Sizce nasil yapmaliyim?

Agustos90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
167
66
48
Bazen herseh olacagina variyormus. Ama insanin disardan bakmasi lazimmis tesekkur ederim

Son düzenleme:
Bence ne yapmak istediğine karar ver
Eşinle konuşup onun evden gitmesini iste kafanızı toparlayın
Ben mecburiyetten evlendiğini düşünmüyorum eski konulara bakmadım ama sinirlenince öyle söylemiş olabilir
Ayrıl demek haddime değil ama ilk evlilik yıllarında kavga gürültü oluyor genelde
Şimdi biraz gezmeye çıkın azıcık kafanız rahatlasın sonra da ne yapmak istiyorsunuz ona karar vermek için düşünün

Cok basit seylrr icin aileme falan gittiğimde cekemiyor kavga ediyor dövmeye kalkıyor kac defa dövdü. Butün komşuların duyacagi seste seni..... allahini...s....m vs kufurler etti dungecede oyle yapti.evime gelme dedi babasini aradim babasi yolladi eve. Gece kovdu ama gitmedim. Sabahta yazdgm gibi yapti

Dayak da var yani. Kuyruğunu kıstırıp sabah gelisine ne bakıyorsunuz ki? Öyle her evlilik kavgayla başlamaz. Hele şiddetin iyi bir evlilikte yeri yoktur. Darp raporu alsaydiniz bari. Ne yaparsınız bilemem ancak çok iyi korunun. Eşinize bırakmayın korunmayı hap alın. Eşinize güvenmeyin. Boşanıp bosanmama size kalmış en azından para biriktirin.

Dövdü mü ??
Dövüyor,küfür ediyor,sizi gecenin bir vakti evden kovuyor,zorla evlendim falan diyor.
Ben bunların alışma süreci gibi basit bir şekilde geçiştirilebileceğini düşünmüyorum,üzgünüm.Bence ciddi ciddi yolları ayırmayı düşünün.Başlarda böyle yapan adam ileride neler yapar tahmin edemiyorum.

Tesekkur ederim...

Hiçbir yere gitme
Sabret vs diyen ailen daha çok huzursuz eder gidince
Paşa özür dilemiş çünkü evden çıkıp napacağını bilmiyor sen gitsen işine gelecekti
Kendi giysilerini değil onunkileri topla

Esya yine alinir. Huzurun mutlulugun olmadiktan sonra bosver ne yapacaksin esyayi filan. En olmadi is degistir sehir degistir tasin git

Daha yeni evliyken bunları yapıyorsa problem büyük.bu adamla ömür geçmez size yazık.

Evden falan çıkma davada karım evi terk etti diyebilir beni bıraktı gitti der ev senin çıkma değiştir kapı kilidini girebiliyorsa girsin zorla girerse direk polisi ara işlerin hızlanır ayrıca ailenden tek yaşamak için niye izin alır bir insan? Hele ki mesleğin var evlenecek aklın var? Dik durmayı öğren kim ne derse desin yapıyorum demeyi öğren

Sana şiddet uygulayan adama karşı sabret diyen ailenden ayrı eve çıkmak için izin isteme sakın.

Mesleğin de varmış korkacak hiç birşey yok evden o gitsin sen sakın gitme sen yeni yuva kurmaya ugrasacagına o uğraşsın

Eninde sonunda eşinle boşanacaksin. Bari bunu erken gerceklestirde geriye dönük heba ettigin gunler az olmus olsun. Buyuk keskelerin olmasin

Kesin olarak ayrılmaya kararlıysan 2 ay daha bekle .
Değilse de o 2 ay içinde bi aile terapistine gidin elimde gelen herseyi Yaptım demek istiyorsanız .
Ha bir de şunu da ekleyeyim evlilikte ilk yıl çok zordur herkes için bu böyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…