- Konu Sahibi sevgi okyanusu
-
canlarım herkesin görüşü farklı işte nişanlım cıvık değildir yerine göre de davranır.... gerçekten şöyle birşey ki elin ağzı torba değilki büzesin çok sarmaş dolaş olsan hiç utanmsı yok derler az mesafeli de olsan bunlarda kesin bişe var derler en iyisi kafana göre yaşamakmı ne...
Güzelim ne olur darilma kizma....ama su eften püften konulara kafaniza takip kendinize dert ediyorsunuz ya.....cidden bazen anlamiyorum.benneyaptımki
Yahu desin....ne olacak? Onun demesi ile mutlu mutsuzmu olacaksiniz?
Hem belkide saka yapmistir.....hemen art niyetlide düsünmemek gerek....
ya gerçekten yanii,bu da dert edilecek şey mi şimdi:umursamaz:
aynen.
eşimin adı "x" mesela.
ağzımdan "x" kaçsa "niye x oldum ben şimdi bişey mi var!" diye terslenir :)))
hahahaha aynen :)))) hemen ne oldu niye bana x dedin neye bozuldun demeye baslar :))))
bazen şakasına da yaparız:) ben bir şey isterim mesela yapmaz bak x senden bı şey istedim bak farkindaysan x dedim derim yapar hemen :))))))))
arkadaşlar nişanlıyım geçen teyzesinin kızına gitmiştikte nişanlımla herkesin insanlar arasında rahatlığı birbirine karşı tepkisi farklı olur değilmi nişanlım yalnızken aşkımdı canımdı cicimdi çok kullanır ama öyle durumlarda yani birilerinin yanında ismimle seslenir teyzesinin kızıda sizin nişanlılığınızdan birşey anlamadım şimdiden böyleyseniz ilerde nasıl olursunuz dedi canım sıkıldı bu söze nişanlıma söyledim yanlarında laubali hareketler yapmadığımız için demiştir kendi eşi söylerde o sözleri... Ama yinede işte insan takılıp kalıyor neden söylensinki öyle sözler sizce kaale alınmayacak şeyler değilmii bunlar beni az rahatlatın yaaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?