Sizce ne düşünmeliyim?

Erkeklerde bazen böyle bir furya oluyor herhalde...
Cüzdanda prezervatif taşıma furyası....kaydirigubbakcemile3

Liseden kız arkadaşım da eşinin cüzdanında bulmuş...
Hemde o korunma yöntemini kullanmadığı halde...
Gelde iyi niyetli düşün...:uhm:

Bence de takipte ol...
Belki acemi çaylak eşin ilk kez bu işe teşebbüs edecekken sana yakalandı...:teselli:

Açıkcası ben bu konuda seni üzmek istemiyorum ama biraz uyanık ol çünkü eşinin arkadaşı hiç tanımadığı marketçiden prezervatif almaya utanıyorda eşine anlatırken mi utanmıyor?Canım erkekler bu konuda çok rahattır merak etme.
Bu konunun altını deş derim çok masumane bir durum değil...sengözlerimebaksanab

ahh canim benim ne vicdanli bir erkekmisin deseydin avrupada cocuk iliskiye girebiliyormus ama prezervatifimi bilmiyormus yada almaya utaniyormus cocukda seyini gostermeye utanmiyor ama prezervatif almaya utaniyor ama senin kocaya kizi becerecegini soylemeye utanmamis vay be :uhm: bu adam bence kendini cok zeki saniyor canim kusura bakma ama
sinir oldum benim esim yapsa kiyamati koparmistim beni salakmi saniyorsun ordan cokmu saf gorunuyorum diye o prezevatifi yedirirdim valla

ay bende bugun cok sinirliyim ya regl mi olacam ne kafamçokkarıştı

:S içine kurt düşürmek olmasın benimkiside yani artık bu seyler turkiyede de ciklet gibi satılıyor. en krosu bile nasıl kullanacagnı bilir. zaten nedir ki yani bi kılıf. uzmanlık gerekktirmiyor kullanmak.
gözlerin üzerinde olsun bence esininklava:

soru :1 siz prezarvatif kullanıyomusunuz? soru :2 neden o 4 saat boş geçireceği zamanda cüzdanında o prezarvatif ,arkadaş ayaklarını geçsin bikere ; bana inandırıcı gelmez ben yemem ama yiyene afiyet olsun

canim bende sinirliyim ama inan beni guldurdun keske benimde sinirli olma sebebim seninki gibi olsaydi:1no2:

ayrica bizde prezervatifle korunuyoruz ve esim 2 haftada bir 4 saatlik bos zaman denk geliyo o da ev cok uzak gelip gitmek zor oluyo diye orda kaliyo aklima hic gelmezdi onceden cunku kitabini laptopunu goturuyo yaninda vakit gecsin diye ama o gun ne kitap ne laptop goturdu simdi kizimin yaninda kavga etmek istemiyorum soruyorum guzellikle ama bana sebebini arkadasinin kim oldugunu tam anlatmiyo ben bahanesine inanmadim ama nasil ogrenecegimi de bilemiyorum

Tatlım en yakın arkadaşımla buna benzer bir olay bu yaz yaşadık hala erkeklere güvenim 0. Eşim bile olsa...Onun eşi de dışarda sürekli arayan soran başka tel olmayan öle biriydi. Meğer saklı başka simkartı varmış vs vs.. Birçok sinsice aşağılık numara.
1.si korkutma,inandır yine yelkenlerini suya indirsin. Ama sen ipleri asla elinden bırakma. Çekirge 3. sıçrayışında mutlaka yakalanıyor. Onu gözlemle, belki de tek gecelik bişi olacağını düşünmüş, her ihtimale karşı yanına almıştır. Ama sana vereceğim tek tavsiye; bulandırma işi. Anlamamazlıktan gelince gevşetiyorlar.

canim sagol da korkutma inandir yelkenleri suya indirsin demissin nasil yapayim yani fazla bu konuyla ilgili konusmayimmi inanmis gibimi durayim canim biraz daha acikla lutfen sizin fikirleriniz benim icin onemli tanidik kimseye anlatamam cunku bu olayi

erkek adam utanirmiymis ya ben olsam bide balon yapip patlatirim şakkıdı

Turkiyeden marketten orkid bile alamayan ben dusunun yani:)

burda prezervatifi hic cekinmeden inceliyorum hahaha cok degisikleride var yanlis almim

diye cok rahat kasaya geciyorum...

gercekten bunu artik yollarda bedavaya dagitiyorlar esin belki bir sey yapacakti

bomba elinde patladi ama arabasi varsa orayi kontrol et bence..

canim laptopunu karistir biraz. maillerine bak.

biz bu sitede yemin edeni birak, yapmadim diye Kuran'a el basip yapanini gorduk.

Canım inan erkeklerin akılları bizim kadar kompleks çalışmıyor. Daha düzler. Hele de yakalanmayınca daha da cürretkar oluyorlar. Çocukluk arkadaşımın eşi evlilikleri iyi giderken, hiç beklemediği bir anda aldattı. Uzun zmndır başka evli bir kadınla ilişkisi varmış ve kadınla tel falan konuşmuyorlarmış. Neyse... Suçu kanıtlanmadan herkes suçsuzdur. Ona hata yapması için fırsat ver. Bikaç ay durulur ama emin ol o pisliğe bulaşan, adrenalin tadını alan bi daha yapar. 1 kez aldatan bir daha bir daha aldatır. Üstüne gitme unutmuş gibi davran ama unutma, çaktırmadan araştırmaya devam et. Arkadaşım tam yakalayamıcam dediği anda yakaladı.

Allah aldatılma acısı yaşatmasın, umarım o kadar masumdur olay.
:teselli:

aynen katılıyorum
burasıda yurt dışı kadar olmasada ilerledi

valla bu erkeklerin işi hiç belli olmaz. sırf iş arkadaşlarına daha çapkın görünmek için bile taşıyo olabilir. ama bence de inceden takip et bi süre

bence hemen kendini yiyip bitirme ama ayaktada uyuma yani kontrollerine devam et (cüzda,telefom,mail vs)baktın bi iki tane daha şüphe çekici durum var üstüne git

prezarvatif dedigin cuzdanda tasinir zaten yahu yani hani hakkaten arkadasini goturuyorsa mantikli bir yere koymus.
ama yok baska amac icinse sacma olmus neticede senin yakalama olasigilin cok ama cok yuksek..
bana aldatma gibi gelmiyor canim cidden.

arkadasa aldimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 (sadece arkadasiz) gibi olmus
yemeyin bence bu yalani

valla bekliyorum herhangi bi acik yakalamadim daha
kafamin karisik oldugunun farkinda o da diyo zaten o niyetim olsa cuzdanda tasimam diye cunku cuzdani telefonu hep ortada durur
su aralar olayi hatirlatmamaya calisiyorum unutmus gibi gorunup ona caktirmadan olayi takip ediyorum
birde evle is yeri arasi yaklasik 1 saati buluyo arabayla bende isyerine yakin bir yere tasinalim dedim bir kac gundur ev ariyoruz zaten tasinacaktik hic olmazsa gozumun onunde olur takip etmek kolay olur esyalarimizi toparlamaya basladik yarinda bi eve bakicaz kizlar dua edin insallah olur yoksa hep icimde bi supheyle ise gondermek zorunda kalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…