Hamile olmanız ile konunun ne alakası var Allasen. Yani şöyle konularda hamileliği dipnot olarak düşmek ne saçmalık.Eşim bir şirkette çalışıyor. çalıştığı departman dışından, Şirketin iki kadın muhasebecisi ve bir adam serviste tartışmış diğerleriyle. O servise binmek istemiyormuş. Eşim de kendi arabasıyla gidip gelir. Patronu bir miktar para karşılığı (aylık benzin gideri) rica etmiş bu adam ve kadınları sabah alıp akşam götürmesini.Aynı ilçede oturuyoruz. Kadınlar 40-45 arası yaşında evli, yani ergen değiller ama iki kadın yanyana gelince ne bilim laçkalık olur mu acaba? eşim de laubaliliği sevmeyen biri aslında ama haftanın 5 günü sabah akşam dipdibe ne bilim.. Bana sordu, sen ne dersen o, önemli olan senin içinin rahatlığı, seni üzecekse asla yapmam dedi.( hamileyim bir de) Olmaz dedim. Tamam dedi. Ama acaba abarttım mı diye sorayım dedim işte..
Konu sahibinin gündemi insanların buna ne kadar zorunlu olup olmadığı değil ki, kadınların kocasına yılışma ihtimali. Köy, ilçe, şehir fark eder mi? Önemli olan kocası.Eşim Ögretmen. Doğunun köy gibi bir kasabasında arkadaşlarını götürüp getirdi. Yol uzun yokuş , Kışın ortasında servisleri de yoktu. İki tane de o zaman bekar kadın öğretmen de vardı. Ben böyle hiç düşünmedim
Şu konuda haklılar tabi . Kaza falan olması durumu sakıncalı olurdu. Allah korudu. Orda biz zorunluyduk. Şuan metropol bir sehirdeyiz. Şuan ben de istemem açıkçası. Minibüs otobüs metro bir çok ulaşım aracı var. Orada yoktu
O konuda size katılıyorum. Ben zorunluluk çerçevesinden baktım olayaKonu sahibinin gündemi insanların buna ne kadar zorunlu olup olmadığı değil ki, kadınların kocasına yılışma ihtimali. Köy, ilçe, şehir fark eder mi? Önemli olan kocası.
Aslında zorunlu olup olmadıklarını da bilemeyiz. Şehir merkezindeki her yer ulaşıma müsait olmuyor. Evleri durağa uzak belki, sefer olmayabilir, sefer sıklığı az olabilir, yaşadığım şehirdeki gibi otobüsler saate göre değil kafalarına göre çalışabilir vs. Böyle bir yerde yaşadığım için o mağduriyeti biliyorum. Konu sahibi zorunluluktan dem vursa izah etmeye çalışırım zaten ama sadece kadınların kocasına asılma ihtimalinden bahsetmiş. Kadınlar duysa belki de bi taraflarıyla gülecek ama işte…O konuda size katılıyorum. Ben zorunluluk çerçevesinden baktım olaya
Hamıle olmasının konuyla şöyle alakası var hamılelıkten dolayı daha hassas ve duygusal bır donemde şuanda,kastettıgı buHamile olmanız ile konunun ne alakası var Allasen. Yani şöyle konularda hamileliği dipnot olarak düşmek ne saçmalık.
O kadar müşkülleri varsa geçimli olup servisten atılmasalardı mesela. Kadınların kocasına asılma ihtimalini de düşünebilir. Burada evli olmasına aldırmadan milletin kocasına asılıp buraya yüzsüzce yazanları görmedik mi? Zaten bu ihtimalin de ötesinde bu adam servis şoförü değil, izin alsa gecikse onların sorumluluğu da olacak sırtında.Aslında zorunlu olup olmadıklarını da bilemeyiz. Şehir merkezindeki her yer ulaşıma müsait olmuyor. Evleri durağa uzak belki, sefer olmayabilir, sefer sıklığı az olabilir, yaşadığım şehirdeki gibi otobüsler saate göre değil kafalarına göre çalışabilir vs. Böyle bir yerde yaşadığım için o mağduriyeti biliyorum. Konu sahibi zorunluluktan dem vursa izah etmeye çalışırım zaten ama sadece kadınların kocasına asılma ihtimalinden bahsetmiş. Kadınlar duysa belki de bi taraflarıyla gülecek ama işte…
Ben şahsen bana malımı başkasının kendi malı gibi kullanmasını istemem. Belki bir çoğu beğenmeyecek bu yorumu ama benim malım kıymetlidir. Hani acil durum olur bir iki ws olabilir ancak, öyle sabah akşam benim arabamı ( eşimin arabası da benim sayılır) başkasının şahsi malı gibi kullanmasından rahatsız olurum. Çünkü azıcık titiz biriyim, kirlendi mi saç mı döküldü ay sinirim bozulur benim.
