Sizce ne demek istedi?

Kesinlikle bende öyle düşünüyordum. Ama dün gece ki mesajı çok ilginç geldi bana.
Yani istediğin vasıfla gel demek ne bileyim..
Sizce ben mi fesat düşünmüşüm?

Yoo bence gayet akillisiniz bu konuda size ne kadar sahip ciktigindan abinizin bile o kadar sahip cikmadigindan ve ailesine ne kadar sahip ciktigindan bahsetmissiniz. Yoksa insan arkadasini ailevi sorunlari varken aramamazlik etmez hele ki bu kadar iyilik gormusse ama siz de haklisiniz evlenecekmissiniz!

ey sevgili ister yar ol gel ister yaren ol gel ,bu kapı kalp kapısıdır her koşulda anahtarı da senin elindedir demiş çocuğumuz..
tabi böyle bir itirafnameden sonra gidişin her türlü yar kapısına çıkar ,o kalp öyle düşünür yani..
ona göre hareket et kuzum..

Yok oldunuz derken zaten gerçek anlamda yok olmaktan bahsetmedim. Artık konuşmadığınizdan bahsettim. Gerçek dostlar öyle yapmaz işte evlendim diye.

aklıma ferdi tayfurun merak etme sen şarkısı geldi ve arkadaşınıza üzüldüm.
YOLUNA YOLDAŞ OLURUM, İSTERSEN KARDEŞ OLURUM.. MERAK ETME SEN

siz boşanınca bence bu sefer artık kendisine gerçekten kimin değer vereceğini anlar ve bana bir şans verir diye düşünmüş belli ki. içten içe beklemiş sizi. nasıl sevgiyse hala da bekliyor olacağım mesajını vermiş. böyler kuvvetli hisler kolay bulunmuyor.

Ah canımın içi maalesef bu duruma geldik onunla.
Beni burada en iyi tanıyan sensin. Ne yapmam lazım sence?

Ah canımın içi maalesef bu duruma geldik onunla.
Beni burada en iyi tanıyan sensin. Ne yapmam lazım sence?
açık kapın için her zaman teşekkür ederim dost kötü zamanda belli olur teşekkür ederim de geç üstü kapalı bir red çekmiş olursun

açık kapın için her zaman teşekkür ederim dost kötü zamanda belli olur teşekkür ederim de geç üstü kapalı bir red çekmiş olursun
Ahaha bunu yazacak kapasite bende olsa keşke
Sana vereyim hesabımı sen yaz

Sevgiliniz var mutlusunuz ama sizin verdiğiniz cevaplar anılmak geldi bana.karsi tarafa resmen mutsuzum mesajını vermişsin.
Oda ben varım demiş.

Sevgiliniz var mutlusunuz ama sizin verdiğiniz cevaplar anılmak geldi bana.karsi tarafa resmen mutsuzum mesajını vermişsin.
Oda ben varım demiş.
Pardon nerede mutsuzum mesajı vermişim?
Ben onu latife ederek söyledim. O benim mutsuz olduğum zamanları çok iyi biliyor.
Mutlu olduğumun haberlerini de emin olun alıyordur..
He velevki mutsuzum yine de onu ben başka gözle göremem. Bunu o da biliyor.

Kaybolmak istiyorum demissiniz.
Ben konuyu okurken sizin mutsuz olduğunuzu anladım verdiğin cevaplardan.
Oda öyle anlamış olmalı ki o tarz bı cevap vermiş.
Sizi seviyor

Kaybolmak istiyorum demissiniz.
Ben konuyu okurken sizin mutsuz olduğunuzu anladım verdiğin cevaplardan.
Oda öyle anlamış olmalı ki o tarz bı cevap vermiş.
Sizi seviyor
Hiç böyle düşünmemiştim...
Ondan sanırım bana ilginç geldi yorumunuz.
Teşekkür ederim bu açıdan bakmamı sağladığınız için
Peki ne öneriyorsunuz?

Taraflardan birisi arkadaşlıktan öte bir duygu besliyorsa genelde o arkadaşlık bitiyor.
Sen üstü kapalı kibarca reddet, ama arkadaşlığınızın da eskisi gibi olmayacağını kabullen.

Sanki 3.5 yıl hiç ayrı kalmamışız gibi kaldığımız yerden devam ederek. diye yazdıgınızda durumu anladım zaten. Uzak kalmak en mantıklısı.

Kadın ile erkek arkadaş (dostuz, kardeş gibiyiz anlamında) olamaz. Bir gün mutlaka taraflardan birisinde duygu değişimi olur. Hayır, benim kardeş gibi olduğum erkek/kız arkadaşım var diyende kendisininkinin patlak vereceği günü beklesin...
Sayın konu sahibi size tavsiyem irtibatı tamamen koparın. Bu en çokta onun hayrına olacaktır zaten. Kaldıki eski eşinizde şimdiki sevgilinizde onunla görüştürmemekte sonuna kadar haklılar.

Maalesef erkekle kadın arkadas olamıyor, evlenmeden önce benzerini yasadım. 10 senelık en yakın arkadasım 11. senede bana açılmıştı,arkadaslığımı bitirmek zorunda kaldım . Yani illa araya bır duygusallık giriyor. Mesafeli olmak her zaman en iyisidir.

Adam tehlikeli gelmedi bana. Kendi kendine yaşamış aşkını bunca yıl zaten. İlişkinize zarar verecek bir tip değil belli ama hislerini bile bile görüşmekte hem etik değil hem bencilce. Görüşmemek en doğrusu. Keşke şans verebilseydiniz. İçimden öyle geçti nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…