Sizce ne olabilir bu??

ayysskolik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
850
1.058
358
Kızlar, şu an çok dertliyim..
Cuma akşamı tuvalete çıktım zorlayarak da olsa yaptım. Ama bir baktım ki klozetin dibi kan gölü resmen. 3 gündür bu moddayım. Yarın doktora gidicem ama sizce ne olabilir bu?
Bu zamana aşırı kabızlık vs. gibi şeyler yaşamadım. Sizce bu nedir??
Bu tarz bişey yaşayan var mı??

Kabızlık nedeniyle çok zorladıysanız anal bölgede ufak yırtılmalar olabilir, ya da önceden farketmediğiniz hemoroid durumu varsa o da kanamış olabilir geçmiş olsun, genel cerrahiye gitmenizi öneririm

korkma sakın,ıkınmışsındır çatlama olmuştur,ben de yaşadım öğrenciyken ,sınav zamanıydı doktora gitmeye vakit kalmadan kendiliğinden geçti ,temizliğine önem göster,kabızlığa sebep verecek gıdalar sakın tüketme

Basur yada çatlak olabilir.
Doktora gidene kadar kabız olmamaya çalışın baharat türü şeyler yememeye çalışın.

Hemoroid olabilir. Genel cerrahi doktoruna gidin geçmiş olsun.

Benım arkadasın da aynısı oluyordu.Asırı baharatlı seyler yıyıyordu buna baglıyordu kendısı.unseratıfkolıt hastaların da da bu oluyor ıhsalle bırlıkte kanama yada kabızlen kanama yada cok uzuldugun de de bagırsaklar bu hastalıkta kanana yapıyor.

Yorumubna koptumm:KK48::KK48:
Ama disarda boyle ele gelen meme falan yok ya

Henuz ilerlememis o zaman bir doktora gozuk yine de. Merhem falan iyi gelir. Bir kere yakalandin mi bu illete kabizlikta olsun acili baharatli seyler yemekle olsun hemen tekrarliyor. Ozellikle gebelikte can yakiyor. Benimki yeni gecti ama bayag bayag meme var yani:KK70:

basur olsaydın eger acısını hıssederdın kanarken ama sen farketmemıs gıbı yazmısın o yuzden daha cıdııd bırsey olaılır dırek kolonoskobi olmalısın

Cuma akşamı tuvalete çıktım zorlayarak da olsa yaptım. Ama bir baktım ki klozetin dibi kan gölü resmen. 3 gündür bu moddayım. Yarın doktora gidicem ama sizce ne olabilir bu?
Homoreit cnm ıkınmaktan damar çatlatmışsın geçmiş olsun acil şifalar bol sıvı tüket bu aralar ve kabız olmamaya çalış acı ve baharatlı şeyler yeme kızartmadanda uzak dur hee bide kabız olmıyom derken ishalde olma oda istemsiz ıkınma yaptığı için aynı şekilde damar çatlatıyo bool. Bol yeşillik ye hatta bulursan yer elması iyi geliyo soy kütür kütür ye

Hemoroit olabilir yada bağırsakta problem var.

Hiç acı hissetmiyor musun?
Fissür olmuştum ben acıdan duramamıştım hemen ameliyat oldum.

Back
X