- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Busuru isim onerisi istiyorm dur bakalim hangisini encok begenirsem onu katcam :)Benim bebeğimin ismi sarp ama eşim koydu bana biraz sert geliyor bu isim dağhan burak ve göktuğ isimlerini begeniyorim
Esimin adi ahmet :)Benım cocugum yok ama oglum olursa oyle yeni isimleri sevmiyorum, ali, ahmet, mehmet, tarzı ısımler hosuma gıdıyor nedense :)
Yusuf,ömer,ali,mustafa,furkan,mehmet vs olabilir.Ben olsam sanırım yusuf koyardım :)Iyi aksamlar canikilerim bu cuma dogumum var ve biz halada isim tartismasi yapiyoruz bebege bi isim bulamadik
Beyendiniz erkek bebek isimleri soyleyin bana
Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)isim olarak emir ismini beğeniyorum.
ama konuyu yanlis yere actigin icin insallah ceza yemezsin. ben gecen gun yedimve bir gun boyonca buralardan mahrum kaldım
Insallah canim cok saol :)))Bu arada Allah hayırla kucaginiza almayi nasip etsin. insallah kolay gecer dogumun
Ismi ne olursa olsun vatana millete sizlere hayırlı bi evlat olur insallah.Saglicakla kucağınıza almanız dileğiyle hayırlı doğumların olsun insallahBusuru isim onerisi istiyorm dur bakalim hangisini encok begenirsem onu katcam :)
Insallah canim :)Ismi ne olursa olsun vatana millete sizlere hayırlı bi evlat olur insallah.Saglicakla kucağınıza almanız dileğiyle hayırlı doğumların olsun insallah
Ömer Asaf.Bu isim güzel ama iki isim koymayın kişi hayatı boyunca iki ismin ağırlığıylaIyi aksamlar canikilerim bu cuma dogumum var ve biz halada isim tartismasi yapiyoruz bebege bi isim bulamadik
Iyi aksamlar canikilerim bu cuma dogumum var ve biz halada isim tartismasi yapiyoruz bebege bi isim bulamadik
Hmm asaf anlami neÖmer Asaf.Bu isim güzel ama iki isim koymayın kişi hayatı boyunca iki ismin ağırlığıyla
:)
Kuzuuu prens annesi olucakmış aman da amannn
Ben "aras bulut"ismini çok seviyorum erkek çocuklarda..
onun dışında beğendiğim isimler:Emir,kaan,kerem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?