sizce ne olabılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.325
29.562
798
aslında bu soracagım konuyu dıger konumun ıcın de bırlestırmek ıstedım ama belkı yasaktır dıye yenı konu acma geregı duydum.. bosanmak ıstedıgımı bı oncekı konumda soylemıstım ve arkadaslarım bana dusunmemı soylemıstı.. esıme guvenım sonsuzdu..ama dun gece 12 bucuk gıbı telefonda konustuk sonra bana 1 2 saate arayacagını soyledı.. saat 3 gıbı benı bır ozel numara aradı tedırgın oldum esımın cıkacagını hıc sanmıyordum.. ama ozelden cıkan esımdı sonra sesın tuhaf gelıyo dedı bende numaran ozel dedım kı esım benı bugune kadar asla ozelden aramamıstı.. hadı ya ozeldemı tel dedı evet dedım numarasını actı ve oyle aradı.. sonra sordugum da ya arkadas bırını arıcaktı ondandır dedı kı bana daha once arkadasının uyudugunu soylemıstı.. ben de ozleden arama geregı duyduysa kendı telınden de ozelden arayabılırdı dedım.. neyse soylerım bıdaha aramaz dedı.. esıme guvenım sonsuz hala konduramıyorum ama bı ıhtımal ınsan dusunuyo.. zaten bosanıyoruz bosanma arefesın de bu kadar bellı etmesı gerekırmıydı ? ya da ben mı on yargılıyım ???

bugun diğer konularınıda okudum..

sen eşini çok seviyorsun... asla boşamak
gibi bir düşüncen yok ve eşim benden asla vazgeçemez diyorsun.. daha 6 aylık evlisin..
babanla eşin arasında kalmışsın.. babanda haklı. eşinde haklı...
sen acabaları bırak... buradan gelecek fikirler evliliğini ne yürütür ne bitirir..
ama bu kadar dibine inersen eşini bıktırırsın haberin ola....

canım eşin birini arayacak olsa açık açık numarasıyla aramazmıydı..
neden özelden arasın..

fakat diğer taraftan da böyle şaibeli; benim tel.den yok arkadaş aradı,yok arkadaş mesaj attı.
bana ait değil durumları kafa karıştırmıyor değil..

işte benım de kafam ondan karısıyor yanı benım esım kımı arayabılır kı gecenın o saatın de ıs arkadaslarını arayamaz cunku numarasını ozel yapmaları yasak.. baska kımı arayabılır.. konduramıyorum

Eşinin arkadaşının kontoru bitmiştir ya da telefonuna bir şey olmuştur o yüzden arayamamıştır kendi telinden. Hani özelden arayacaksa madem neden kendi telefonundan özelden aramamış diyorsun ya.

Bu arada senin tüm açtığın konuları okudum da çok sık şüpheleniyorsun eşinden sen sonsuz güveniyorum diyorsun ama güvendiğine emin misin? Belki de eşin sende güven uyandırmıyor o yüzden sık sık şüpheye düşüyorsun?

