Sizce ne demek şimdi bu?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba sevgili kk.

İnşallah herkesin keyifleri yerindedir diye umuyorum. Bilen bilir bilmeyen için özel okulda ekmek peynir parasına çalışan bir Öğretmenim , evli bir çocuk annesiyim. 1 sene kalan bir borcum var kredi şeklinde ve maalesef boşluk olmadan çalışmam gerekiyor.

Yakın zamanda iyi gidiyorsun demelerine rağmen arkadaşlar arasında bir takım sorunlar oluştu fakat kurucumuz bunu çözdü sağ olsun. Biz İŞKUR üzerinden başvuru yaptırılıp alındık. Tesadüf bakasın tuttu İŞKUR hesabından baktım branşımı arattım ve bizim okulda ilan var hemde yeni . Şaşırdım. Diğerler branşları da arattım onlarda da aynı şekilde var ilan . Fakat sorun şu: ben tek başıma seneye de yetebiliyorum. Bende tabi başka okul ve dershanelere başvurdum da sizce çıkarırlar mı?

Normal ilanlarda yok ama şade işkurda var acaba bu konuda bilgisi olan var mı ? Neden iş veren ihtiyaç dışında olsa da sadece işkurdan ilan verir eleman ilanı?

Şimdi şöyle bazıları işkurla anlaşmalı oluyor ve parsını devlet ödüyor 1 sene ondan sonra sözleşme bitince hadi güle güle deyip çıkarıyorlar.
Bi de ikincisi özel liseler,öğretim kursları zaten bu sene kapatılıyor umarım haberiniz vardır.

Şimdi şöyle bazıları işkurla anlaşmalı oluyor ve parsını devlet ödüyor 1 sene ondan sonra sözleşme bitince hadi güle güle deyip çıkarıyorlar.
Bi de ikincisi özel liseler,öğretim kursları zaten bu sene kapatılıyor umarım haberiniz vardır.

Kolej bu dediğim ama . Evet anlaşmaları varmış ama öyle olsa müzik öğretmeni de var okulda ama omun branşından açmamışlar bir yek ne yani çıkarırlar mı diyorsunuz şimdi ?

Kafa karıştırıcı bir durum bu
Hal hareketleri normalse idareciler olumlu yaklaşıyorsa cikarma olmayacaktır
Belki başka bir şube için öğretmen alımı yapmak için de ilan açık ola bilir
Bu arada bence kendilerine sorma ilan neden açık diye...Is arıyor diye düşünebilirler hakkinda

Kafa karıştırıcı bir durum bu
Hal hareketleri normalse idareciler olumlu yaklaşıyorsa cikarma olmayacaktır
Belki başka bir şube için öğretmen alımı yapmak için de ilan açık ola bilir
Bu arada bence kendilerine sorma ilan neden açık diye...Is arıyor diye düşünebilirler hakkinda

N nicorobin doğru diyor kafam ondan karışık ama. Bunlar işkurla anlaşmalı her sene öğretmen değişen bir okul nu bilmiyorum zaten çok ucuza çalışıyoruz. Bir de böyle olursa çok üzücü zira biteceğin artık kaçıncı yapılandırmam oldu borcumu. Of içime ciddi sıkıntı çöktü başka şube açmıyorlar burası küçük yer bilirdik olsa idi

Tam detayı nasıl bilmiyorum ama ticari kurumlar ki sizinkide özel okulmus her yıl belirli bir eleman alımı icin ilan acma zorunlulugu var
Eleman alır yada almaz göstermelik yapar yada yapmaz vs firma özelinde değişir

Sözleşme bitince kendi cebinden verecek maaşı o yüzden işkur a tekrar personel ilan verecek

iyi de her sene bu okul komple bütün öğretmenleri değiştiriyorsa veliler buna ses etmiyor mu? saçma geldi bana maaşını vermeyeceksen okul açma yani. yukarıda da yazmışlar göstermelik olabilir.

Bir arkadaş sormuş neden diye seneye için demişler öğrenci çoğalır yetişmez diye demişler
Hiçbir zaman gerçek sebebi söylemezler.O yüzden inanmayacaksınız.Çoğalır diye de açmış olabilir ilanı ya da aralarında beğenmedikleri yerine birini almak için de.Arkadaşın da acemi herhalde.Sorulmaması lazım bunun.Özel okulda her sene sonuna doğru tetikte olup başka yer bakacaksın.

Hiçbir zaman gerçek sebebi söylemezler.O yüzden inanmayacaksınız.Çoğalır diye de açmış olabilir ilanı ya da aralarında beğenmedikleri yerine birini almak için de.Arkadaşın da acemi herhalde.Sorulmaması lazım bunun.Özel okulda her sene sonuna doğru tetikte olup başka yer bakacaksın.

Olanlara başvuruları yaptım geriye hayırlısı demek kalıyor bir tek

iyi de her sene bu okul komple bütün öğretmenleri değiştiriyorsa veliler buna ses etmiyor mu? saçma geldi bana maaşını vermeyeceksen okul açma yani. yukarıda da yazmışlar göstermelik olabilir.

Değil mi ama ben de öyle düşünüyorum . Ama baksanıza çıkarabilirler diyen de var of bana da hiç öyle bir intiba vermiyor konuşmada nedense

Back
X