sizce nasıl olur?

Ander

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
301
0
96
Konya
kızlar abimin düğünü için elimde olan bi kaftan var giysem mi giymesem mi karar veremedim ... kına da sizce nasıl olur.. çevremden aldığım yorumlar kimine göre çok abartı olurmuşum gelin kız gibi kimine göre kesin giy şeklinde... sizin de fikirlerinizi bekliyorum... teşekkürler şimdiden... ( fotografı şimdi çektim aceleye geldii direkt ekleme nasıl bilmiyorummm ) :kedi: kaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $kaftan.webp
    $kaftan.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 138
bence giyme.kaftanı gelin olan kız giymeyecakmi.bırak dikkatler onda olsun.gecenin yıldızı her zaman gelin olmalı bence.

bencede gelin olmalı gecenin yıldızı..biraz abartı olabilir...düğünde yine bir derece ama kınada asla giyme bu tür birşey..

kaftan çok güzel sorunda burda zaten.herkes gelin sanki oğlanın kardeşi diyecek.tabi bunu diyecek kız tarafından gelen dedikoducu hatunlar :))) bence giyme.

yaaa bence gayet normal bi kıyafettt türbanını abartılı yapmassan giyebilirsin cnm..sonucta renkli bşyde deilki dikkat çeksin ...

hepinize çok teşekkürllerr.... büyük çoğunluğun düşüncesi olarak demek ki giyilmemeliii... bu düğün arefesinde ek masraf çıkarttınız banaaa.. kermesten 150 ye almıştım üç sene önce hem değerlendirmiş olurum diyordum.. çünkü kendiminkinde siyah giymem büyük ihtimallee kafamçokkarıştı

ya bir de şu var bizim gelin kınada da gelinliğini giyecek çünkü şehir dışından gelicek ve memleketindekiler gelinlikle görsünler diye... acaba bu sonucu dğeiştirir miii CADIARZU

eğer gelin hiç kaftan bindallı felan giymeyecekse olur belki ama o tip bir şey giyecekse laf olur canım hakkaten gelinle bir örnek olursun olmaz

amaaann giyy gitsinn ne olacak canın ne istiyosa onu yap tatlım kim ne der diye düşünmeee ben olsam ölee yaparımm

benimde abimin düğünü olsa bende en şık olmayı isterdim...

sonuçta gelinin şıklığı gelinlikle tamamlanacak yani GELıN BELLı..

bence giymelisin el adamı evlenmiyor abinin düğünü bu..

çook sağolun yaa son yorumlarr içimi rahatlattı çünkü bir gün kaldı artık başka bir şeye bakacak halim de kalmamıştı giyecemm yaa kim ne dersee desinnnn zemuszemus hepinizeeee şükranlarımıı sunuyorumm tatlı yorumlarınızzz içinnn opuyorumnanaktan = )

çook sağolun yaa son yorumlarr içimi rahatlattı çünkü bir gün kaldı artık başka bir şeye bakacak halim de kalmamıştı giyecemm yaa kim ne dersee desinnnn zemuszemus hepinizeeee şükranlarımıı sunuyorumm tatlı yorumlarınızzz içinnn opuyorumnanaktan = )

ohh beee işte doğru olan buuuu:lepi:

sen benim sevgilimin kuzeninin düğününde giyeceğim abiyeyi bi görsen tereddüt etmeden bunu giyersinkaydirigubbakcemile3

tabi onu da buraya koysam beni taşlarlar herhaldesırnaşık şey.

boşveeeeer kim ne derse desin sen kendini güzel ve şık hissettiğin şekilde dolaş. gelinden daha mı dikkat çekici oldun? bırak onu da gelin düşünsün hıııııhhhhh:delphin:

kızlar abimin düğünü için elimde olan bi kaftan var giysem mi giymesem mi karar veremedim ... kına da sizce nasıl olur.. çevremden aldığım yorumlar kimine göre çok abartı olurmuşum gelin kız gibi kimine göre kesin giy şeklinde... sizin de fikirlerinizi bekliyorum... teşekkürler şimdiden... ( fotografı şimdi çektim aceleye geldii direkt ekleme nasıl bilmiyorummm ) :kedi: kaydirigubbakcemile4

tatlım bu hafta sonu düğünüm var ve kına gecemde görümcem yengem sadıcım bir kaç kız arkadaşlarımda giyecek bence çok hoş bişey olur zaten gelin belli süsüyle hem seninki siyah bizimkiler kırmız ve bordo seninki elbise gibi giyebilkirsin bence

bence çok güzel kesinlikle giy,kim ne derse desin boşveryerimsenibenağbin evleniyo,ayrıca ne alaka gelinden daha ön planda olursun..paçoz giyin o zaman göze batma-tatlicadiarzu-sen giy hayatımkaydirigubbakcemile5yerimseniben

ohh beee işte doğru olan buuuu:lepi:

sen benim sevgilimin kuzeninin düğününde giyeceğim abiyeyi bi görsen tereddüt etmeden bunu giyersinkaydirigubbakcemile3

tabi onu da buraya koysam beni taşlarlar herhaldesırnaşık şey.

boşveeeeer kim ne derse desin sen kendini güzel ve şık hissettiğin şekilde dolaş. gelinden daha mı dikkat çekici oldun? bırak onu da gelin düşünsün hıııııhhhhh:delphin:

kaydirigubbakcemile3 haklısın vallaa güz güzeli hem ben görümceyim demii tabi gelinden şık olucaaamm :dilcikar: bu arada merak etttimm senin abiyeyiii taşlarlar dediğinee göreee .... sengözlerimebaksanab :teytey:

tatlım bu hafta sonu düğünüm var ve kına gecemde görümcem yengem sadıcım bir kaç kız arkadaşlarımda giyecek bence çok hoş bişey olur zaten gelin belli süsüyle hem seninki siyah bizimkiler kırmız ve bordo seninki elbise gibi giyebilkirsin bence

yaaa nee güzell darısı başımızaaa tebrikler şimdidennn..... bi gelin adayı da eğer onay verdiysee o zaman hiç hiç sorun yok demektirr hihoyyyt

bence çok güzel kesinlikle giy,kim ne derse desin boşveryerimsenibenağbin evleniyo,ayrıca ne alaka gelinden daha ön planda olursun..paçoz giyin o zaman göze batma-tatlicadiarzu-sen giy hayatımkaydirigubbakcemile5yerimseniben

sağolasınn AsO cum.... bi huylandım ya kıyafettennn bilmem artık orada ayakta durabilir miyim kıyı köşe mi ararımmm :kedi: ama bu saatten sonra alternatif yokk ne yapalım gelin düşünsünn :dilcikar: üzerimdeki duruşu ekte...sildim..

Son düzenleme:
Back
X