• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bu iLişki kangren oLmuş...kesiLip atıLması tek çözüm...

sevıyorlar da, kör topal gıdıyor gıbı gorunuor

kolonyacım neden işi dalgaya vurdun cnm tamam kabul ediyorum çok sinir birisiyim çok takıntılıyım ayrıntılara fazla takılıp kalıyorum ama dalgaya almasaydın keşke cnm. Ayrca bende her dakika arasın demiyorum yapıcam dediği şeyi sadece yapıcam dediği zamanda yapsın yeter. Zaten hepimiz bunu isteriz

dalgaya vurmadım şekerım ya duzgun gıtmıyor ılıskınız gormuyor musun her gun yenı maceralar anlatıyorsun bence ıyı bır ılıskınız yok sızın. sevıyorsunuz ama anlasamıyorsunuz bana kalırsa.

evet sanırım öyle. Sabah gene çok güzel uyandırdı beni aşkım cnm felan die. Bende öle karşılık verdim. Sonra geri yattım. Uyandım msj attım ben uyandım die. ış yapıyodu eminim çok yorgundur ve bana kızdıı kolonyaa :D Ayy çocuk gibi şikayet ettim

Günaydın herkese. Kadın erkek ilişkileri tartışma programı gibi olduk:)

Canımcım Ozel_aramacım sana gelince;
Sende az değilsin yani çok sıkıyorsun resmen kendinden uzaklaştırmak için. Bu kadar üstüne düşme bırak o senin üstüne düşsün. aaaa:1shok:

Sen en iyisi ilişkini burada daha fazla tarrışmaya sunma. Bu senin ilişkin gönlünce yaşa yeterki saygınızı yitirmeyin. Burada söylenenler, tecrübeler kulağına küpe olsun ama içinden doğrusu ne geliyorsa onu yap. Anneciğin de tanıyor onu biliyor sanırım onunla konuş. Bize ne kadar anlatsan da ne seni ne de çocugu tam olarak tanımıyoruz. Ne sana ne de ona haksızlık etmiş olmayalım kafan iyice karışmasın. Ama gene işin içinden çıkamadığın durum olursa sana destek için buradayız.

canım sen adam olmazsınn yaaaaaaaa :roflol: biraz çeneni tut..vallahi bende kuruntuluyum ama inan bu kadar degillll....ben barii alttan alıyorumm..alemsinn sennn :):):)

yok cnm ben de düzelttim kendimi artık inanki. Tam da sizin dediğiniz istediğiniz gibi oldum :D

Valla çözemedim ya ahmı etmiş bedduamı anlamadım ama sende yan demiş benim gibi öle yazmış

Ben bu hataları yaptım kaybettim açıkçası en son bana dediki beni sıkıtıgnın farkındamısın ve sonra bittti sebep gene o suçlun bi şekilde bitti benden bitmeidm

Back
X