sizce ne demek istedi!

canlarım herkesin görüşü farklı işte nişanlım cıvık değildir yerine göre de davranır.... gerçekten şöyle birşey ki elin ağzı torba değilki büzesin çok sarmaş dolaş olsan hiç utanmsı yok derler az mesafeli de olsan bunlarda kesin bişe var derler en iyisi kafana göre yaşamakmı ne...

kaydirigubbakcemile5 elbette

taBi insan sevgiden utanır mı hiç.. Bende yanlış Bulmuyorum aşkımlı gülümlü konuşmayı. ama Ben ailelerin içinde diyemiyorum elimde değil. o kendi annesinin yanında diyor ama Benim annemin yanında sadece canım diyor. Ben adıyla hitap ediyorum. ama sevgimden utandiğim için değil, saygısızlık olarak gördüğümden de değil, diyemiyorum işte =))

saçma bence.

ne biliyim ben bazı evli çiftleri görüyorum gözgöze gelmemeye çalışıyolar,birbirlerine bey hanım diye hitap ediyolar falan..tamam önceki kuşakta bu normal,onlar ailelerinden böyle görmüş,ama aşkım canım demenin,sevgiyi göstermenin saygısızlık olduğu bir çağda değilizki artık...

ben sevgilimin ailesinin yanında ağzımdan kaçırmışımdır aşkım diye,ama sadece adıyla seslenmektende hoşlanmam.canım derim genelde ki bu kelime çok uygun,hem sıcak,hem cıvık olmaz.

ya gerçekten yanii,bu da dert edilecek şey mi şimdi:umursamaz:

aynen.
eşimin adı "x" mesela.
ağzımdan "x" kaçsa "niye x oldum ben şimdi bişey mi var!" diye terslenir :)))

hahahaha aynen :)))) hemen ne oldu niye bana x dedin neye bozuldun demeye baslar :))))
bazen şakasına da yaparız:) ben bir şey isterim mesela yapmaz bak x senden bı şey istedim bak farkindaysan x dedim derim yapar hemen :))))))))

Aman canım dert etiiğin şeye bak. . .Bırak kim ne derse desin.Sen nişanlını seviyomusun onunda sevgisinden emin değilsinn. . Eee daha ne. !! Bir daha birşey sölerse "bizim için özel kelime veya hareketleri herkesin içinde söylemekten zevk almıyoruz" dersn olur biter zemuszemus

hahahaha aynen :)))) hemen ne oldu niye bana x dedin neye bozuldun demeye baslar :))))
bazen şakasına da yaparız:) ben bir şey isterim mesela yapmaz bak x senden bı şey istedim bak farkindaysan x dedim derim yapar hemen :))))))))

canım zaten biz de normalde isimle hitap etmeiyz ismiyle hitap edince neden öyle dedin der bi sorunmu var der isimle çok hitap etmeyiz ama kalabalık ortamlarda da işte ismimle hitap eder bu da demek ki farklı geldi insanlara nişanlıyız ya hani....

bosver canım sen diğer insanları..
dediğim gibi ailelerin yanında bende ismiyle hitap ederim..bu aramızda bir problem olduğunu göstermez..
neden bilmiyorum ama diyemiyorum ben ailelerin yanında askım falan..
takılma böyle seylere..:)))

benm sewgilimde arkdşlarımzn yanında bile bende oda pek yakınlaşmayıız.. hitap sözlerimz tekken çok anlamlı şeyler olsada bşkalarınn yanında sadece canım derm.. ailemin yanındada gayet mesafeliyiz.. kötü bi imaj bırakmamak için.. o bana hep der dn bşkalarının ynında soğuksun die ama engl olamyrm kndme

bence normal herkesin içinde aşkımlı vs.konuşmaması

teyzesinin kızının kıyaslama yapması eleştirmesi yanlış,herkesin kişiği,yaşam tarzı farklıdır

sonuçta başbaşayken söylüyor sana, önemlide olanda bu

Canım teyzesinin kızı kıskanclıktan çatlıyo bence hihoyyyt
Sakın kulak asma nisanlı en doğrusunu yapıyor,sonucta önemli olan sana yanlızken demesi..İlla milletin yanında söylemesi sart değil,milletin yanında gösteriş yapmasına gerek yok...
Hiç dert etme derim...

Ya bu teyzesinin kızı evli mi bekar mı acep? o kadar da resmi durmuyoruz yanlarında şakalaşırız falan yazmışsın, teyzesinin kızı da her seferinde böyle olumsuz şeyleri sana söylüyormuş, benim aklıma ilk gelen eğer bekarsa teyzesinin kızının gözü mü var acaba şeklinde oldu ama... Ya senin de kafanı karıştırmak istemem tabi ama böyle olmsuz dolduruşlara gelme eğer bekarsa da iyi gözlemle derim teyzesinin kızını... opuyorumnanaktan

canım bazı insanlar vardır bu sözleri her yerde kullanır bazılarıda vardır resmiyeti sever kullanmaz....
yalnızken sölüyomuş madem sen istiyosun her yerde kullansın sana bu sözleri ki her kadın ister bence haklısın ona anlat bu durumu bitanem...
üzülme olurmu kendine iyi bak...

işte bende bu duruma sinir oluyorum ne yalan söyliyim yani ya nie söylemiosun ne var yani bunda ya baba anne demek ayıp değilde aşkım yada karıcım mı demek yaıp :umursamaz:benim babam bile adam elli yaşına giricek nerdeyse anneme hiç adını söylemez hep canım,aşkım,yavrum cım cım cım yani kimseyide tınlamaz şimdi ben böyle yetiştim ya eğer benim kocam demezse çok aykırı gelir yadırgarım yani napsam acepppbilmiyorumkismileama benim sevgilim kesin ilerde büyüklerinin yanında söylemez eminim ya babaasının falan yanında bilemem ama dedesinin babaannesinin yanında adımı söyler heralde çünkü onların yanında msjlarıma bile cevap veremio yani offf sinir oluyorum şu büyüklere yaaaa :dilcikar:aman demezse demesin ya bende ona kendi ailemin yanında demem yani öyle yaparsa ne güzel evlilik olur ama o zaman ama hıhhhh

bence sevgi ilgi sözle olmazki tatlım bakışlarından anlamalısın onların yanında aşkım canım demez ama konuşurken göz göze olmak bile sevgiyi anlatmazmı el ele olmasalarda sevgilileri bakışlarından seçebiliyorum ben:)

Bence nişanlınızın kıymetini bilin. Ailenin yanında laubali haraketler yapmaması gayet güzel bir haraket.
O laf söyleyen kişide aksi bir durum olsa yine laf söylerdi merak etme.
Demek karakteri öyle ki herkesin ilişkisine burnunu sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…