Son düzenleme:
Canım sonuçta boşanmıyomusun neden takıldınki bu konuya ayrılınca eşin senin yasınla ölene kadar yaşayacak değil illaki yeni birini bulcak sen hala eşini kıskanıyosun dimi çünkü seviyosun... Sevmesen umrunda olmaz hatta kötü bişe aklına gelmez... Ayrıca niye tekrar tekrar tel.de konuşuyosun kesin kararlı olsan bırak yakamı der numaranı bile değiştirirdin. Bence amacın evliliğini düzene sokmak ama adam laftan anlamıyo onun gibi sert tavırlarla halletmeye çalışıyosun bide kendimden biliyorum biraz şımarık olmalısın baban arkanda olmasa öyle bir uğraşırdınki kavga bile çıkarmaya korkardın. Çokta güzel bi kızsın bu kadar güzel olup kaderininde muhteşem olması mümkün değildi zaten ama dedim ya şımartılmışsındır mutlaka, övgüler hayranlar belkide eşinden kat kat iyi talipler gördün o yüzden şimdi en ufak bi laf batıyo haketmiyorum diyosun konularını az çok biliyorum eşinin davranışları doğru değil tabiki ama durduk yere kimse sinir olmaz seninde kırıcı tavırların olmuş olabilir sonuçta ne kadar sevgililik yaşamış olsanızda bir evin içine yeni girmişsiniz evlilik çok farklı 1 sene falan çatışmalar oluyo hemen pes etme ayrılsan dahamı iyi olur bilemiyorum bide bebeklere takıldığından alınganlığın artmıştır bilirim 2,5 sene bebeğim olmadı eşimle defalarca kavga edip defalarca ayrılmak istedim hemde öyle basit şeyler içinki anlatamam mesela sigara içti diye ailesine 1 saatliğine gidip 1,5 saatte geldi diye falan bavul hazırlamışlığım var benim hatta evde sürekli bişeyler değiştiriyodum hayvan çiçek falan almaya kalkıyodum neyle avunsam bilemiyodum ve çok şükür şimdi hamileyim öyle sakinimki diyorum eşime tüm derdim bebekmiş sana eziyet ettim daha doğrusu hemen bebek yapmak değil ya olmazsa korkusuydu benim derdim sende kaybetmişsin ama inanki eşinden değil Allahtan herşey büyük ihtimalle zaten sakat olcaklardı her kadın hayatı boyunca böyle gebelikler yaşıyomuş ama kimisi farketmiyomuş bende başıma geldiğinden şüpheliyim en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben hiç bilemeden yıllarımı geçirdim inşallah ilerde yine olcak daha çok yeni evlisin ben şimdi iyiki hemen olmamış diyorum bol bol gezdim eksik hiçbişe bırakmadım daha iyi oldu.
Eşinin silah çekmesini falan tabiki tasvip etmiyorum hatta o konuna cevap yazmış belkide ayrıl demişimdir ama görüyorumki sizde bi uyuşmazlık var buda karşılıklı halledilcek bişe etrafına bakarsan karısının suyuna giden erkek çok azdır genelde hep kadınlar alttan alırlar geçim böyle olur biraz daha idare etmeni tavsiye ederim ki senin ayrılmak istediğini ben pek sanmıyorum baştada söylediğim gibi. Brde aslında genelleme yapmak istemiyorum ama polisler biraz daha şiddete alışkın daha asabi oluyolar benim tanıdıklarım hep böyle daha çabuk kızması daha sert davranmasıda bundan olabilir babam bile hep derdi aman polis subay koca bulma diye biraz psikolojileri bozuk olabiliyo işleri ağır hoşgörmek lazım.

cnm beni yanlış anlamanı istemem ama artık davanı açmıışsın boşanıyorsun
kimi ararsa arar sanane artık sen evden çıkmışsıın ayrılıyorsun adam boşamıyoki seni sen boşuyorsun haksızmıyım
hem neden özel diye sorarsan ...bilerk yapmıştıır aceba bana hesap soracakmı sormayacakmı diye,hani hiç özelden aramamış ya seni
dikkatini çekiyormu çekmiyormu boşanmak tan eminmi yaptıklarım umrundamı diye yapmış olabilir
ayrıca yazdıklarıımı yanlış anlama
artık boşanıyorsun sorun yapmaa artık

Arkadaşı uyumadan önce aramıştır arayacağı yeri ondan sonrada yatıp uymuştur eşinde 2 saat sonrasında seni aramış zaten.
Bunda bi sorun yok cnm problem etme..

