Sizce nasil davranmsliyim

peki siz abinize geçince kayınvalideler sizde kalmaya neden devam etti. Bi de sizin için gelmişler garip.
Niye kalmsın ki.? Gelin yok. Oğlum işten geliyor. Akşamları 1 tabak sıcak yemek olsun kıyafetleri yıkansın temiz temiz giysin diye düşünmüş olabilirler. Ben kalınvalidenin kalmasını yadırgamadım..

Siz abinize gidip kalirken virus yok da
Esinizin akrabalari size gelirken mi virus var?
Kendinize yontmayin her seyi. Bakima ihtiyaci olan insan ev ev sehir sehir gezmez,kalir evinde, yatar dinlenir,aksamlari da esi bakar zaten kendisine. Sundugunuz gerekceler inandirici olmamis.

Bu arada abinizin esine de sabirlar diliyorum. Iyi kovmamis sizi

1 i temizlik 1 i yemek 1 i çocuk bakımı desek. Gerçekten evdeki kişi sayısı arttıkça temizlik 1 er tane daha eklemek gerekir tabi 🤣
Yengenin yerinde olsam al bacim hizmetilerden birini de evine git derdim :KK66:
Ev evlikten cikmis siginmacilar kampina donmus. Hastalanan herkesi bir eve toplama cabasi nedir yani,biri ölümcül hasta,digeri dusuk tehlikesi olan hamile. Psikoloji kalmaz insanda.

Edit: yazim yanlisi

Son düzenleme:
Ben de bişey sormak istiyorum. Abiniz yengenizle, anneniz babanızla, eşiniz neden sizinle beraber abinizde kalmıyo ? Ayrı olmanız, şu durumda çok saçma olmuş. Madem abinizde kalmaktan başka yol bulamadınız, düşük riskiniz varken ve babanızın son günleriyken eşiniz neden sizin yanınızda değil de evde annesiyle beraber? Bence kuzenlerin gelip gitmesinden ziyade bunu dert edinin kendinize.
Ha bi de yengeniz durumdan rahatsız olsa bile sizi kovacak değilya. Bence o da sesini çıkaramıyo. Yoksa kim 2 ay bu durumu kabul etsin ki
Q
Ben de bişey sormak istiyorum. Abiniz yengenizle, anneniz babanızla, eşiniz neden sizinle beraber abinizde kalmıyo ? Ayrı olmanız, şu durumda çok saçma olmuş. Madem abinizde kalmaktan başka yol bulamadınız, düşük riskiniz varken ve babanızın son günleriyken eşiniz neden sizin yanınızda değil de evde annesiyle beraber? Bence kuzenlerin gelip gitmesinden ziyade bunu dert edinin kendinize.
Ha bi de yengeniz durumdan rahatsız olsa bile sizi kovacak değilya. Bence o da sesini çıkaramıyo. Yoksa kim 2 ay bu durumu kabul etsin ki
Eşim çalıştığı için kendi evimizde, bizide ziyaret ediyor 15 günde bir.
Tabi ki bir ara düşündük kendi evimize geçelim gene geliriz hem Abimlere dinlenmiş olur diye. Ama babam tüm çocukların böyle mutluyum ben dedi, abimde izin vermedi zaten ne zaman ne olacağı belli olmaz diye. Heran mide kanaması geçirebilir veya hafıza kaybına uğraya bilir dedi doktorlar. Kanser tüm vücudu, iç organlarını sarmış beyine ilerliyor denildi. Hafıza kaybına uğradığında hiç kimseyi tanıyamayacak denil

kadının babası kanser ve abisi hep birlikte kalalım diye kendisi ısrar etmiş, her anı son anı gibi yaşıyordur adam ve çocukları, gerçekten 3 yardımcıya mı takıldınız bu konuda. zor durumda olan bir insana laf sokmak ne kazandırıyor ki.
:)
Ne konu başında var bu detay ne de eşten ayrı kalmayla alakalı bir sıkıntı.
Kendi başkasının evinde yeri var diye kalabiliyorsa aynı şekilde onun da evinde kalınabilir, hep banacılık şartlar zorlu olunca değişmez.