Hayatta herşey olabilir. Ben yapılmaması taraftarıyım. Sorumluluk neden alsın ki? Kazası var bilmem neEşim bir şirkette çalışıyor. çalıştığı departman dışından, Şirketin iki kadın muhasebecisi ve bir adam serviste tartışmış diğerleriyle. O servise binmek istemiyormuş. Eşim de kendi arabasıyla gidip gelir. Patronu bir miktar para karşılığı (aylık benzin gideri) rica etmiş bu adam ve kadınları sabah alıp akşam götürmesini.Aynı ilçede oturuyoruz. Kadınlar 40-45 arası yaşında evli, yani ergen değiller ama iki kadın yanyana gelince ne bilim laçkalık olur mu acaba? eşim de laubaliliği sevmeyen biri aslında ama haftanın 5 günü sabah akşam dipdibe ne bilim.. Bana sordu, sen ne dersen o, önemli olan senin içinin rahatlığı, seni üzecekse asla yapmam dedi.( hamileyim bir de) Olmaz dedim. Tamam dedi. Ama acaba abarttım mı diye sorayım dedim işte
Hahahaa konuyu açan ben değilimRahatsız olma sebebinizden eşinizden ziyade araba madem niye kadınların yaşları, laçkalık vb durumlar konuşuldu anlamadım. Şu an bambaşka bir cevap verdiniz
Tamamda, mevzu evli barklı 40 lı yaşlardaki iki kadının servis şoförlüğü.Hamıle olmasının konuyla şöyle alakası var hamılelıkten dolayı daha hassas ve duygusal bır donemde şuanda,kastettıgı bu
Herşey olabilirAslında zorunlu olup olmadıklarını da bilemeyiz. Şehir merkezindeki her yer ulaşıma müsait olmuyor. Evleri durağa uzak belki, sefer olmayabilir, sefer sıklığı az olabilir, yaşadığım şehirdeki gibi otobüsler saate göre değil kafalarına göre çalışabilir vs. Böyle bir yerde yaşadığım için o mağduriyeti biliyorum. Konu sahibi zorunluluktan dem vursa izah etmeye çalışırım zaten ama sadece kadınların kocasına asılma ihtimalinden bahsetmiş. Kadınlar duysa belki de bi taraflarıyla gülecek ama işte…
Hahahaa konuyu açan ben değilimben istemezdim diye yorum yazdım. Sonra sizin yorumunuzu görünce kendimce sebeplerimi yazdım. Ayrıca eşim sabah akşam erkek arkadaşlarına şoförlük yapsa onu da istemem. Ne alaka? Her gün sabah akşam benim arabamda niye milleti taşısın ki?
Bir kadın olarak kararınızı takdir ettim. Herşeyden öte dertsiz başınızı ağrıtmaya hiç gerek yok . Eşinizin sizin kararlarınızı önemseyip önce size danışmasıda çok yerinde olmuş . İçinize dert olacak bir karar vermemişsiniz en doğrusunu yapmışsınız .Eşim bir şirkette çalışıyor. çalıştığı departman dışından, Şirketin iki kadın muhasebecisi ve bir adam serviste tartışmış diğerleriyle. O servise binmek istemiyormuş. Eşim de kendi arabasıyla gidip gelir. Patronu bir miktar para karşılığı (aylık benzin gideri) rica etmiş bu adam ve kadınları sabah alıp akşam götürmesini.Aynı ilçede oturuyoruz. Kadınlar 40-45 arası yaşında evli, yani ergen değiller ama iki kadın yanyana gelince ne bilim laçkalık olur mu acaba? eşim de laubaliliği sevmeyen biri aslında ama haftanın 5 günü sabah akşam dipdibe ne bilim.. Bana sordu, sen ne dersen o, önemli olan senin içinin rahatlığı, seni üzecekse asla yapmam dedi.( hamileyim bir de) Olmaz dedim. Tamam dedi. Ama acaba abarttım mı diye sorayım dedim işte..
Ben genel istemeyen herkese sordunuz sandımAy pardon, yani bilgilendirme için teşekkür ederim ama ben konu sahibine sormuştum. Siz istemeyebilirsiniz orası size kalmış zaten
Bizde de aynısı oluyor ama şirket araçları kullanılıyor.Kişisel araçta kaza vs durumlarında sıkıntı olabilir Allah korusun.Bizim iş yerinde herkes birbirini getirip götürür.
Bana normal geliyor.
Doktor kontrolü vs. gibi izin durumları da sıklaşabilir , sürekli o kişilere haber vermesi gerekir mesela. Ben de bir ara yapmıştım ama en azından araç şirketindi ve geçici bir süreydi yine de zor oldu benim için. Sabah bir saat işim olsa veya hasta olsam karşıki taraf e şimdi ben ne yapacağım diyor kendince haklı olarak.Hamıle olmasının konuyla şöyle alakası var hamılelıkten dolayı daha hassas ve duygusal bır donemde şuanda,kastettıgı bu
Kadınların laçkalık yapacağını düşünmeniz aslında içselleştirilmiş cinsiyetçilik, fakat kararınız doğru. Patron çok meraklıysa parayı kadınlara versin, çünkü bir süre sonra para vermeyi bırakabilir de, belgesiz bir şey sonuçta, rica minnet vs. Kocanız belgesi olmayan işi niye başına alsın ki?Eşim bir şirkette çalışıyor. çalıştığı departman dışından, Şirketin iki kadın muhasebecisi ve bir adam serviste tartışmış diğerleriyle. O servise binmek istemiyormuş. Eşim de kendi arabasıyla gidip gelir. Patronu bir miktar para karşılığı (aylık benzin gideri) rica etmiş bu adam ve kadınları sabah alıp akşam götürmesini.Aynı ilçede oturuyoruz. Kadınlar 40-45 arası yaşında evli, yani ergen değiller ama iki kadın yanyana gelince ne bilim laçkalık olur mu acaba? eşim de laubaliliği sevmeyen biri aslında ama haftanın 5 günü sabah akşam dipdibe ne bilim.. Bana sordu, sen ne dersen o, önemli olan senin içinin rahatlığı, seni üzecekse asla yapmam dedi.( hamileyim bir de) Olmaz dedim. Tamam dedi. Ama acaba abarttım mı diye sorayım dedim işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?