeyi mi düşünüyor diye. Kayınpederinin, ve kayınvalidemin bizde iken gelelim demisler. Eşimde gelecek insana gelmeyin diyememiş sözde bana plan yaptık diyor. Sizce ne yapmaliyim