Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadece ağlayıp gururumla oynadığı için o bilmese bile bağırıp rahatlamak istiyorum ama yapamıyorum

canım yaaa cok ayrıntılara takılıyorsun...bu yüzden umutlanıyorsun..bencede sakın akşam aradımı acma telefonu..deki şu an işim var sonra ben senı ararrım de..sonrada arama o beklesin..akıl da kalma teknigidir bu..bırak kıskandıgı falan yok be canım..kıskansa zaten senı bırakmazdı..akşamı bekle dedin ya demşya..umrunda degil dunya onun..eger sana biraz deger verseydi sen ikinci mesajı atmadan o sana atardı zaten...bırak artık bunu sakın arama mesajda atma..arasada acmaaa

msj attım cnm. ıki sevgili arkadaş kalmaz gururumla oynamasaydın keşke msnmi felan sil dedim. msj ın cevabı gelmedi.

iyi demişsin cok taktir ettim şimdi seni..cunku senınde bir grurun var iyi yapmışsınnn

cnm bi msj daha attım çünkü cvp gelmedi iyi yada kötü neyse cvp vermeye vaktin bile yok ama dikkat et karşına çıkan bidaha benim gibi olmaz bu sefer dalga geçen değil dalga geçilen olursun bitti herşey dedim. sonra hemen cvp attı. 7. 15 ararım seni konuşalım dedi.

ya güzelim ben bu akşam sabah ararım sabah akşam ararım aman ya ne sanıyo bu seni

oyuncak değilsin sen ona bırak kendi arasın beyzadeye bak hele yok aradım yok arıcam

seni üzmeye ne hakkı var ya adam gibi sölesin derdini.. ahh sevgi yokmu herşeyi

kabullendiriyo insana ama sende söyle adam gibi desin seviyo mu sevmiyo mu

bugun acayip şekilde ona yüz verdin..ikinci mesajı atmıyıcaktın sen..hata yapmıssın attın bırak ne zaman isterse o zaman cevap vericekti keyfi blir..neden bu kadar üstüne gidiyorsun ki bu cocugun..canım yaaa onun kafasında bittmiş herşey..daha fazla uzatmamalısın sen..şu an onun peşinden koşuyorsun resmen yaaaa

Delirttin çocuğube yavrum. Çok küçük sanırım yaşın. Oyun gibi anlattıkların, bütün safyaları okudum.
Sen boşver bunu, iyi bir çocuğa benziyor ama çok arabesk ruhlu. Sen de biraz öylesin ya...
Normalde bir ilişkiye yazacağım yorumları yazmıyorum hiç, çünkü aranızdaki ilşkiyi iki yetişkinin ilişkisi olarak göremedim, özür dilerim.
Daha kaç yaşındasın, bu ilişki yıpranmış; sen yenilerine yelken aç. Daha çoookkk ilişkiler yaşayacaksın doğru adamı bulana kadar.
Bu kadar ciddiye alıp bu tür şeyleri kendini de yıpratma bundan sonra.
Derslerine çalış, hayatın tadını çıkar, yaşına uygun etkinlikler yap, gez, eğlen. Erkek milletine kafa patlatmak için koca bir ömür var önünde, bu kadar erken başlayıp bıktırma kendini.
Sevgiler güzel kız.