Yengenin yerinde olsam al bacim hizmetilerden birini de evine git derdim ;)
Ev evlilten cikmis siginmacilar kampina donmus. Hastalanan herkesi bir eve toplama cabasi nedir yani,biri ölümcül hasta,digeri dusuk tehlikesi olan hamile. Psikoloji kalmaz insanda.
Başka hangi evde toplanılırsa bu konfor olmayacak, iş başa düşecek tabii😂
Allah aşkına onca insanı kim evine toplar şimdi, akıl var mantık var.
Baba mevzusu çok ayrı da, benim bildiğim böyle bir durumda onun evine gidilir, adamın düzeni bozulmaz.
Başka bir evde sığıntı gibi olmasındansa kendi evinde hatıralarıyla geçirilir, hiç bilmediği bir yerde yabancı bir evde değil...

Başka hangi evde toplanılırsa bu konfor olmayacak, iş başa düşecek tabii😂
Allah aşkına onca insanı kim evine toplar şimdi, akıl var mantık var.
Baba mevzusu çok ayrı da, benim bildiğim böyle bir durumda onun evine gidilir, adamın düzeni bozulmaz.
Başka bir evde sığıntı gibi olmasındansa kendi evinde hatıralarıyla geçirilir, hiç bilmediği bir yerde yabancı bir evde değil...
Tabii canim. Herkes musait oldukca git gel yapar,korona da var gerci agir hastayla calisan insanlarin ayni evde olmasi ziyaret etmesi bile anlamsiz ve tehlikeli.
Kolonilesmek bizim yurdun insaninin en belirgin ozelligi. Baska toplumlarda asla goremeyiz boyle yasayanlari.

Tabii canim. Herkes musait oldukca git gel yapar,korona da var gerci agir hastayla calisan insanlarin ayni evde olmasi ziyaret etmesi bile anlamsiz ve tehlikeli.
Kolonilesmek bizim yurdun insaninin en belirgin ozelligi. Baska toplumlarda asla goremeyiz boyle yasayanlari.
Allah şifa versin, gecinden versin inşallah.
Uzun ömrü olsun, doktorları yanıltsın.
E 2 ay olmuş, adamın belki daha ömrü var, 8 ay mı kalınacak anlamadım ben😂

Allah şifa versin, gecinden versin inşallah.
Uzun ömrü olsun, doktorları yanıltsın.
E 2 ay olmuş, adamın belki daha ömrü var, 8 ay mı kalınacak anlamadım ben😂
Belli ki var adamcagizin omru. Dusuk tehlikesiyle eszamanli olarak rahatsizlanmis adam,10 belki 20 gun omur bicilmis (hangi doktor Turk filmi gibi su kadarlik omrun kaldi diyor ona da sastim) 2 aydir yasiyor yazik. Belli ki aci da cekiyordur. Allah cektirmesin cok zor ama bu sureci ayni evde gecirmek inanilmaz sacma

Babam çok hasta, kanserin son evresi doktorlar yapacak hiç birşey yok dediler. Evde tüm sevdikleriyle, çocuklarıyla geçirsin demişti. Hatta belki 20 günlük, belki 10 günlük ömrü kaldı dediler. Bunu öğreneli tüm aile beraberiz. 3 kardeş annem, babam abimin evide çok musait
İsterse saray olsun. Siz , evinize siz yokken misafir gelmesini istemiyorsunuz ama o kadar kalabalık bir şekilde bunca zaman hastalık bahanesiyle gelin evinde kalabiliyorsunuz.
Abinizin eşi buraya konu açsa yeridir.

Babam çok hasta, kanserin son evresi doktorlar yapacak hiç birşey yok dediler. Evde tüm sevdikleriyle, çocuklarıyla geçirsin demişti. Hatta belki 20 günlük, belki 10 günlük ömrü kaldı dediler. Bunu öğreneli tüm aile beraberiz. 3 kardeş annem, babam abimin evide çok musait

Geçmiş olsunda, bu şekildede olmaz. Herkes beraber bide adam covid olursa ne yapacaksiniz? Zaten bağisikliği düsmüstür. Ister 24/7 beraber kalin, yine vefat ettiginde özlersiniz. Manasi yok.

O ev şimdi curcunadir. Hem sana hem babana bakiliyor. Umarim abin evli degildir yoksa yenge hakli şekilde patlar.

