Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden sen onun hayatından çıkıyorsun, o senin hayatından çıkmalı. Bak güzelim sen kendine değer vermezsen hiçkimse vermez. Sana bunca anlatılan şeye rağmen yine mesaj yağmuruna falan tutmuşsun çocuğu, bunu sadece ona değil, bundan sonra olacak erkek arkadaşlarına da yapma, bu seni değersiz kılar. Aranan sen olmalısın ya, kendine yakıştırıyor musun sen bunları? Yaşın küçük, saf temiz bir kıza benziyorsun, ama hayatım bak, böyle üstüne giderek hiçbirşey elde edemezsin elindekini de kaybedersin. Lütfen burada yazılanları oku ve uygula, seni arasa dahi görüşme, dene sana söylenenleri. Bu çocuk senin onun peşinden koştuğunun farkında ve eğleniyor, kendini bu kadar küçük düşürme lütfen.

İmzam yok parmak bassam!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Söylüyoruz söylüyoruz ama anlatamıyoruz ki anacım.

Sen çocuktan kopamıyorsun ki. Tek formul UMURSAMAZ olacannnn.

Ah gençlik ah bana da derlerdi de anlamazdım. insan sabırsız oluyor. Bırak meraklansın her aradığında ulaşamasın. Kendin kaybersin ya da kendini kaybedersin işte böyle. Bu yazılarda sana hatıra kalsın. ilerde okursun ben ne kadar saf ve sabırsızmışım diye. Belkide iyiki böyle yapmışımda çocuk bana dönmemiş ne bulmuşum ben onda falan dersin.

Önce ne istediğini bileceksin,

Şu anda yol ayrımındasın Bu çocuk hayaında olmasını istediğin kişi mi? Sana ve ailene uygun mu? Yada Çok mu seviyorsun? Seni ondan koparamayacak sebep nedir?
Eğer net bir cevabın yoksa daha da muhattap olma. Geçer üzülme

Ama Seviyorsan ve bitmesin diyorsan gene böyle elinin altındaymış gibi mesaj yağmruna falan tutmayacaksın. Yine uzak duracaksın biz sana başka taktikler vereceğiz.

Önce Bize ne yapmak istediğini söyle:kızgın:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Söylüyoruz söylüyoruz ama anlatamıyoruz ki anacım.

Sen çocuktan kopamıyorsun ki. Tek formul UMURSAMAZ olacannnn.

Ah gençlik ah bana da derlerdi de anlamazdım. insan sabırsız oluyor. Bırak meraklansın her aradığında ulaşamasın. Kendin kaybersin ya da kendini kaybedersin işte böyle. Bu yazılarda sana hatıra kalsın. ilerde okursun ben ne kadar saf ve sabırsızmışım diye. Belkide iyiki böyle yapmışımda çocuk bana dönmemiş ne bulmuşum ben onda falan dersin.

Önce ne istediğini bileceksin,

Şu anda yol ayrımındasın Bu çocuk hayaında olmasını istediğin kişi mi? Sana ve ailene uygun mu? Yada Çok mu seviyorsun? Seni ondan koparamayacak sebep nedir?
Eğer net bir cevabın yoksa daha da muhattap olma. Geçer üzülme

Ama Seviyorsan ve bitmesin diyorsan gene böyle elinin altındaymış gibi mesaj yağmruna falan tutmayacaksın. Yine uzak duracaksın biz sana başka taktikler vereceğiz.

Önce Bize ne yapmak istediğini söyle:kızgın:

hayatım burda anlatmaktan biz yorulduk ama o hala seviyorum diyor ya o konusmanın üzerine bile bir adam ayrılalım diyorsa seni sevmiyodurr bu bukadar basit.sevse beni bırakıyor diye üzülür actığı yaraları iyileştirmeye bakar ama bunda yok habire vuruyor kıza.ben burda patladım sinirden walla bacım açççç gözünüüüüüü:oklava::oklava:

cnm nolursa olsun bi ilişki bitsede güzel bitmeli
seninki resmen beddua etmiş ya olacak işmi
insan düşmanına yazmaz bunu
düşünsene bi barışsanda aklında kalmayacakmı bu sözler
mantıklı bi düşün bak
bence sana bundan yar olmaz cnm unut gitsin
ve peşinden koşulan sen oll
aranan merak edilen mesaj atılan sen oll
kaçan kovalanırr unutmaaa

Adam sitem ediyor işte...

Sevdim ulenn:delphin: ama değmezmişsin gibisinden yazmış..

Yediremiyor böyle ayrılığı.... seviyor bu belli..

Ama bitirmiş yaşananlar bunaltmış, yıpratmış..

Bu tövbede eder aşka....-tatlicadiarzu- tabi sonra geri alır tövbeyide..

Yani kısacası.. sana tepkili sinirli.. ne yazsamda üzsem diye düşündü...

Karşılık verme..

Sal gitsin artık ipini,bırak boğulacak çocuk sen çektikçe ucundan.Bırak allasen,bırak da yollarınıza devam edin ayrı ayrı.:delphin:

Arkadaslar bakıyorum da hepiniz ne kadar da meraklısınız bir ilişkinin bitmesine..Niye bu kadar olumsuz cumleler kuruyorsunuz ki..Kızcagız sizden bişiler duymak istiyor,ici sıkılıyor,ayrılmak istemiyor,hersey bogazında dugumleniyor,guzel seyler ve yapıcı seyler duymak istiyor sizlerden..Siz hemen dalga gecer gibi,yada acısını daha da daglamak icin belkide..''''ayrılmak istemis senden,havda bulut beni unut demis''''
Yorumlarınızda biraz daha yapıcı olun bence...insanlar buraya birazda moral bulmak icin geliyorr...BıRAZ DAHA DıKKAT ARKADASLAR!!!!!!!

bence bitirmemis....senden adım bekliyor...

