canım eşin birini arayacak olsa açık açık numarasıyla aramazmıydı..
neden özelden arasın..
fakat diğer taraftan da böyle şaibeli; benim tel.den yok arkadaş aradı,yok arkadaş mesaj attı.
bana ait değil durumları kafa karıştırmıyor değil..
Arkadaşı uyumadan önce aramıştır arayacağı yeri ondan sonrada yatıp uymuştur eşinde 2 saat sonrasında seni aramış zaten.
Bunda bi sorun yok cnm problem etme..
Canım sonuçta boşanmıyomusun neden takıldınki bu konuya ayrılınca eşin senin yasınla ölene kadar yaşayacak değil illaki yeni birini bulcak sen hala eşini kıskanıyosun dimi çünkü seviyosun... Sevmesen umrunda olmaz hatta kötü bişe aklına gelmez... Ayrıca niye tekrar tekrar tel.de konuşuyosun kesin kararlı olsan bırak yakamı der numaranı bile değiştirirdin. Bence amacın evliliğini düzene sokmak ama adam laftan anlamıyo onun gibi sert tavırlarla halletmeye çalışıyosun bide kendimden biliyorum biraz şımarık olmalısın baban arkanda olmasa öyle bir uğraşırdınki kavga bile çıkarmaya korkardın. Çokta güzel bi kızsın bu kadar güzel olup kaderininde muhteşem olması mümkün değildi zaten ama dedim ya şımartılmışsındır mutlaka, övgüler hayranlar belkide eşinden kat kat iyi talipler gördün o yüzden şimdi en ufak bi laf batıyo haketmiyorum diyosun konularını az çok biliyorum eşinin davranışları doğru değil tabiki ama durduk yere kimse sinir olmaz seninde kırıcı tavırların olmuş olabilir sonuçta ne kadar sevgililik yaşamış olsanızda bir evin içine yeni girmişsiniz evlilik çok farklı 1 sene falan çatışmalar oluyo hemen pes etme ayrılsan dahamı iyi olur bilemiyorum bide bebeklere takıldığından alınganlığın artmıştır bilirim 2,5 sene bebeğim olmadı eşimle defalarca kavga edip defalarca ayrılmak istedim hemde öyle basit şeyler içinki anlatamam mesela sigara içti diye ailesine 1 saatliğine gidip 1,5 saatte geldi diye falan bavul hazırlamışlığım var benim hatta evde sürekli bişeyler değiştiriyodum hayvan çiçek falan almaya kalkıyodum neyle avunsam bilemiyodum ve çok şükür şimdi hamileyim öyle sakinimki diyorum eşime tüm derdim bebekmiş sana eziyet ettim daha doğrusu hemen bebek yapmak değil ya olmazsa korkusuydu benim derdim sende kaybetmişsin ama inanki eşinden değil Allahtan herşey büyük ihtimalle zaten sakat olcaklardı her kadın hayatı boyunca böyle gebelikler yaşıyomuş ama kimisi farketmiyomuş bende başıma geldiğinden şüpheliyim en azından hamile kalabildiğini biliyosun ben hiç bilemeden yıllarımı geçirdim inşallah ilerde yine olcak daha çok yeni evlisin ben şimdi iyiki hemen olmamış diyorum bol bol gezdim eksik hiçbişe bırakmadım daha iyi oldu.
Eşinin silah çekmesini falan tabiki tasvip etmiyorum hatta o konuna cevap yazmış belkide ayrıl demişimdir ama görüyorumki sizde bi uyuşmazlık var buda karşılıklı halledilcek bişe etrafına bakarsan karısının suyuna giden erkek çok azdır genelde hep kadınlar alttan alırlar geçim böyle olur biraz daha idare etmeni tavsiye ederim ki senin ayrılmak istediğini ben pek sanmıyorum baştada söylediğim gibi. Brde aslında genelleme yapmak istemiyorum ama polisler biraz daha şiddete alışkın daha asabi oluyolar benim tanıdıklarım hep böyle daha çabuk kızması daha sert davranmasıda bundan olabilir babam bile hep derdi aman polis subay koca bulma diye biraz psikolojileri bozuk olabiliyo işleri ağır hoşgörmek lazım.
Eşinin arkadaşının kontoru bitmiştir ya da telefonuna bir şey olmuştur o yüzden arayamamıştır kendi telinden. Hani özelden arayacaksa madem neden kendi telefonundan özelden aramamış diyorsun ya.
Bu arada senin tüm açtığın konuları okudum da çok sık şüpheleniyorsun eşinden sen sonsuz güveniyorum diyorsun ama güvendiğine emin misin? Belki de eşin sende güven uyandırmıyor o yüzden sık sık şüpheye düşüyorsun?
çok guzel ve ıcten anlatmıssınız kelımelerınızı secerek yazmıssınız benım yasadıgım psıkolojıyı anlayarak ve suan hangı durumda oldugumu bıldıgınız ıcın ozen gostermıssınız tesekkurler.. esımden boanıyor olmam onu sevmedıgım anlamına gelmez.. onu cok sevıyorum sadece merak edıyorum daha boanma davamız bıle gorulmeden baka bırıyle mı gorusuyor dıye gorusse de umrumda olmaz dıyemem cok buyuk yara alırım
berine bence baskasi ile gorusmuyo..
teli olece kapali kalmis okadar
numara gorunse ne var gorunmese ne varrr..
gecenın saat 3unde ozelden arıyor benı.. ınsan tabıkı dusunur.. tamam bosanıyorum ama onun yanına da benden baskasını yakıstıramıyorum.. ıllakı olur hayatın da bırı ama sımdı degıl zamanı var
berine bak sevdigin adami bosamak zor olurr
bunu bosandiktan sonra aldigin vukuatli nufus orneginde an;arsin...
zor tabıkı cok zorlanıyorum
eee o zamn o kadar deger verip ugruna aileni birakip kactigin adami
bi de bebe yapip zahmetler cektigin adami birakip arkasindan bakicanmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?