- Konu Sahibi sevgi okyanusu
-
Yahu kizlar vallahi billahi hayret birseysiniz....benneyaptımki
Sanki taniyorsunuz kadini....
Genelleme yapmayin....konu sahibi kendide teyze kizindan böyle bir art niyet beklemedigni söyledi....yani ondan daha iyi taniyorsunuz sanki yawboshayallersmile
öyle bi amacım yok zaten canım sadece paylaşmak istedim laf çarpsam ne olacak kötü ben olacağım sadece küçük bi meseleyi burda sizinle paylaşmak istedim....bende annemin yanında ismiyle seslenirim erkek arkadasıma ama o tam tersi askım vs der..
ne yani ben odun muyum şimdi?
ne alaka be güzelim..
teyze kızını da taniyorsun sevdiğin adamı da..problem ne yani?teyze kizida takilmistir öylesine..bana dense aklıma takipta dert yapmam unuturum alınmam bile yani..
Allah başka dert vermesin..
kıza da laf carpicam diye didinme boş yere bozusmayin..
Gerçekten çok saçma şeyler kafaya takılır oldu. Yani bu laf üzerine neden dertlendiniz anlamadım.
Kim ne derse desin, siz böyle en basit lafta sorun çıkarırsanız olmaz değil mi? Bırakın başkalarını kendinize ilişkinize bakın.
toplum içinde eşine ya da sevgilisine "aşkım" "canım" diye hitap etmek neden utanılacak bişey olsun ki?
neden birilerine bişey ispatlama çabası gibi görülüyor anlayamadım.
çiftlerin birbirlerine hitap şekilleri, toplum içinde arıtılmasını gerektirecek çirkin sözcükler değilse,
"aşkım" "canım" vb. gibi sözcüklerse neden sadeleştirilmeye çalışılsın?
saygısızlık bunun neresinde ki?
ilişkide kurulan dile sadık olmak, değiştirmeye çalışmamak gerek bence.
"teşhir" niyetli olursa hoş değil kabul ediyorum.
ama "bir erkeğin bunu toplum içinde yapmaması gerek" diyenler, o zaman "seni seviyorum" demeye çekinen erkekleri de olumlu karşılıyor olmalılar.
toplum içinde cinsellik çağrıştırmama dikkati içeren her türlü sevgi gösterisini son derece sempatik buluyorum.
eşim de hiç ismimi kullanmaz.
sadece tartışırken kullanırız birbirimize.
kalabalık bir ortamda bile olsak "canım" diye hitap ederiz...
sevgiden utanılır, çekinilir mi yaa?
nefertity sana katılıyorum aslında ama sevgilime ailemin yanında askım diyemiyorum kitleniyoru
resmen...esim oldugunda derim ama :))))))
toplum icinde tabiikide askım vs diyorum bende bı tek kendi ailemin yanında diyemiyorum..
ay bizde isimlerimizle hitap edersek kesin kızginiz demek :))))
toplum içinde eşine ya da sevgilisine "aşkım" "canım" diye hitap etmek neden utanılacak bişey olsun ki?
neden birilerine bişey ispatlama çabası gibi görülüyor anlayamadım.
çiftlerin birbirlerine hitap şekilleri, toplum içinde arıtılmasını gerektirecek çirkin sözcükler değilse,
"aşkım" "canım" vb. gibi sözcüklerse neden sadeleştirilmeye çalışılsın?
saygısızlık bunun neresinde ki?
ilişkide kurulan dile sadık olmak, değiştirmeye çalışmamak gerek bence.
"teşhir" niyetli olursa hoş değil kabul ediyorum.
ama "bir erkeğin bunu toplum içinde yapmaması gerek" diyenler, o zaman "seni seviyorum" demeye çekinen erkekleri de olumlu karşılıyor olmalılar.
toplum içinde cinsellik çağrıştırmama dikkati içeren her türlü sevgi gösterisini son derece sempatik buluyorum.
eşim de hiç ismimi kullanmaz.
sadece tartışırken kullanırız birbirimize.
kalabalık bir ortamda bile olsak "canım" diye hitap ederiz...
sevgiden utanılır, çekinilir mi yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?