Arkadaşı uyumadan önce aramıştır arayacağı yeri ondan sonrada yatıp uymuştur eşinde 2 saat sonrasında seni aramış zaten.
Bunda bi sorun yok cnm problem etme..

ama neden arkadası kendı telınden aramadı onu merak edıyorum ? suphelenmekte haklıyım cunku artık esıme karsı guvensızlıkte basladı.. bu yaralaım nasıl ıyılesecek

çok guzel ve ıcten anlatmıssınız kelımelerınızı secerek yazmıssınız benım yasadıgım psıkolojıyı anlayarak ve suan hangı durumda oldugumu bıldıgınız ıcın ozen gostermıssınız tesekkurler.. esımden boanıyor olmam onu sevmedıgım anlamına gelmez.. onu cok sevıyorum sadece merak edıyorum daha boanma davamız bıle gorulmeden baka bırıyle mı gorusuyor dıye gorusse de umrumda olmaz dıyemem cok buyuk yara alırım

kontörü bıtemez cunku kamu hattı ıkısının de sarjı da bıtemez o saatte evdelerdı

berine bence baskasi ile gorusmuyo..
teli olece kapali kalmis okadar
numara gorunse ne var gorunmese ne varrr..

berine bence baskasi ile gorusmuyo..
teli olece kapali kalmis okadar
numara gorunse ne var gorunmese ne varrr..

gecenın saat 3unde ozelden arıyor benı.. ınsan tabıkı dusunur.. tamam bosanıyorum ama onun yanına da benden baskasını yakıstıramıyorum.. ıllakı olur hayatın da bırı ama sımdı degıl zamanı var

berine bak sevdigin adami bosamak zor olurr
bunu bosandiktan sonra aldigin vukuatli nufus orneginde an;arsin...

eee o zamn o kadar deger verip ugruna aileni birakip kactigin adami
bi de bebe yapip zahmetler cektigin adami birakip arkasindan bakicanmi...

zor olucak ama basarırım dıye umut edıyorum zaten esım bosanmak ıstemıyor yokusa surucek ısı

belkı de kendımı uzuyorum o saatte tel neden ozel olur ?

berine daha cok gencsin,

eger hayati böyle arkandan biri kosturuyor gibi yasarsan 1 seneye kalmaz yorulursun artik,dayanacak gücün kalmaz..

bosanmak istideginiz icin avukata dilekcenizi verdiniz hala kafanizda neden ne icinler var..

kendi icinizde celiskilisiniz,annenizin aradigini onla konusmasindan rahatsiz gibi davraniyorsunuz

ama lütfen gerckte icini sen bilirsin burdan o yazdigin annemle konstu ,annem söyle dedi gibi seylerde

bile aslinda sizin icin bir umut oldugunu icten ice yasiyorsunuz..bu konudanda dahada belli oluyor...ama neden

durdurmuyorsunuz kendinizi bunu anlamiyorum...esiniz tokat attiginda cikip bosanma dilekcesi vermedinizde neden

ailenize baristirmak adina geldiginizde bunlari yapiyorsunuz..

belkide sizin icin her ikiniz icin ayrilmak en dogru karardir...

sevgiyi,aski,olmazsa olmaz kavgalari bile bu kadar cabuk tüketmisiniz...

sizin burdaki sorunuz neden özel numaradan aradi,

ve düsünceniz baska biriyle görüyor o yüzden özel numara yapti

Allah askina hangi erkek karisida gitmis hayatinda baska biride varmis öyle yapar..

bu adam heralde bir günde bulmadi,sarji bitemez su olamaz bu olamaz siz sadece ayrilma kararinda hata yaptiniz bunun icin

bu olabilir mi su olabilir mi diye baska taraftan kendinizi rahatlatmaya calisiyorsunuz pskilojik yönden...

birakin düsünmeyim artik,gercekten yeri geliyor arkadasim kendi teli oldugu halde benden babasini ariyor özel no yapiyor..

belki faturasi kabarik bu sekilde yapyim dedi..

gercekten hasta olacaksin diye korkuyorum..

madem bosanacaksiniz artik gerisi sizi ilgilendirmesin,yanina benden baskasini yakistiramiyorum diyorsunuz olacak bunalr zamani simdi degil diyorsunuz

herkesin zaman anlayisi farkli bunlar yasanacak o yüzden nedenleri,nicinleri bir tarafa birakin...

herkes ayni seyi diyor ama siz suanda kendinizi bile dinleyemiyorsunuz...

artik bir karar aldin,bundan sonra Allaha sigin ve olacaklari O´na birak..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…