Sizce nasıl olur?

nilooya06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
38
4
36
26
Sevgilim son zamanlarda iş bulamadığı için çöküntü yaşıyor gerçekten zor durumda iyice içine kapanıyor ve bu ilişkimize de yansıyor onun için üzülmemi istemiyor. kendi kendine yalnız kalıp halletmeye çalışıyor.Bu yüzden toparlanmak için benden biraz zaman istedi kabul ettim ama içim rahat değil. Kesinlikle sevgisinden şüphe etmiyorum ve ayrılmak da istemiyorum. Acaba geldiğinde eskisi gibi olabilir miyiz veya herhangi bir sorun çıkar mı

Siz ona guvendiginiz surece sorun cikmaz butun sorunlar guvensizlikten ve supheden doguyor

evlenseniz işsiz kalsa anasının evine mi gidecek toparlanana kadar 🤦 tamam zor durum işsizlik amenna. ama bu kadar travmatik bişey de yok ya. herşey bizim için hayatta böyle durumlar daha önemli değil mi ilişkilerde

Toparlanmaktan kastı ne? Toparlanmak için ne yapıyor ve bunun çok kısa süreceğini nereden çıkardınız?

Psikolojik olarak daha iyi hissetmekten bahsediyorsa, insan sevdiklerinin desteğiyle daha çabuk toparlar. Sizi kendinden uzaklaştırması bu durumda mantıklı değil. Ve çok kısa bir süre derken, insan ne kadar sürede toparlanacağını nereden bilebilir?

İş bulmaya odaklanmak istiyorum, sana ilgi gösteremem, iş bulunca toparlayacağım diyorsa, ne zaman iş bulacağı belli değil, yani bu toparlanma süreci ne kadar uzayacak yine muamma. Sizin "çok kısa bir süre"den anladığınız nedir?

Kısaca size sen az biraz kenarda bekler misin ben biraz kafamı dağıtayım, biraz dağılayım, orda burda takılayım demiş arkadaş siz de tamam demişsiniz neden? Çünkü o şuan iş bulamadığı için çok üzgün ve depresyonda kıyamaaam:KK51: İnanman guzum :olamaz: inanman erkeklerin bu çakallıklarına. Gerçekten seven insan zor zamanında sevdiği daha çok yanında olsun ister, sorunlarını daha kolay aşabilmek için her zamankinden çok görüşmeye konuşmaya ihtiyaç duyar ama o her erkek gibi başka maceralar aramak istemiş bu bunalımdan çıkmak için. Yanlış yolda umarım yanlış yapmaz.

Sevgilim son zamanlarda iş bulamadığı için çöküntü yaşıyor gerçekten zor durumda iyice içine kapanıyor ve bu ilişkimize de yansıyor onun için üzülmemi istemiyor. kendi kendine yalnız kalıp halletmeye çalışıyor.Bu yüzden toparlanmak için benden biraz zaman istedi kabul ettim ama içim rahat değil. Kesinlikle sevgisinden şüphe etmiyorum ve ayrılmak da istemiyorum. Acaba geldiğinde eskisi gibi olabilir miyiz veya herhangi bir sorun çıkar mı
Erkekler eğitim, ekonomi, iş yaşamı gibi konularda ciddi manada hassaslar. Elbette, keza biz kadınlar da öyleyiz ancak erkeklerin kafası bu konularda daha fazla dolu oluyor, hırslı ve bazen bambaşka birisi gibi bile olabiliyorlar ve duygusallığı bir müddet bir kenara bırakabiliyorlar. Sevgilinin bu tutumuna da şaşırmadım çünkü zamanında fazlasını yaşadım ve bundan ben de zarar gördüm. Böyle durumlarda kendisini sıkmaman, amacın kötü olmasa, ona yardımcı olmak istesen bile ne olup bittiğine , nasıl hissettiği ve türevleri sorular sormamanı, onu biraz kendisiyle baş başa bırakmanı öneririm. Senin ona karşı gönlün rahatsa, herhangi bir şüphen de yoksa tamamdır zaten. İçin rahat olsun...

Back
X