- Konu Sahibi sevgi okyanusu
-
Güzelim ne olur darilma kizma....ama su eften püften konulara kafaniza takip kendinize dert ediyorsunuz ya.....cidden bazen anlamiyorum.benneyaptımki
Yahu desin....ne olacak? Onun demesi ile mutlu mutsuzmu olacaksiniz?
Hem belkide saka yapmistir.....hemen art niyetlide düsünmemek gerek....
art niyetle söylemiştir demiyorum canım haklısın sorun olacak bi konu değil zaten teyzesinin kızını severim gerçekten hani o kişide aradığım art niyet yok ama bazen bu sözleri söylüyo bir kez değil nerdeyse her gittiğimizde diyor o yüzden acaba gerçektenmi öyle yansıtıyoruz...
Tatlim disariya karsi iliskinizin nasil yansidigi hic ama hic önemli degil....siz kendi basiniza oldugnuz zaman iyiseniz mutlusaniz gerisi bos...
Bazen disardan gördügün o canimli cicimli ciftler, cok mutlu gibi görünen ciftlerin gercektende kendi dört duvarlari arasinda hicte öyle olmadiklarini kac kez gördüm.
Herkezin kendine göre bir tarzi vardir, bende esimle baskalarinin yaninda resmiyim.....nasil yansidigi beni hic irdelemez, biz birbirimizi biliyoruz önemli olanda budur....
Teyze kızı niye mikserlik yapıyor onu anlamadım..??
Güzelim ne olur darilma kizma....ama su eften püften konulara kafaniza takip kendinize dert ediyorsunuz ya.....cidden bazen anlamiyorum.benneyaptımki
Yahu desin....ne olacak? Onun demesi ile mutlu mutsuzmu olacaksiniz?
Hem belkide saka yapmistir.....hemen art niyetlide düsünmemek gerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?