churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
21
3
1
21
Ablamın bir arkadaşı var kendisi öyle bir fal bakıyor ki 3 yıldır bize ailecek dediği herşey tutuyor bilmediği şeylerde bile geçen aylarda falıma baktığında B harfine dikkat et demişti
Yarın baş harfi B olan biriyle buluşmam var sizce dikkat et derken ne demek istedi ki bu kişi daha önce beni çok beğenmişti ortak bir arkadaşımın arkadaşı ama kendisi şehir dışındaydı 3 ay yoktu dün ben ona yazdım spontane bir şekilde ama tam da o bana yazıcakmış ortak arkadaşımızın dediğine göre

Bence naçizane düşüncem fal, tarot geleceği öğrenme ve yorumlama çabaları, buna inanmak bereketi kaçırıyor. Hayırlısıyla olacak olanı da engelliyor, şansı kaçırıyor. Tabii aksini iddia eden de olabilir lakin hepimiz için yazılmış nasipler var merak etmemiz de doğal fakat şu an bilmiyorsak, bilmememiz daha hayırlı olduğu içindir bence. Vakti geldiğinde olay içindeki sebep sonuç ilişkisini daha iyi anlıyoruz. Eğlence için ya da öylesine bakanlara bir şey demiyorum ama inanmak, kesin çıkacak demek bence tehlikeli. Allah'ın yazdığı ve kasıtlı olarak da vakti gelmeden bizi haberdar etmediği bir şeyi bizim gibi bir faninin görüp yorumlaması bana saçma geliyor. Tutturanlar da nelerden yardım alıyor az çok biliyoruz.

Daha tanışmadan etmeden böyle şeylerle kendinizi yormayın bence. Kendinize uygun görürseniz, kalbiniz ısınırsa bir yaşanmışlık olacaksa kaderde zaten devam edeceksiniz. Yoksa da siz çocuğa temkinli olsanız nolur olmasanız nolur zaten yürümez, hayırsızı da görmüş olursunuz.

Bu işlere çok dalan insanlar odak noktasını kaybediyor çok baktiran insanın isleride ters gidiyor .Öyle yada böyle etkilenip tuhaf davranabiliyor insanlar ben bu fal işini kelin ilacı olsa başına sürer diye yorumluyorum.Üstelik fal bilmemne bakarak o insandaki kötü enerjiyi üzerine çekiyorsun.Fala inanma faldan uzakdur .Sakız eğlencesi gibi olursa ne âlâ da.Bir insan kimki gaipten haber verme gücü olsun

Sallıyor zaten baka baka tecrübe kazanıyor insanları okuyor üç aşağı beş yukarı bunu isteyen her insan yapar zaten konular belli sevgili iş aile iki oradan iki buradan benzet benzet salla.Tarot hariç bunu koy bir tarafa 6 his güçlü ise belki yüz insandan biri niyeti çok temizse belki .Onda beni şaşırtan şeyler oldu inkar edemem

Ablamın bir arkadaşı var kendisi öyle bir fal bakıyor ki 3 yıldır bize ailecek dediği herşey tutuyor bilmediği şeylerde bile geçen aylarda falıma baktığında B harfine dikkat et demişti
Yarın baş harfi B olan biriyle buluşmam var sizce dikkat et derken ne demek istedi ki bu kişi daha önce beni çok beğenmişti ortak bir arkadaşımın arkadaşı ama kendisi şehir dışındaydı 3 ay yoktu dün ben ona yazdım spontane bir şekilde ama tam da o bana yazıcakmış ortak arkadaşımızın dediğine göre
Falcıya sorsanıza ne demek istemiş. Üfür üfür ipe diz.

Bu falcıların harflere dikkat çekme olayını hiç anlayamadım. Artık nasıl nereden bilgi ediniyorsa sadece bir iki harf mi görünüyor, adı burak olsun mesela, b mi yazıyor gördüğü yerde gerçekten, neden açıkça burak olarak göremiyorlar ki

Back
X