sizce nasıl kestirmeliyim saçımı

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
ya kızlar saçlarım çok uzundu siyaha boyamıştım ama berbat oldu saçım. bende orial mı diyorlar onla açtım saçımı iyice mahvoldu en sonunda kısacık kestirmiştim yaklaşık 3 ay oldu. ama hala uçları yıpranmış duruyo çalı süpürgesi gibi. dümdüz aslında saçlarım dalgalı bişiler yapıyorum, düz yapıyorum yok olmuyor ya. çok kötü içları yaklaşık 10 cm lik yeri. ama o kadar da kestiremem saçımı. napmalıyım sizce uçlarından biraz aldırayım mı. foto koymak istiyorum yardımcı olur musunuzz

ya kızlar saçlarım çok uzundu siyaha boyamıştım ama berbat oldu saçım. bende orial mı diyorlar onla açtım saçımı iyice mahvoldu en sonunda kısacık kestirmiştim yaklaşık 3 ay oldu. ama hala uçları yıpranmış duruyo çalı süpürgesi gibi. dümdüz aslında saçlarım dalgalı bişiler yapıyorum, düz yapıyorum yok olmuyor ya. çok kötü içları yaklaşık 10 cm lik yeri. ama o kadar da kestiremem saçımı. napmalıyım sizce uçlarından biraz aldırayım mı. foto koymak istiyorum yardımcı olur musunuzz

bakım yaptırsan sacına ise yaramaz mı acaba?

yazdığımızında açılan sayfanın biraz altına gelirsin eklentı ekle yazıyor onu buldummu gerisi kolay ben öle yapmıştım

nasıl bakım derken yani. kendimce birşeyler mi canım veya kuaförler yapar mı. o kadar sinir oluyorum ki artık ne düz ne de başka bişey çalı süpürgesi gibi bide sadece uçları berbat duruyor. en önemlisi kısa ama taranmıyor bile canım ya

nasıl bakım derken yani. kendimce birşeyler mi canım veya kuaförler yapar mı. o kadar sinir oluyorum ki artık ne düz ne de başka bişey çalı süpürgesi gibi bide sadece uçları berbat duruyor. en önemlisi kısa ama taranmıyor bile canım ya
bnce saçlarını şöyle kestir $indir.webp sonrada bırak uzasın.

Siyah saçı,evde oreal ile açmak büyük cesaret.

Bence iyi bir kuaföre gidip tek renk boyat ve kuaförde bakım yaptır.
Belki uçları,ara makası ile biraz düzeltebilirler.

Sonra evde bakım yağları ile devam edersin.

Siyah saçı,evde oreal ile açmak büyük cesaret.

Bence iyi bir kuaföre gidip tek renk boyat ve kuaförde bakım yaptır.
Belki uçları,ara makası ile biraz düzeltebilirler.

Sonra evde bakım yağları ile devam edersin.

şuan o renk aktı gitti zaten saçım tek renk. boya mı birdaha tövbe diyorum. :)
şuanda saçım tek renk sadece uçları hafif kahverengimsi kaldı o da yanık olduğundan olsa gerek :9 bugün gideceğim kuaföre sonuçları yazarımm :)

Back
X