• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl düşünmeliyim ?

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Selam arkadaşlar, erkek arkadaşım 24 yaşında ve okulunun son senesi. Geçen aylarda bana ilk dönem bitince sözlenmek istediğini söylemişti,geçen gün onu hatırlattım. Ancak pek istekli olmadığını farkettim ya da hissettim diyelim(anlarsınız kadınsı içgüdüler). İstiyorum diyor ama ne bileyim yani ben çok konuştum diye artık olsun gözüyle baktığına eminim. Ben hukuk ilk sınıftayım ama bu evlenme takıntım niye anlayabilmiş değilim. Sizce kendimi bu fikirden uzaklaştırmak ve takmamak için ne yapmalı, nasıl düşünmeliyim?

daha 1. sınıfta oldugunu okulunun herseyden onemli oldugunu hem okul hem evlilik yada ciddiye binmiş bir ilişkinin sorumlulugunun derslerini pek te olumlu etkilemeyecegini dusunebilirsin

daha 1. sınıftaymıssın bi ilişkiyi ciddiye bindirmek adına cok erken bir zaman, önce bi okulun bitsin, iş hayatını düzene sok evlilik her zaman olabilcek bişey

önce kendin... önce kariyerin.. önce ayaklarının uzerinde durman onemli :34:

1 sinif gercekten erkennmis, 2ci sinif veya 3 cü siniftayken bir nisan yapabilirsiniz bence sakincasi olmaz.. hem daha iyi tanimaya sebep olur ailesini vs..
suan bence biraz daha bekle 1 veya 1 bucuk sene , suanki evlilik istegin belkide herkezde görüp heveslendigin icindir veya yas geciyor diye.. aslinda sana bisey diyimi
insan isteyince hem evlenir hem okur karyer yapar, ama bunun icin anlayisli ve tam destek veren bir es olmasi lagzim karsinda.. yani bu sekilde olur aileler falan kabul ederse ve es adayin,
ancak nisanlanip birbirimizi daha iyi taniyalim vs diyorsaniz ozaman bence dedigim gibi biraz bekleyin öyle nisanlanin derim. hakkinda hayirlisi...

haklısınız çok teşekkürler. evet en yakın arkadaşlarımdan biri nişanlı filan o yüzden etkileniyorum. bazen onun evlilik muhabbeti de beni sıkmıyor değil ama ben niye değilim diye de soruyorum. ancak dedikleriniz doğru.

Back
X