sizce ne olabilir ?

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
özel sektörde çalışıyorum aynı yerde 5. senem.
ofiste 2 bayan 5 erkek olarak çalısıyoruz. Çözemediğim bişey var amirimiz ile diğer bayan baya samimi ikiside evli bayanın eşi de burda çalışıyor başka bir bölümde. ama amirimiz ile bayan çok samimiler gereksiz kadın izin rahat alıyor kulaktan kulağa konuşuyorlar amirimiz ona ayrımcılık yapıyo. kadın bide en sinir olduğum tipte biri böyle hakim olmak istiyor herseye burnu havada. Ya aralarında ne varki acaba bunlar bu kadar gereksiz samimi ? İlişkilerinin olcağını sanmıyorum ama başka birşey sizce ne olabilir . ofisteki bi abide benim gibi düşünüyor.

elektrik meselesi ama, ilişkisi yoksa bile zaafı var anlaşılan...

Uu işyeri dedikodusu en sevdiğim. Aralarında bişey olduğunu sanmıyorum bazısı amirler ile evli bile olsa çok samimi olmayı sever. Ben seviyeli olmaktan yanayım

Pardon da size ne? Amac ne calismak mi dedikodu mu?

Eskiden gelen bir arkadaşlıkları vardır, samimidirler.
Neden her yakınlığın arkasında farklı bir neden arıyorsunuz ki?

Ama amiriniz ona kolay izin verip sizi izim konusunda zorluyorsa o da amirinizin hatası.

İşyerinde erkek arkadaşlarımla çok yakın olduğum her seferde dedikodum çıktı, bayılıyorum ofislerin desikoducu abla ve abilerinin bu konuda harcadığı mesaiye....

Kadının kocası farketmemiş siz farketmişsiniz tebrikler. Kadın erkek ilişkileri hakkında kafanızı yoracağınıza insan ilişkileri hakkında kendinizi geliştirmeyi deneseniz nasıl olur?
Amirinizin ayrımcılık yaptığını düşünüyorsanız ofistekilerle dedikodu yapmak yerine hakkınızı arayın, amirinizi şikayet edin.

"Ofisteki bir abiyle" gıybet yaparsanız hele ki amirinizi çekiştirirseniz işinizi tehlikeye atarsınız. Bütün konu üstünüze kalır, siz ortamdaki dedikoducu fesat konumuna düşersiniz.

Aralarında nasıl bir ilişki var sizi ilgilendirmez,
Sizin ve gıybet yaptığınız insanın amiriniz ve o kadından ne farkınız kaldı?

Siz de haklisiniz anne donunce birilerine sarmak lazim baska hayatlari karistirip kurcalamak lazim zor sizin de isiniz.

kibarca size ne diyeyim

o ofisteki abiyle de bu konuyu konuşuyorsunuz ya sizin aranızda ne var

belki de öbür sayfada da iş arkadaşınız arkamdan ikisi kafa kafaya verip konuşuyorlar aralarında ne var diye konu açıyor

işinizi yapın ve çıkın kimse ile bu tarz konuşmalar yapmayın

Yakin olmasi benim icin degil problem ayrimcilik yapiliyor sank8 ofiste tek bayan oymus gibi davraniyo

Yakin olmasi benim icin degil problem ayrimcilik yapiliyor sank8 ofiste tek bayan oymus gibi davraniyo

Belki siz de farkında olmadan o kadına karşı tavır alıyorsunuzdur, ondan size farklı davranılıyordur.

Yine de ne olursa olsun, ilişkileri değil ama amirin çalışanlara farklı farklı davranması rahatsızlık verici.

size ne bundan ya
işinizi yapın
hafiye misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…