Eki Görüntüle 948650
Eki Görüntüle 948651
Eki Görüntüle 948652
Sadece masa ve konsol alıcam fiyat olarak pahalı ama hoşuma gitti kulpları gül şeklinde farklı model sanki :26:
hayır canım gayet güzel buna avangard bi koltuk takımı ve kruvaze perdelerle gayet hoş olur
Bence bu tarz meselesidir yeni evlisi eski evlisi yok bu işin, harika bir takım kaç para ikisi ?
Çok güzelmiş rengi,modeli kısacası herşeyi çok beğendim zaten bu tarz şeyleri çok severim eğer beğendiysen mutlaka al derim.
çokkk hoşşş :) benceeee
Çok yaaa , neyse hayırlı olsun çok güzellermasa büfe sandalyeler 4.400 tl tutuyo int baktım.Bütçemiz 2.000 - 3.000 arası o yüzden kararsızım.Ama gezdigim sitelerden en çok bunu beyendim.
Bence https://tr-tr.facebook.com/DeveliMobilya diye bir firma var oraya bakabilirsin.Fiyatları uygun ve çok kaliteli
Ürünler çok güzel ama bunları koyacağınız alanın geniş olması gerekiyor, tamamlayacağınız ürünler de tarz olarak bunlara uygun olmalı. Halı, perde, aksesuarlar... Modern şeylerle tamamlayamazsınız, bunları da düşünün. Bu tarzı odaya yaymak için bütçenizi de iyi gözden geçirin genelde bu tarzdaki ürünler normalin üstünde bir fiyata satılıyo.
İlk zamanlar kirada olucagımız için perdeyi diktiremicem.halı olarakta el dokuma parçalı halı düşünmüştüm.Salon takımınıda country tarzı olarak seçicem.Aksesuarlarım da bu tarza yönelik alındı.
Merak ettim nasıl şeyler olduğunu, fotoğraf koyarsınız belki
Bence oldukç şık. Fiyatı da çok diyorsunuz ama gayet iyi bence. O kadar çok yere baktım ki eh işte dediklerim bile 5.000 tl'den başlıyor. Malzemesi nasıl bilmiyorum ama şıklığına göre fiyatı gayet iyi bence. Ve kesinlikle çok şık bir takım.
Koltuk takımı hadi neyse diyorum, 3 yıla 5 yıla değiştirilir ama mobilya daha kalıcı, daha uzun süreli kullanımlı. O yüzden gerçekten içinize sinmesi lazım almak için diye dşünüyorum.
Hiç bozmayın moralinizi. Tatlı günler bu günler keyfini çıkarın.Evet haklısınız koltuklar neysede yemek takımı zor degıstırılıyor o yüzden çok kararsızım ama modern düşünmüyorum olursa bu tarza yakın olucak magazasına gidip görmem lazım aslında moralim çok bozuk bazı olaylar yaşanıyor ufaktan inş tartışmasız geçer bu günler :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?