DEREN sana katılıyorum..bitiren insan boyle mesajlar atmaz..seni ölçmek için ve kaybetme korkusu yasatmak icin atılan msjlar..Bole durumda asla kabugunuza cekilmeyin..eger ustune dusmesseniz aramazsanız,bu kız benden bu kadar kolay vazgecebiliyor,demek ki degmezmis hic biseye diye dusunur..ve asıl ilişki o zaman biter..

Arkadaslar bakıyorum da hepiniz ne kadar da meraklısınız bir ilişkinin bitmesine..Niye bu kadar olumsuz cumleler kuruyorsunuz ki..Kızcagız sizden bişiler duymak istiyor,ici sıkılıyor,ayrılmak istemiyor,hersey bogazında dugumleniyor,guzel seyler ve yapıcı seyler duymak istiyor sizlerden..Siz hemen dalga gecer gibi,yada acısını daha da daglamak icin belkide..''''ayrılmak istemis senden,havda bulut beni unut demis''''
Yorumlarınızda biraz daha yapıcı olun bence...insanlar buraya birazda moral bulmak icin geliyorr...BİRAZ DAHA DİKKAT ARKADASLAR!!!!!!!

Şimdi buradaki her arkadaş yorumlarını yazar ve herkesin yorumunun aynı olması yada konu sahibinin istediği gibi olması gerekmez ki zaten buna imkanda yoktur.
Bende mesajdan bu işi erkek tarafının kafasında bitirdiği ve son noktayı koyarkende lafı gediğine koyup öyle kapattığını anladım.
Peki konu sahibine bu düşüncemi yazmayıp, "seni seviyor onu bırakma" desem arkadaş ümitlense ama sonuçta karşı tarafın böyle bir niyeti olmazsa ne olacak. Yani boşuna ümitlenmeyecek mi konu sahibi arkadaş.
Ayrıca biz arkadaşın yazdıklarına göre yorum yapıyoruz, ama sevgilisinin nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz, huyu suyu nedir bilmiyoruz. Bunu ancak arkadaş bilir, bütün bu yorumları, sevgilisinin tavırlarını birleştirecek ve ona göre karar verecek.

Ben alınganlık hissettim...
Bir adım gelsen barışacak gibi...
a.s

Kızlar dün akşam çok sık aradı beni. Hatta eve gelene kadar konuştuk yolda. Eve gidincede tlfn etti nette konuşalım lütfen dedi. Gittim. Cam açabilir misin dedi. Açtım. Beni görünce önce baktı hemen kafasını çevirdi bende kafamı indirdim yere başımı kaldırdığımda başını yana yatırmış gözleri dolmuş bi biçimde bana bakıyodu. Seni iyi gördüm dedi çünkü iyi görünmek için elimden geleni yaptım. Beni mutsuz yıpranmış görmesin istedim. Ama o çok kötüydü bitkindi. Galiba bitiyor dedi bana. Öyle bitsin artık diye cevap verdim. Bir yanım devam etmek istiyor bir yanım korkuyor nolucak bende bilmiyorum dedi. Sadece ön yargı yapıyosun bende bunu kabul ediyorum bitsin işte dedim. O sırada annem geldi yanımıza benimkine slm verip gidicekti. Anne benim yerime öper misin dedi. Annem öptü ve gitti. Benimkinin gözleeri iyice doldu. Sonra konu kimin kimi bıraktığına geldi. Ben seni hiç bırakmadım ki sen öyle san dedi. Kızlar ayrı olduğumuz dönemde sürekli beni takip etmiş. Nerelerde napıyorum gibisinden. Barışırsak yeniden aynı şeyler olur mu dedi bana. Her ilişkide kavga yaşanıyo kavgasız gitmez zaten ama her kavgada da ayrılık lafı edilmez ne zorluklar aştık bunuda aşıcamızı düşünmüştüm ama orda kaldık dedim. Benimki bana sürtünmeye başladı. Ve resmen barıştık kızlar. Önümde diz çöktü özür diledi. Abiside bana karşı düzeldi. Daha çok ve sık görüşebilmemiz için yardımda bulunmayı önerdi.

Canım kusura bakma ama böyle ir ilişki devam etse bile çok uzun sürmez. :1closedeyes:

Yinede hakkında hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim cnm yorumun için.

ecem29 cnm teşekkür ederim desteğin ve ayrı görüşün için

hayırlsı olsun canım inan mutlu oldum...ne olucaksa olsun zaten..ilişki senın istedigin gibi yaşa sen..zaten kaç gundur kafayı yedin..şimdi mutlu olma zamanı..kaydirigubbakcemile3 hatalarından ders cıkar aynılarını yapma olurmu.......

yar saçların lüle lüle canım sana güle güle demek istemiş.. bedduada etmiş

mesajını görmeden yazmıştım.. ama düzeltmişsiniz... hayırlısı olsun ne diyemm

mesaj açık ve net.nesini anlamadın ki..adam sana feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kırılmış,istemiyor seni

Back
X