Kesinlikle haklısınız.Ne demek istedigini siz de gayet guzel anlamissiniz bence. Eski esiniz de gelecegi gormus ki gorusmenize karsi cikmis. Kusura bakmayin ama bir erkekle bir kadin normal arkadas olamaz olamiyor bir sure sonra sizin yasadiginiz durum oluyor istisnalar vardir elbet. Ayrica sizin simdiye kadar da bunu anladiginizi saniyorum cunku insan hissediyor ve anliyor bir sekilde uzak duruyor. Simdi yeniden evleneceksiniz ve muhtemelen esiniz yine gorusmenize musade etmeyecektir bu durumda hic empati yaptiniz mi? Esiniz izin verdi ve siz de gorusmeye devam ettiniz diyelim sirf yaptigi iyiliklerin hatrina bu sefer de esinize haksizlik olmaz mi?
Anneme anlatınca annemde aynen böyle dediDemek ki adam o desteği babasının hayrına vermiyormuş.
Uzak ve mesafeli olmak için geç kalma derim.
Genel olarak kız-erkek kankalığı benim lise dönemimde kaldı.Anneme anlatınca annemde aynen böyle dedi
Babamı dahi tanıyor bu arkadaşım. Hatta ve hatta babamla instagramda takipleşiyorlar bile..
Yani ben inanamıyorum sadece nasıl bana böyle bir gözle bakabildiğine.
Aslında saflık değilde ne bileyim hani hep problemlerimizi anlatıp dertleşiyorduk.Saf olmayan bir kadın erkegin hangi niyetle yaklastigini anlar.
Kimi kadin bu ilgiden hoslanir ve ilgnin surmesini saglar sevgili olmak istemese de.
Kimi kadın da boyle bir ilgi acliği olmadıgi icin muhatabina net bir sekilde sadece arkadaşlik istedigini soyler ve oyle davranir.
Ya erkek bundan anlar ve arkadas kalir ya da beklentisi karsilanmadigi icin kopar.
Ben yetiskin yaslarinda bir kadin ve erkegin eger tanisikliklari coook oncelere dayanmiyorsa arkadaş olduklarini hic gormedim.
Ama bu arkadaşımın bana gösterdiği manevi desteği de asla yabana atamam..
Onu her zaman ben bir arkadaş , kardeş olarak gördüm.Bu kadar iyi anlaştığınız biri bu kadar uyumunuz var bilemedim ya neden hiç onunla düşünmediniz
Allah korusun demeyin lütfen böylee ilk evliliğinizde yabana atmışsınız işte.
şimdi ikinci kere evlenince yine yabana atacaksınız. allah korusun ama olur da ikinci eşle aranız bozulursa yine döneceksiniz bu arkadaşlığa.
adam yanlış bişey söylememiş ki.
Konu sahibi de evlenince ortadan yok olmuş. Boşanmış tekrar ortaya çıkmış. Şimdi evlilik teklifi almış yine ortadan kaybolmuş ki adamın sorunları da varmış. Niye direkt adama yükleniliyor. Adam sevse bile rahatsız etmeden seviyormuş.Ya neden üzülüyorsun ki?
Adam sinsinin tekiymiş.
Tatlım erkekler bi kadinla kolay kolay arkadas olmuyorlar gibi geliyor bana. Hani lisede, üniverditede ya da aynı iş yerinde falan olur da, çünkü aynı ortamı uzun saatler paylasmak zorunda kalinca bi iki kelam ede ede zamanla mesafeli bi arkadaslik oluyor fakat o ortamla sınırlı kaliyor.Aslında saflık değilde ne bileyim hani hep problemlerimizi anlatıp dertleşiyorduk.
Ve bir kere dahi bana bu şekilde ilgisi olduğunu hissetmedim.
Sevgilimden sonra bana bir soğuk yapınca acaba dedim sadece.
Ama dün gece tamamen anlam kazanmış oldu yaptıkları..
Ben ortadan kaybolmadım aslında o durumu anladı kendisi de benle görüşmemeyi sorun yapmadı. Ben boşanınca da yeniden irtibata geçtik. Bir sürü ortak arkadaşımız var sonuçta..Konu sahibi de evlenince ortadan yok olmuş. Boşanmış tekrar ortaya çıkmış. Şimdi evlilik teklifi almış yine ortadan kaybolmuş ki adamın sorunları da varmış. Niye direkt adama yükleniliyor. Adam sevse bile rahatsız etmeden seviyormuş.
Bunu onu üzmeden yapabilmek mesele.Tatlım erkekler bi kadinla kolay kolay arkadas olmuyorlar gibi geliyor bana. Hani lisede, üniverditede ya da aynı iş yerinde falan olur da, çünkü aynı ortamı uzun saatler paylasmak zorunda kalinca bi iki kelam ede ede zamanla mesafeli bi arkadaslik oluyor fakat o ortamla sınırlı kaliyor.
Yani ozel zamanlarda da yazismak, takiplesmek, her derdine kosmak bunlar ilgisi olan erkegin yapacagi seyler. Yani tum kadinlara boyle degildir. Erkekler aman kadin arkadaslarim olsun arada kahve icelim kafasinda degiller biliyorsun.
Adama yazik en guzeli fazla umutlanmadan anlamasi. Sen de vebale girmemis olursun hem. Kimsenin zamanini calmamak lazim. Senin niyetin bu degil anliyorum ama bence sınır çiz ki o da hayatina yeni birini alsin.
Neden herkes cinselliğe yormuş ki? Ben de adamın dediğini aynı böyle anladım.e ilk evliliğinizde yabana atmışsınız işte.
şimdi ikinci kere evlenince yine yabana atacaksınız. allah korusun ama olur da ikinci eşle aranız bozulursa yine döneceksiniz bu arkadaşlığa.
adam yanlış bişey söylememiş ki.
Valla ben nasıl yapardım onu diyeyim. Soguk davranmazdım ama ona yazmazdim, aramazdim. Ve ilk konusmamizda sevgilimle evlenecegimi soyler, onun gibi iyi bir dostum oldugu icin de cok sansli hissettigimi belirtirdim. Bunlar zaten bildigi seyler olsa da vurgulardim. Sen bana her zaman iyi bir arkadas oldun, ben evli de olsam eğer bir derdin olursa ya da mutlu gununde ne zaman ihtiyac duyarsan ben ve mustakbel esim de senin yaninda olmak isteriz, insaallah kocam da seni taniyinca sevecektir derdim. Yani ona yerinin arkadaslik oldugunu net bi sekilde gosterirdim. Hatta bak sen de evlenince ne guzel ailece gorusuruz umarim degerini bilen bir esin olacak ve hakettigin mutlulugu yakalayacaksin derdim.Bunu onu üzmeden yapabilmek mesele.
Ben vefasız bir insan hiç olmadım...
işin içinden bir türlü çıkamıyorum. Sanırım soğuk davranmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?