- Konu Sahibi sevgi okyanusu
-
Gerçekten çok saçma şeyler kafaya takılır oldu. Yani bu laf üzerine neden dertlendiniz anlamadım.
Kim ne derse desin, siz böyle en basit lafta sorun çıkarırsanız olmaz değil mi? Bırakın başkalarını kendinize ilişkinize bakın.
bu durumlarda heralde az akıllı davranmak lazım benim hemen suratım düşüyor neden söyledi diye
art niyetle söylemiştir demiyorum canım haklısın sorun olacak bi konu değil zaten teyzesinin kızını severim gerçekten hani o kişide aradığım art niyet yok ama bazen bu sözleri söylüyo bir kez değil nerdeyse her gittiğimizde diyor o yüzden acaba gerçektenmi öyle yansıtıyoruz...
Şaka yapmamıştır, iyi niyetli bir insan gerçekten böyle düşünse bile söylemez. Sinsi kız, sizi mi gözlemliyor oturupta. Aman ha, onu yakın falan görüp de bir sırrınızı vermeyin. Ben olsam azıcık kaşırdım onu, ama açıktan değil. Nişanlımla şuraya gittik, şu süprizi yapmış, nişanlımın aldığı bilmem ne.. gibi..
Benim kaynım ile eltim başkasının evinde her zaman şapur şupur hareketler yaparlar, sanki hiç başbaşa kalamıyorlar gibi. Şeniz Vallahi benim minicik kızım bile gözlerini kapatıyor, utanıyor çünkü. Geçenlerde benim dikkatimi çekmek için kaynım "ya bu kız niye yüzünü saklıyor, acaba yengesinimi kıskanıyor" demezmi sırnaşık şeysırnaşık şey
"biz onun önünde böyle şeyler yapmamaya dikkat ediyoruz" desen olmaz, sussan olmaz..
Konu sahibesi arkadaşım, ben sevgisini birebirden gösteren ve aile ortamında sırnaşmayan erkekleri daha saygıdeğer buluyorum. Benim eşim evde hiç adımı kullanmaz. Ama dışarıda tavırları mesafelidir. Doğrusu da bu. Heleki aile ortamında, asla..
Teyze kızının dili de pabuç gibiymiş yani
Hiç umursama ki iyice kudursun .
Bırak kim ne derse desin mutlu olmaya bak .Herşeyi takma kafaya hele böyle bir insan yüzünden moralini bozmaya bile çalışma.
Benim eşim evde bana istediğini der ,istediğini der dediysem küfür müfür etmez sempatiksalakcinni tatlı sözler babında istediğini söyler...
Ama ailesinin ve benim ailemin yanında söylemez evde söylediklerini.Bence de söylememesi daha iyi.Özelimizde kalıyor çünkü .
Sen de kafana tokadan başka birşey takma sempatiksalakcinni tamam sustum iğrençti sempatiksalakcinni
Arkadasim neden art niyetli olsunki? Ne gececek eline....
Nisanlisinda gözümü var diyecegim, ama kadin kendide evliymis....neden kiskansin neden art niyetli düsünsün?
Bak nasil sen kayninin ve eltini bu konudaki davranislarini tuhaf buluyor bir sekilde yargiliyorsan arkadasin nisanlisinin kuzenide onlarin böyle resmi davranmasini tuhaf bulabilir....dedigmiz gibi herkezin iliski yasayis tarzi farklidir.a.s
Aradaki tek fark o düsündüklerini söylüyor sen söylemiyorsun...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dertsiz başınıza dert aramayın.
belki de şakadan söylenmiş bir laf için kimseye kin gütmeyin
Eline birşey geçmesi için değildir sadece laf sokmak olmak için laf sokuyordur....
Kayınvalidelerin ellerine ne geçiyor peki de gelinlerle didişip duruyor,huzursuzluk yaratmak için.Bu da bu gibi işte
arkadaşlar nişanlıyım geçen teyzesinin kızına gitmiştikte nişanlımla herkesin insanlar arasında rahatlığı birbirine karşı tepkisi farklı olur değilmi nişanlım yalnızken aşkımdı canımdı cicimdi çok kullanır ama öyle durumlarda yani birilerinin yanında ismimle seslenir teyzesinin kızıda sizin nişanlılığınızdan birşey anlamadım şimdiden böyleyseniz ilerde nasıl olursunuz dedi canım sıkıldı bu söze nişanlıma söyledim yanlarında laubali hareketler yapmadığımız için demiştir kendi eşi söylerde o sözleri... Ama yinede işte insan takılıp kalıyor neden söylensinki öyle sözler sizce kaale alınmayacak şeyler değilmii bunlar beni az rahatlatın yaaaaaa..
Gerçekten çok saçma şeyler kafaya takılır oldu. Yani bu laf üzerine neden dertlendiniz anlamadım.
Kim ne derse desin, siz böyle en basit lafta sorun çıkarırsanız olmaz değil mi? Bırakın başkalarını kendinize ilişkinize bakın.
arkadaşlar nişanlıyım geçen teyzesinin kızına gitmiştikte nişanlımla herkesin insanlar arasında rahatlığı birbirine karşı tepkisi farklı olur değilmi nişanlım yalnızken aşkımdı canımdı cicimdi çok kullanır ama öyle durumlarda yani birilerinin yanında ismimle seslenir teyzesinin kızıda sizin nişanlılığınızdan birşey anlamadım şimdiden böyleyseniz ilerde nasıl olursunuz dedi canım sıkıldı bu söze nişanlıma söyledim yanlarında laubali hareketler yapmadığımız için demiştir kendi eşi söylerde o sözleri... Ama yinede işte insan takılıp kalıyor neden söylensinki öyle sözler sizce kaale alınmayacak şeyler değilmii bunlar beni az rahatlatın yaaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?