Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok basit seylrr icin aileme falan gittiğimde cekemiyor kavga ediyor dövmeye kalkıyor kac defa dövdü. Butün komşuların duyacagi seste seni..... allahini...s....m vs kufurler etti dungecede oyle yapti.evime gelme dedi babasini aradim babasi yolladi eve. Gece kovdu ama gitmedim. Sabahta yazdgm gibi yaptiBence ne yapmak istediğine karar ver
Eşinle konuşup onun evden gitmesini iste kafanızı toparlayın
Ben mecburiyetten evlendiğini düşünmüyorum eski konulara bakmadım ama sinirlenince öyle söylemiş olabilir
Ayrıl demek haddime değil ama ilk evlilik yıllarında kavga gürültü oluyor genelde
Şimdi biraz gezmeye çıkın azıcık kafanız rahatlasın sonra da ne yapmak istiyorsunuz ona karar vermek için düşünün
Dayak da var yani. Kuyruğunu kıstırıp sabah gelisine ne bakıyorsunuz ki? Öyle her evlilik kavgayla başlamaz. Hele şiddetin iyi bir evlilikte yeri yoktur. Darp raporu alsaydiniz bari. Ne yaparsınız bilemem ancak çok iyi korunun. Eşinize bırakmayın korunmayı hap alın. Eşinize güvenmeyin. Boşanıp bosanmama size kalmış en azından para biriktirin.Cok basit seylrr icin aileme falan gittiğimde cekemiyor kavga ediyor dövmeye kalkıyor kac defa dövdü. Butün komşuların duyacagi seste seni..... allahini...s....m vs kufurler etti dungecede oyle yapti.evime gelme dedi babasini aradim babasi yolladi eve. Gece kovdu ama gitmedim. Sabahta yazdgm gibi yapti
Cok basit seylrr icin aileme falan gittiğimde cekemiyor kavga ediyor dövmeye kalkıyor kac defa dövdü. Butün komşuların duyacagi seste seni..... allahini...s....m vs kufurler etti dungecede oyle yapti.evime gelme dedi babasini aradim babasi yolladi eve. Gece kovdu ama gitmedim. Sabahta yazdgm gibi yapti
Tesekkur ederim...Dayak da var yani. Kuyruğunu kıstırıp sabah gelisine ne bakıyorsunuz ki? Öyle her evlilik kavgayla başlamaz. Hele şiddetin iyi bir evlilikte yeri yoktur. Darp raporu alsaydiniz bari. Ne yaparsınız bilemem ancak çok iyi korunun. Eşinize bırakmayın korunmayı hap alın. Eşinize güvenmeyin. Boşanıp bosanmama size kalmış en azından para biriktirin.
Evden falan çıkma davada karım evi terk etti diyebilir beni bıraktı gitti der ev senin çıkma değiştir kapı kilidini girebiliyorsa girsin zorla girerse direk polisi ara işlerin hızlanır ayrıca ailenden tek yaşamak için niye izin alır bir insan? Hele ki mesleğin var evlenecek aklın var? Dik durmayı öğren kim ne derse desin yapıyorum demeyi öğrenEs kisisiyle 10 aydir evliyiz fakat hergün kavgali huzursuzlukla geçti. Önceki konumdan bilenler halen ayrilmadin mi falan diyecekler ama bu kapidan ciktigimda elimden geleni yaptimda olmadi demek istedigim icin sürdürdüm. Meger benimle mecburiyetten evlenmiş. Nisan atmıştık birdaha barisip evlenmistik. O surecte el alemin laflari icin mecbur kalmis. Bunu dun gece kavga ederken söyledi ve artik tükendim. Bu adam dün gece kolumdan sürükleyerek beni kovmaya çalıştı gitmedim kendisinin gitmesini ve benim evim oldugunu soyledim. Sabah tepeme dikildi özur dilerim vs falan. Ama olmuyor oyle kolay affetmek. Gecesi kolundan surukleyip gitmeni isteyen insan gunduzu neden boyle yapiyor helede mecburiyetten evlenmisse? Aileme anlatiyorum hayirlisi, sabret, sen bilirsin laflarini duyuyorum. Velhasil kimse mükemmel destekcim olmayacak bu isi kendi basima güclu olarak yapmaliyim. Yol yordam bilmiyorum gücüm yok. Az önce kiyafetlerimi toplamaya calistim carpintim oldu oturdum agladim. Sadece kiyafetlerimimi alip gitmeliyim. Eve bakiyorum bu esyalarim onlara mi kalsin diyorum. Toplasam napcam nereye koycam ne gotureyim bilmiyorum. Meslegim var 24 yasindayim. Tek ev tutmaya babam izin vermez. 1 sene dolmadigi icin anlasmali bosanma olmaz simdi dava acsam cekismeli olur ve uzar epeyce. Napayim kizlar yol yordam gösterin?