Canım ablalarım teşekkür ederim yorumlarınız için ama bugün beni böyle kocaman ŞOK edene bişey oldu. Beyfendi tam dediği saatte aradı. Hatlar çekmiyodu 5 ya da 10 dk sonra ararım dedi. eyw dedim. Neyse bi ara bi kere çağrılaştık. Sonra aradı. Açtım. Çok sinirliydi. Arkadaşları vardı yanında ve benim açtığımı duymadan öyle bir küfür etti ki.. Neyse onlar gitti. Senin gururunla mı oynadığımı düşünüyosun dedi. Bende bunları nerden çıkarttığımı bana ne düşündürdüğünü hepsini anlattım. O da bana anlattı tabi. Sen mahsus böyle yaptın dedi bana. Bana sürekli sorular sordun şu şöle mi bu böle mi şunun var mı bunun var mı... Beni hep yalancı konumuna soktun bana hiç inanmadın. Son ayrıldığımız günde böyle oldu. Sen sordun ben söyledim. ınanman için elimden geleni yaptım. Ha tamam bir ara inanır gibi oldun ama hepsi bu dedi. Sen beni kendinden uzaklaştırarak bu ilişkiyi bitirmeye çalıştın zaten dedi. Bende olayın aslını anlattım kızlar. Benim asla ve asla böyle bir amacım olmadı bu kadar çok severkende olamazdı zaten öyle değil mi? Ben soru sormayı çok severim. Askere gitmeden önce sana hep beni seviyo musun diye sorardım hatta sana bi ara bıkkınlık gelmişti bu sorular yüzünden. Sonrada belli bir soru kalıbı buldum ve sürekli onları sormaya başladım. Bana göre bu senden ayrılmak istediğimi değil seni sevdiğimi gösterirdi dedim. Tamam ama bana hiç inanmadın ki dedi. ınanmasam zaten senle bugüne kadar gelmezdim dedim. Yani ayrıldığımız güne kadar. Neyse konuşuyoruz ama bana öyle bişey anlattı yani sorduki. Konuşmanın başında dediğim şok burda işte. Benimkinin çok yakın bir arkadaşı var. ılişkimizin ilk 2. ayında askere gitti kendisi benimki askerden izine geldiğinde askerliğini bitirip geldi. Bu izin boyunca bizi yani ilişkimizi çok yakından takip etti. Neyse şubat 2009 da ben benimkinin beni ciddi anlamda aldattığını düşünüyodum.AVEA hattı vardı istedim yolladı içindeki numaraları tek tek ara bak bakalım kimlere aitmiş dedi öylede yaptım. O yakın arkadaşının numarasıda vardı. Neyse o yakın arkadaşı bugünmü dünmü artık bilmiyorum benimkine tutmuş seninki kendi hattından beni aradı bak numarasıda burda demiş. Resmen benimkini bana karşı doldurmuş kızlar yaa :( Benimki artık konuşmak istemediğini söyledi o arkadaşıyla ay çok uzun oldu devamını daha sonra anlatırım

tatlıımm buu ne yaaa:S:Sbıras gurur yap kas kendını unutma her zaman kacan kovalanır..sen cok yuz vermıssın sahsen ben suclu olsam bıle su yaptıklarını yapmazdm..sen zaten onun ıcın en ozel seyı yapmıssın askerdeyken bıle ona destek olmussun..kı bu bır erkek ıcın cok onemlıdır..yaşın daha cok kucuk hayatın boyunca karsına kım bılır kımler cıkar,kımlere asık olursun:S:S
sana bu soz ııce okumanı tavsıye edıyorum..GıDEN GıTMıŞTıR,GıTTıĞı GÜN BıTMıŞTıR.SEN GıDENı DEĞıL GıDEN SENı KAYBETMıŞTıR..bundan sora daha gercekcı seyler ıcın kafanı yormanı tavsıye edıorum tatlım..

Biliyorum tatlım yaa işler iyice sarpa sardı off kurtulamıyorum bu işten

Biliyorum cnm yaa işler iyice sarpa sardı çıkamıyorum işin içinden bir türlü

Kızlar olayın devamını anlatıyorum benimkine msjda yazdıklarımı söyledim. Ben sana ya tamamen birleşelim ya da ayrılalım dedim ama sen üçüncü bişe çıkarttın yok arkadaş kalalım gibisinden dedim. Ben arkadaş kalamam. Sevgililer arkadaş olmaz dedim. ılk başta bişe demedi sonra kabullendi. Evet haklısın kalamazlar demeye başladı. Burada bitiyor galiba dedi. Evet aynen öyle bitiyor dedim. Neyse tam bunu konuşurken konu ordan oraya ordan başka tarafa geçti. Kendimizi hangi konuda bulduk anlam veremedim. Ayrıldığımız gece ablasının evine gitti hatta biz konuşurkende abisi kızdı demiştim hatırladınız mı. Tam bu olayı konuşmaya başladık . Abisine ateş püskürdü resmen. ışte o geri ze.. bana hiç saygısı yokda felan derken bende dün abisinin bana bağırdını söyleyince benimki koptu. Nasıl bağrır ya ne diye bağırdı felan demeye başladı. Aabisine çok sinirli.

