- Konu Sahibi Ozel_Arama
- #201
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisNeden sen onun hayatından çıkıyorsun, o senin hayatından çıkmalı. Bak güzelim sen kendine değer vermezsen hiçkimse vermez. Sana bunca anlatılan şeye rağmen yine mesaj yağmuruna falan tutmuşsun çocuğu, bunu sadece ona değil, bundan sonra olacak erkek arkadaşlarına da yapma, bu seni değersiz kılar. Aranan sen olmalısın ya, kendine yakıştırıyor musun sen bunları? Yaşın küçük, saf temiz bir kıza benziyorsun, ama hayatım bak, böyle üstüne giderek hiçbirşey elde edemezsin elindekini de kaybedersin. Lütfen burada yazılanları oku ve uygula, seni arasa dahi görüşme, dene sana söylenenleri. Bu çocuk senin onun peşinden koştuğunun farkında ve eğleniyor, kendini bu kadar küçük düşürme lütfen.
İmzam yok parmak bassam!
Söylüyoruz söylüyoruz ama anlatamıyoruz ki anacım.
Sen çocuktan kopamıyorsun ki. Tek formul UMURSAMAZ olacannnn.
Ah gençlik ah bana da derlerdi de anlamazdım. insan sabırsız oluyor. Bırak meraklansın her aradığında ulaşamasın. Kendin kaybersin ya da kendini kaybedersin işte böyle. Bu yazılarda sana hatıra kalsın. ilerde okursun ben ne kadar saf ve sabırsızmışım diye. Belkide iyiki böyle yapmışımda çocuk bana dönmemiş ne bulmuşum ben onda falan dersin.
Önce ne istediğini bileceksin,
Şu anda yol ayrımındasın Bu çocuk hayaında olmasını istediğin kişi mi? Sana ve ailene uygun mu? Yada Çok mu seviyorsun? Seni ondan koparamayacak sebep nedir?
Eğer net bir cevabın yoksa daha da muhattap olma. Geçer üzülme
Ama Seviyorsan ve bitmesin diyorsan gene böyle elinin altındaymış gibi mesaj yağmruna falan tutmayacaksın. Yine uzak duracaksın biz sana başka taktikler vereceğiz.
Önce Bize ne yapmak istediğini söyle
