- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Al bendede okadar cok iyi dusunmussun vala :) kiz bi bakiyon benim oglanla senin kiz asik oluyolar birbirine :)) Allahim Allahim acaba oyle bisi olurmi yollari kesisirmi hic
Gelcem senin kizi isticem :)))) vermesende kacircaz :)) EV.LE.NE.CEM VERMESENDE KACICAM izlemissindir o videoyu:)) kader kısmet kuzum bilemeyiz:)) ben taa yurt dışından geldim yerleştim,sonra eşimle evlendim. Şunun şurasında izmir adana çok uzak bir yer değil :))
Hahahahhaah :)))Gelcem senin kizi isticem :)))) vermesende kacircaz :)) EV.LE.NE.CEM VERMESENDE KACICAM izlemissindir o videoyu
Ilginc isimler :) ensar.batin ne demek
Kiz yok ben kv cekiyom gelinime hayatta cektirirmiyim :))) oz kizimdan ayirt etmem vala bnden super kv olur die dusunuyomHahahahhaah :)))
İzledim izledim :))
Ama kaynana olma başıma bozuşuruz valla biricik kızımı ezdirmem :)))
Ohooo oluyoki simdiye kadar sadece kv karisiyouDoğuma kadar karar versen iyi olur. Yoksa karışan çok olur. Oğlum olsaydı Ömer istiyordum. Ozan ı da beğeniyorum.
Hmm batinda cok hosuma gitti buda kalsin aklimda:))Batın, Bir şeyin içi, gözle görülemeyen tarafı, yani gerçek manasi insan icin gizli olan demek. Allah'ın isimlerinden biri. El-Bâtin. Ensar da, herkesi seven herkese yardim eden demek.
Kiz yok ben kv cekiyom gelinime hayatta cektirirmiyim :))) oz kizimdan ayirt etmem vala bnden super kv olur die dusunuyom
Eşin babasının isminden geçsin bi önce. Ne gerek var ailede bi kadir varken :) senin beğendiğin isimlerden seçin.Ohooo oluyoki simdiye kadar sadece kv karisiyou
Kv emir dio
Kp berzan dio
Gorumce demir dio
Esimde kadir dio babasinin ismini
Ben mirac aras mirsad dusunmustum ama kararim net degil halada:))
Ayy evet canikim :))Şaka yaptım zaten kuzum :) sen masum bir karpuzsun
Dimi ya aras daha guzel :)Eşin babasının isminden geçsin bi önce. Ne gerek var ailede bi kadir varken :) senin beğendiğin isimlerden seçin.
Miraç kızda daha çok duyduğum bir isim. Aras güzel :)
Insallah :)) yok furkan ismini bnde beyenmiyorum zatenSaglikla al kucagina insallah ne koyarsin bilmem ama Furkan koymao ismin kendine has bir enerjisimi vardir nedir yada banani ustuste debk geldi karsilastigim bebek,cocuk genc hepsinde hiperaktif uzeri bir enerji oluyor Asiri haraketli zipzip cabuk sikilan ,yaramazlik on numero bes yildiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?