Sizce ne düşünmeliyim?

kesın olarak soyluyorum..

malesef ama eşin senı aldatıyor..varmı boyle bır sacmalık..cocuga goturuyormus..

daha etkılı bır yalan soylemelıydı..

esın sana oyle soyleyınce aklıma lıseye yenı basladıgımda sıgaraya baslamıstım..(özenti) annem çantamda sıgara paketı bulmustu..arkadasımın demıstım.. aılesı bılmıyormus bende onun ıcın saklıyorum demıstım..aynen ona donmus bu olay..[/COLOR
]

canım moralini bozmak istemem ama banada eşinin söyledikleri hiç inandırıcı gelmedi sen bunun altını iyice araştır ama ona belli etmeden ayrıca hiç bir erkek böyle bişeyi kabul etmez hemen duygu sömürüsüne başlar..Allah yardımcın olsun canım inşallah biz yanılıyoruzdur

valla kızlar kım ne derse desın..bu olay cok sacma..ben markette çalısıyorum..satınalma işinide ben yapıyorum..adamlardan cekınmeden prezarvatıf alabılıyorum..market için hatta dahada ılersı...bayanların gelıp bızden prezarvatıf satın alması..madem bu cocuk marketten prazervatıf almaya cekınıyor..ee o işi nasıl yapacakmıs..basını kocan mı bekleyecek pekı..bıraz agır oldu ama kusura bakma işin gercegı bu..

hareketlerini gözlemle ... hemen suçlama onu..ama bu olayıda göz ardı etme.. gözun hep uzerinde olsun.. telefonlarına falan bak arada hiç umulmadık zamanlarda ama bu eşinin dikkatini çekmesin.. inş sadece şuphelenmişindir... eğer açık verirse hesabını sorarsın klava:

Anlattığı şey beni hiç tatmin etmedi hatta güldüm, çünkü çok komik bir mazeret bence yerinde olsam tepkimi koyarım, bi şekilde çünkü bu kesinlikle basit bişey değil..

tesekkur etme butonu olmadigi icin hepinize birden tesekkur ederim bu olayi takip edicem tabi az once aradi kotu bisey yapmiyorum icin rahat olsun diye guya herkesin derdini dinliyomus herkes derdini buna anlatiyomus yani hakkaten utangac biri evli barkli adama bu konuyu acabiliyosa marketten prezervatifi de alir beni enayi yerine koyuyosada kendi kaybeder

inşallah yanlış düşünüyoruzdur ama sen ara yine işyerindeyse falan, kontrol et.

fisfisfis pek iyimser olamadım bu konuda. çaktırmadan takibe devam edin bence...

nasıl bir arkadaşlık bu anlamadım. oraya varana kadar eşiniz düşünüyor. eşiniz doğru söylüyorsa bile, hiç uygun değil.

Herkes ne kadar iyimser yorumlar yapmış hayret ettim.
Canım cüzdan karıştırma alışkanlığım yok diyorsun, belki eşin devamlı bulunduruyor cüzdanında ve sen görünce bu yalanı attı. Yani umarım öyle değildir ama şahsen ben böyle birşey görsem kıyameti koparırım. Benim eşiminde utangaç bir arkadaşı var, evli biri ama utanıyormuş alamıyormuş. Eşim alıp veriyormuş bunu bana anlattı mesela. Kutuyla alıp paket halinde veriyor, hani öyle olsa anlıycamda...ben seninkini anlamadım arkadaşım peşini bırakma bu olayın.

Keşke alıp çöpe atmasaydın görmemiş gibi yapıp takip etseydin o zaman ne olduğunu daha kolay anlayabilirdin.Sen yine ona inanmış gibi yapıp tedbiri elden bırakma,yoksa gizli yapar eğer yapıyorsa.Erkek sonuçta güvenmemek lazım bence.

Belkide kotu dusuncesi yoktur fakat cuzdaninda ne tasiyor ?
Madem utangaç bir gence yardim edecek, gider alir o an verir
Hiç dusunmuyor mu evliyim, karim gorse ne der, ne dusunur ?
hayret birsey.

bencede ya saçma ne alaka kendi alamıyormu ben bile gidip almıştımki,güzelim sen bunu gizliden gizliye araştır uyurken tel.nuna bak keşke hiç sormasaydın şüphelendirmeseydin onu,iççamaşırına felan bi işaret koy hani çıkartısa felan ay ne bileyim basbayağı bu sallamış yaaa

valla hiçte iyi düşünemem :1closedeyes:
ne demek başkasına getiriyorum
başkasına götürse bile milletin bilmem nesinden gelen bilmemnelerin derdi ona mı kalmışsengözlerimebaksanab
işin aslını astarını iyice öğrenmeden peşini bırakma bence:dilcikar:

bende inanmadım eşine malesef saçmalamış,prazarvatiftemi ödünç istenir ilğinç ,hem neden cüzdana üstelik 2 tane

bahane saçma olmuş.biraz daha akıllı olsa başka inandırıcı bi bahane daha bulabilirdi.
hala mutluysan ve eşinin sevgisine inanıyosan hiç üzerine düşme,aksi halde çok üzülebilirsin.zaten ayrılmayı göze aldıysan sonuna kadar git.çok şey bulacağını sanıyorum

Erkekler neden utansın ki bence iyice sıkıştırın şüpheli bi durum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…