Sizce ne demek istedi?

Hiç böyle düşünmemiştim...
Ondan sanırım bana ilginç geldi yorumunuz.
Teşekkür ederim bu açıdan bakmamı sağladığınız için
Peki ne öneriyorsunuz?
Ciddimisin ben direk öyle anladım...rica ederim..
Bence görüşmeyin belliki sizi seviyor.
Ama bence adam düzgün birine benziyor zaten sizi rahatsızdı etmez yoluna bakar zamanla unutursunuz birbirinizi.
Şu durumda en doğrusu bu bence

Ailem ilk defa benim bir erkek arkadaşıma laf etmedi.
Annem özellikle hep sorar ne yapıyor ne ediyor diye.
Ama benim tarafımdan onu hiç bir zaman bir sevgili olarak göremedim.
Bu yorumu ilk yapan siz değilsiniz. Pek çok kişi aynısını söylüyor.
Ama gönlüm sevgilimden yana..

Aynı sözü ben de çok severek ayrıldığım erkek arkadaşımdan duymuştum tek farkla, “ hangi vasıfla” istersen” kısmı yok, “sana kapım her zaman açık” sözü dönersen burdayım gibi bir anlam mı taşıyor? Ondan ayrıldığım için kendimi kötü hissettim şimdi

Çocuk bayaa sana aşık bence Hiç anlamamazlıktan gelip cevap vermişsindir inşallah "ayy canım dostum kardeşim sağol eksik olma Allah razı olsun hep zor günümde yanımdasın zaten sen de olmasan naardım ben" falan gibisine bi cümle kursan o zaten şimdiye kadar durmuş olduğu yerden adım atmaz bence.. İnşallah o da mutlu olur ne diyim üzüldüm valla

Canım bilmiyorum kalbin ne düşünüyor ama en çok kim değer veriyorsa , en çok kim el üstünde tutup kirpiğine bile kıyamıyorsa ben onu seçerdim. Eşim ile kanka gibi anlaştığımız ve bana çok değer verdiği için evlendim. Eski nişanlım ise görümce gibiydi

Sevgilim dünyam oldu desem yalan olmaz canım...
Beni sadece seni seviyorum demek için bile arar..
inşallah bu arkadaşım çooook mutlu olur...
Ne diyim yorumları okurken epey üzüldüm.

Siz neden görüşmüyorsunuz? Hala üzüldüğünüze göre bence kıpırtı bitmemiş..

Lise boyunca her şeyimi paylaştığım arkadaşımda nişanlandığımda aynı şeyi yapmıştı. Açıkçası ben anlıyordum ilgisini, kardeşim muamelesi göstermesine rağmen anlıyordum. Ama umrumda değildi, benim bakışım belliydi ona. Anlamamak imkansız bu tip şeyleri. Sizde illa ki anlamışsınızdır, görmezden gelmişsinizdir, ilginizi çekmemiştir, kaybetmek istememişsinizdir. İnsan bi tek bu yakınlığı kaybettiğine üzülüyor, şu aşamadan sonra devam etme ihtimali yok çünkü. Bunu da arkadaşınız tercih etmiş, yapacak bir şey yok.

Zaten aranıza mesafe girmiş anladığım kadarıyla . Siz anlamazdan gelin meraba merabayla kalsın arkadaşlığınız hatta düğüne çağırın zaten bozulup mesafesini koyar.

Aslında ben konduramadım hiç
Hani aklıma böyle bir ihtimal nedense gelmedi.
Halbuki o Avrupa yakasında oturuyor ben Anadolu yakasında .
Ve benim için onca yolu çekip geliyordu. Hep şey diye düşündüm onun da kendince sorunları var ve tek güvendiği kişi benim. Her halde ondan dolayı bana bu kadar yakın davranıyor..

Dönüp dolaşıp geri döneceksin demiş daha ne desin. Size açık açık aşık.

Onca yıl sinsi sinsi beklemesi falan garip geldi eğer aşıksa. Yerinizde olsam tamamen iletişimimi keserim geçmişte yaptığı iyilikler de karşılık alma umuduyla yapılan şeylermiş demek ki zaten bu devirde kimse kimseye çıkarı olmadan günahını bile vermiyo ha öyle bi durum yoksa da cümlelerini düzgün seçmeliydi neticede bi ilişkiniz var ve her kapıya çıkabilecek bi cümle kurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…