sizce ne demek istedi!

hiç bi şekilde sorun öıkarmadım canım ne nişanlıma karşı nede karşı taraftaki insana karşı burada paylaştım sadece fikir almak için yoksa oturupta sabah akşam bu konuyu düşünüp dertlenmiyorum....

Bu tarz şeyleri duymak, bazen canını sıkabiliyor insanın. Aynılarını bizim için de kullanırlardı. Biz de başkalarının yanında, çok içli dışlı olmayız, beraberken ki kadar rahat davranmayız birbrimize. Normali de bu bana göre. Biz başbaşayken herşey yolundakaydirigubbakcemile3 Önemli olan bu.

Kaba olacak ama, mesela bize, bunlar çocuk bie yapamaz bile demişlerdi nişanlıyken. Bize hele de nişanlıyken, ailelerin yanında sarmaş dolaş olmak ,çok saşma geliyordu, geliyorda.

Buna benzer şeyleri duymuş biri olarak, sadece boşver diyorum, insanlar dışarıya yansıyan üzerine, üzerine vazife olmayan işler hakkında konuşabiliyorlar. Kimseye de ilişkinizi ispatlamak durumunda değilsin. Önemli olan beraberken ki diyaloğunuz. Tadını çıkarmaya bak, sıkma canını.

Teyze kızının dili de pabuç gibiymiş yani

Hiç umursama ki iyice kudursun .

Bırak kim ne derse desin mutlu olmaya bak .Herşeyi takma kafaya hele böyle bir insan yüzünden moralini bozmaya bile çalışma.

Benim eşim evde bana istediğini der ,istediğini der dediysem küfür müfür etmez sempatiksalakcinni tatlı sözler babında istediğini söyler...

Ama ailesinin ve benim ailemin yanında söylemez evde söylediklerini.Bence de söylememesi daha iyi.Özelimizde kalıyor çünkü .

Sen de kafana tokadan başka birşey takma sempatiksalakcinni tamam sustum iğrençti sempatiksalakcinni

amaaan gül geç bizim aşkımız ikimizin arasında size bişey ispat etmek zorunda değilizki de gül bak nasıl bozuluyo

teyze kızı patavatsızzlık yapmış bence durup dururken araya kara kedi sokmuş illa aşkım canım demeklemi oluyomuş bence hiç kafana takma

Arkadasim neden art niyetli olsunki? Ne gececek eline....

Nisanlisinda gözümü var diyecegim, ama kadin kendide evliymis....neden kiskansin neden art niyetli düsünsün?

Bak nasil sen kayninin ve eltini bu konudaki davranislarini tuhaf buluyor bir sekilde yargiliyorsan arkadasin nisanlisinin kuzenide onlarin böyle resmi davranmasini tuhaf bulabilir....dedigmiz gibi herkezin iliski yasayis tarzi farklidir.a.s

Aradaki tek fark o düsündüklerini söylüyor sen söylemiyorsun...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eline birşey geçmesi için değildir sadece laf sokmak olmak için laf sokuyordur....

Kayınvalidelerin ellerine ne geçiyor peki de gelinlerle didişip duruyor,huzursuzluk yaratmak için.Bu da bu gibi işte

Eline birşey geçmesi için değildir sadece laf sokmak olmak için laf sokuyordur....

Kayınvalidelerin ellerine ne geçiyor peki de gelinlerle didişip duruyor,huzursuzluk yaratmak için.Bu da bu gibi işte

Yahu kizlar vallahi billahi hayret birseysiniz....benneyaptımki

Sanki taniyorsunuz kadini....

Genelleme yapmayin....konu sahibi kendide teyze kizindan böyle bir art niyet beklemedigni söyledi....yani ondan daha iyi taniyorsunuz sanki yawboshayallersmile

canım nişanlın tamamen haklı bence..
canını sıkma çünkü ailesinin yanında laubali hareketler yapmaması çok normal
bu aldığı terbiyeden dolayıdır canım...
teyzesinin kızıda işgüzarlık yapmasın şimcikalsanaalsanasmile

ben başkalarının yanında ailede olsa aşkım kuşum böcüğüm gibi yapmacık laubali laflardan hazzetmiyorum açıkçası. Kendi aranda konuşursun tamam ama başkalarının yanında ispatlanacak bişey yok. Benim görümcem de eşiyle onlara her gittiğimizde aşkım şekeri uzatırmısın kuşum peçete falan. Çok garipsiyorum ben. Hem erkek dediğin azıcık ağır olacak öyle ortalıkta bitli böcekli konuşmayacak. Evde ayrı tabiiiiii opuyorumnanaktan

aman ne felaket birşey söylemiş meğer teyze kızı.

kadını buraya atsalar valla didik diidk paralarsınız hepiniz birden
akannehir

Boş konuşmuş teyze kızı ne var kafaya takacak..???
Deseydin sen de, söze değil öze bak sen şekerim ..diye:))))

Çiftlerin birbirinize aşkım bebişim vs. gibi sözleri sevgi kanıtı değildir.
Biz de toplum içinde çok fazla bu tip kelimeler kullanmayız, kulllanmadık da..
Yerine göre bazen..alışkanlık meselesi biraz da..içten gelince kullanılıyor arada tabii.
Boşver.

rahatlattığınız için teşekkürler arkadaşlar bu tarz şeylere fırsat vermemek gerekiyor bendende kaynaklanıyor yorum yapan bi arkadaşın dediği gibi kimi çok mutsuz olur ama mutluymuş gibi gösterir kimide bizim gibi sınırlı davranır... ama bazen de olsa laf dokundurabilmeyi bende öğrenmeliyim zannımca

alkisalkisalkis

herkesin her şeyden anlaması gerekmediğini söyleyin bir dahaki sefere olsun bitsinaklinialirimsmile

anlamak için çok zorlamasın kafasınınaniknanik

sizde herkesin her dediğine kulak asmayınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…