Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce nasıl kombinleyebilirim bu gömleği ve güzelmi :)
hoşuma gitti görünce düz renk elbiselerle daha hoş durur gibi geldi genelde spor şık şeylerden hoşlarınım karıştırmayı severim yani ,ben bunu ceket gibi kullanmak istiyorum nasıl kızlar ?
çok güzelmiş.valla resimdeki gibi kombinleyebilirsin,onun haricinde beyaz pantolonla da olur.daha başka koyu lacivert bir kotla olur,gömleğin altına beyaz renk dar askılı body giyersin,koyu lacivert kot giyersin,o kotun altına koyu kırmızı topuklu ayakkabıyla çok hoş olur,diye düşündüm
yine şöyle bir baktım da krem renk pantolonla da hoş olur,ama gömleğin altına illa koyu renk body istiyor gibi,beyaz demiştim ama en açık resimdeki gibi ten rengi kullanabilirsin.krem renk pantolonla kullanacak olursan mutlaka siyah askılı body giy gömleğin içine.daha başka aklıma gelmedi kombin...
Cogu seyle kombinleye bilirsin, ama en guzeli siyah kisa bir elbiseyle olur. Yani simsiyah kombi, ve hareket katmak icin bu gomlegi giye bilirsin ustune.