sizce ne dusunmeliyim

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.404
798
selam arkadaslar ben 17 haftalik hamileyim ekim sonundaki rutin kontrolumde rahim kanseri oldugum ortaya cikti
ogun bugun hep dr-tedavim basladi zaten cok basinda yakaladik hastaligi
sorum su
esim hic bu konuda konusmuyor dr-geliyor ama tek bir sey cikmiyor agzindan hic bir sey olmayacak diyor ben sordumda
ben uzulme birsey olmayacak diyorncelerinizi paylasi
tv de yada cevredeki konusmalarda vs kanser kelimesine tepki vermiyor
acaba esim benimi yoksa hastaligimi onemsemiyor
dusuncelerinizi yazarmisiniz tesekkurler

Bence eşiniz çok uzgun ve konduramıyor.. Allah şifalar versin umarım gelmiş geçmiş olur ve unutur gidersiniz bu hastalıgı

Bu olay eşinizi son derece üzmüş olmalı ki böyle bir tepki veriyor.
Yoksaymaya çalışıyor belki.
İnanmak istemiyor. Ya da kaçıyor. Sorunla karşı karşıya gelmek istemiyor.
Allah şifa versin size. bunun için bir uzmana danışsanıza. Eşinizin durumu da iyi değil gibi geldi bana

Allah şifa versin inş.
Eşinizin duyguları için yorum yapmak zor, belki de bu konuda konuşmak bile zor geliyordur,
konuşup sizi üzmek istemiyordur, en doğru cevabı size eşiniz verecektir.
Eğer siz konuşup rahatlamak, destek görmek, eşinizle paylaşmak, eşinize yaslanmak istiyorsanız,
açık açık eşinizle konuşmakta fayda var bence.
Erkekler kadınların duygularını anlamakta zorlanıyorlar malesef.

siz üzülmeyin diye bi tepki vermiyordur...benim eşimde hastalığıma hep bişey yok bişey olmıycak derdi çıldırırdım ama şimdi sebebini çok iyi anlıyorum...

öncelikle Allah şifa versin bu hastalığı başında yakalamak tabiki sizin için çok iyi atlatabilirsiniz şuan eşinizden destek bekliyorsunuz doğal olarak fakat arkadaşların dediği gibi size bunu konduramıyordur zamanla bu durumun farkına varır onun desteğinin size çok iyi geleceğinden eminim

Back
X