• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl ???????

kbrkrgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
301
1
46
Nevşehir
kızlar kuzenimin düğünü yaklaşıyor.. bende hiç düşnmemişim nasıl bişey giysem diye.. bir şeyler düşündüm .. sizce abartımı olur

bu elbise hep aklımdaydı çok seviyorum
$8a6fca11291c4ef4806004d.webp

yaşım 19 olduğu için bu renk daha uygun olur diye düşündüm
$fuşya rengi ayakkabı modelleri__ (2).webp

çanta süet olabilir diye düşündüm.. kararsızım şahsen
$b_21299377.webp

makyajı da böyle düşündüm
$dumanli-goz-nasil-yapilir-smokey-eyes.webp
$1002883_196x120.webp

saç da da bu model hoşuma gitti
$1_400.webp

sizce nasıl bi kombn ?

$SAKS-MAVI-ABIYE-PAYETLI-PULLU-TUNIK-ELBISE-M__14863921_0.webp

$turuncu.webp

elbiseni ve kombinini çok beğendim.bence yaşın 18 olduğundan renkli payettide denemelisin.hatta renkli giymelisin.göz makyajınıda böyle koyu yapma.renkli göz kalemiyle kirpik diplerinden ince bir hat çek.bence lacivert olabilir.gene lacivert maskara kullan.yeterli.

Eki Görüntüle 370235

Eki Görüntüle 370236

elbiseni ve kombinini çok beğendim.bence yaşın 18 olduğundan renkli payettide denemelisin.hatta renkli giymelisin.göz makyajınıda böyle koyu yapma.renkli göz kalemiyle kirpik diplerinden ince bir hat çek.bence lacivert olabilir.gene lacivert maskara kullan.yeterli.

aaaa bunlarda çok hoş hiç aklıma gelmedi siyah delisiyim ya düşünüyüm bence bunlarıda teşekkür ederim :16:

kızlar kuzenimin düğünü yaklaşıyor.. bende hiç düşnmemişim nasıl bişey giysem diye.. bir şeyler düşündüm .. sizce abartımı olur

bu elbise hep aklımdaydı çok seviyorum
Eki Görüntüle 369887

yaşım 19 olduğu için bu renk daha uygun olur diye düşündüm
Eki Görüntüle 369888

çanta süet olabilir diye düşündüm.. kararsızım şahsen
Eki Görüntüle 369889

makyajı da böyle düşündüm
Eki Görüntüle 369890
Eki Görüntüle 369891

saç da da bu model hoşuma gitti
Eki Görüntüle 369892

sizce nasıl bi kombn ?

canım elbise çok şık ayakkabı ve çanta ise günlük dışarı çıkarken giyebileceğin cinsten..bence böle bir kombin yapma

canım elbise çok şık ayakkabı ve çanta ise günlük dışarı çıkarken giyebileceğin cinsten..bence böle bir kombin yapma

abiye ayakkabı alıpta sadece düğünde dernekte mi giysin ? bence çok güzel olmuş. ayakkabıda çok şık. hem gündelik giyersin hem düğünde dernekte. abiye ayakkabı alıpta rezil olma hem yaşına uymaz hem kötü olur taşlı pulla falan :)

abiye ayakkabı alıpta sadece düğünde dernekte mi giysin ? bence çok güzel olmuş. ayakkabıda çok şık. hem gündelik giyersin hem düğünde dernekte. abiye ayakkabı alıpta rezil olma hem yaşına uymaz hem kötü olur taşlı pulla falan :)

abiye ayakkabı hayatta giymem.. zaten hem gündelik olsun hemde oyle düğünde giymelik istiyorum...öğrenciyim sonuçta param yok onu şu ayakkabı buna bu ayakkabı diye :1:

abiye dediğim rugan siyah bir ayakkabı önü açık veya kapalı fark etmez..rugan siyahlar da günlük giyilebilir ama bu pembe süetler abiye kıyafetle giyilmez..öğrenci olabilirsin ama pazarlık da yaparak çok uygun fiyata bulabilirsin o ayakkabılardan...ben sadece fikrimi söyledim..sanırım sende fikrimizi sormak için açmıştın bu konuyu..tercih senin tabiki..

rugan ayakkabıyı gündeliğe giyince parlak parlak çok abes duruyo.. ben ayakkabıyı çok beğendm valla :46:

Ben çok beğendimmm çok hoşş bi konbinn güle giyyyy

abiye dediğim rugan siyah bir ayakkabı önü açık veya kapalı fark etmez..rugan siyahlar da günlük giyilebilir ama bu pembe süetler abiye kıyafetle giyilmez..öğrenci olabilirsin ama pazarlık da yaparak çok uygun fiyata bulabilirsin o ayakkabılardan...ben sadece fikrimi söyledim..sanırım sende fikrimizi sormak için açmıştın bu konuyu..tercih senin tabiki..

tabikide fikirleriniz öğrenmek için açtım canım :16: ama o tür ayakkabılar biraz olgn işi gibi geliyo rengarenk ayakkabılar ıseviyorum o yüzde :1: fikirlerede açığım tabiki

Back
X