Süreci baştan çok kötü yönettiniz. Sadece eşin ile geçirebilirdin. Eger 1.5 saat arabada oturabiliyorsan, o evde eşin ilede bu süreci geçirebilirdin. Eşin yemek yapar, yada dişardan getirir, arada evi süpürüp ederdi. 3,5 aylik hamileliktede artik düsük tehlikesi atlatilmiştir diye düsünüyorum

Onun yerine hasta babani getiriyorsun, ordan oraya gidiyor adam. Ki insan en huzurlu his ettiği yer kendi evi değilmi? 2 aydir eşinden ayrisin. Sanki desen yatalak cok kötü hastaliği kapilmişsin gibi.

Sen gezersen, milletin gezmesinede bisey diyemezsin. Yetiskin insanlarsiniz ya, kendinize bakamiyorsunuz! Kv'de eşine bakiyor, sen abindesin. Cok saçma durumlar bunlar.

3 yardımcıya bir tek ben takıldım herhalde😂😂
Ey maşallah, siz yokken ne yapıyor 3 yardımcı?
Sizin için mi iş verildi yoksa normal düzen mi bu?

Hayır yük olmuyoruz tadındasınız da, sizle alındıysa işte zaten zorlanılmış demektir.
Öncesinde varsa ise ancak 3 yardımcının hallettiği bir ev düzenine sayamadım ama 6 kişi eklenince işler çığrından çıkmıştır.

Yoo bende takildim. Tuhaf detaylar ortaya cikiyor konu sahibi istemediği mesajlari alinxa. En basit o 1 yardimciyi abisi konu sahibine yollasa hiç bu sorunlar olmazdi :)

Tersi olsa, adam 3 aydir annesinin yaninda kalsaydi, baba hasta diye, adam linçi yerdi. Vay efendim ölüm hayatin parçasi, insan karisini yanliz birakirmi diye.

Yoo bende takildim. Tuhaf detaylar ortaya cikiyor konu sahibi istemediği mesajlari alinxa. En basit o 1 yardimciyi abisi konu sahibine yollasa hiç bu sorunlar olmazdi :)

Tersi olsa, adam 3 aydir annesinin yaninda kalsaydi, baba hasta diye, adam linçi yerdi. Vay efendim ölüm hayatin parçasi, insan karisini yanliz birakirmi diye.
Ya da kayınpederi hasta olsa ve maaile gelip 2 aydır konu sahibinin evinde kalsalar off off diyorum, bir kişi değil iki kişi değil çünkü.

Evet birazda hamileliğin verdiği bir duygusallikla yada alinfanlikla, biz burada hastalıkla uğraşırken kendi derdimiz varken. Milletin biz gezmeye gelecez demesi sinirimi bozdu. Yılbaşını hep beraber olalım demesi sinirimi bozdu. Koronada yine etkisi var bunlarda. Birde evin hanımı yokken gelmeleri. Kayinvalidem var ama sonuçta genede onunda düşünmesi gerek
Evin hanımı yokken gelemez derken orası eşinizinde evi değil mi? Hem babanız rahatsız siz bunu düşünüyorsunuz alemsiniz. Pandemi diyorsunuz korona diyorsunuz 2 aydır kaç kişi sizde aynı evdesiniz. Abinizin ıkı gün işe gidip gelmesi dışarı temaslı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Virüs bir uzak kaldığın evine ve eşine var size yok sanırım

Kadının babası son günlerini yaşıyormuş hala yengeye yazık, yok kocandan niye 2 aydır ayrısın diyenler var. Baba bu ya... Bir daha asla geri alamayacagi zamanlar bunlar. Derdiniz ne sizlerin de..konu sahibinin de derdi ayrı. Babasını düşüneceğine niye teyze oğulları geliyor diye düşünüyor bir de bu arada. Sıkıntıya bak. Herhalde ben çok duygusalım hassasim diyorum bazen...
Çok haklısınız valla kimse kusura bakmasın ama ben babamı kayb ettiğimde 2 ay orda kaldım.ne eşimden ayrı olduğum gözümdeydi ne .her şey yoluna girer de giden gelmez.

Back
X