canım cocuk kafasında bitirmiş herşeyi...üzücü ama dogrusu bu..artık ümitlenme bence..isteseydi inan şimdiye kadar 30 kere barışmıstınız..daha fazla kendini kandırmaa lütfen...

Yani diyor ki : düşsem de kalkarım yani sana ihtiyacım yok benim
gururum merhamet ummaz senin gibi zalimden yani sana karşı merhametsizim
bunları söylüyorum ama bitek sana çünkü bu dilimden kolay kolay beddua çıkmaz yeter artık bu kadar ne halin varsa qöR ciğerin yansın emi !
bunLarı sana yazmak istemezdim ama üzqünüm tatlım :1no2::bbo:
sakın üzüLme ve sessiz kaL bence sessizLik en büyük cezadır ...

arap saçıcım dün demedi k mi sana 100 kere ayrılalım dıye sorarsan bırınde kabul eder dıye???
artık pesınden kosman olurlu değil gıbı duruyor ıstıyorsan ıstemıyordum ayrılmayı senden emın olmak ıstemıstım o yuzden soruyordum dıyebılırsın,

ama o da acı cekıyor kı mesajla kusmuş bunu sana,

demek kaderınde yokmus sekerım kı canını okuyarak sılkeleyerek atmıssın cocugu,
gercı sevgısınden emın olamadıgından bu kadar sorgulaman....
kısmet de geç :delphin: acı ama olan oldu.

Ne kadar entrikalı hale getirmişsiniz bu olayı böyle ?
Adam bitti demiş,siz kurcaladıkça işler iyice sarpa sarmış.
Abisi bağırmış birde size,nasıl izin verdiniz buna ?
Hala aynı şeyleri yaşamakta ısrarlısınız anlaşılan.
Çocuktan farksız davranışlarınız.
Yazık...
Kendinize değer vermenizi öneririm size.

Mesaj attım kızlar. Böyle kıskanıp kıskandırmakla olmaz ya tamamen birleşelim ya da ben hayatından çıkayım ister şimdi cevap ver istersen düşün akşam cevap ver dedim. Bakalım nolucak. Ama şunu biliyorum kendimi herşeye hazırladım. Alıcam cevap olumsuz olursa çok da yıkılmam (inş)

Neden sen onun hayatından çıkıyorsun, o senin hayatından çıkmalı. Bak güzelim sen kendine değer vermezsen hiçkimse vermez. Sana bunca anlatılan şeye rağmen yine mesaj yağmuruna falan tutmuşsun çocuğu, bunu sadece ona değil, bundan sonra olacak erkek arkadaşlarına da yapma, bu seni değersiz kılar. Aranan sen olmalısın ya, kendine yakıştırıyor musun sen bunları? Yaşın küçük, saf temiz bir kıza benziyorsun, ama hayatım bak, böyle üstüne giderek hiçbirşey elde edemezsin elindekini de kaybedersin. Lütfen burada yazılanları oku ve uygula, seni arasa dahi görüşme, dene sana söylenenleri. Bu çocuk senin onun peşinden koştuğunun farkında ve eğleniyor, kendini bu kadar küçük düşürme lütfen.

Ne kadar entrikalı hale getirmişsiniz bu olayı böyle ?
Adam bitti demiş,siz kurcaladıkça işler iyice sarpa sarmış.
Abisi bağırmış birde size,nasıl izin verdiniz buna ?
Hala aynı şeyleri yaşamakta ısrarlısınız anlaşılan.
Çocuktan farksız davranışlarınız.
Yazık...
Kendinize değer vermenizi öneririm size.

İmzam yok parmak bassam!

Back
X