Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Al bendede okadar cok iyi dusunmussun vala :) kiz bi bakiyon benim oglanla senin kiz asik oluyolar birbirine :)) Allahim Allahim acaba oyle bisi olurmi yollari kesisirmi hic

:)) kader kısmet kuzum bilemeyiz:)) ben taa yurt dışından geldim yerleştim,sonra eşimle evlendim. Şunun şurasında izmir adana çok uzak bir yer değil :))

Doğuma kadar karar versen iyi olur. Yoksa karışan çok olur. Oğlum olsaydı Ömer istiyordum. Ozan ı da beğeniyorum.

Emir
Yusuf ali
Ali
Mehmet
Yahya emin
Esat

Selim, Fatih, Sinan, Semih, Salih, Harun, İhsan, Tarık, Tuna, Akif...
Aklıma gelenler bunlar..

Doğuma kadar karar versen iyi olur. Yoksa karışan çok olur. Oğlum olsaydı Ömer istiyordum. Ozan ı da beğeniyorum.
Ohooo oluyoki simdiye kadar sadece kv karisiyou

Kv emir dio
Kp berzan dio
Gorumce demir dio
Esimde kadir dio babasinin ismini
Ben mirac aras mirsad dusunmustum ama kararim net degil halada:))

Ohooo oluyoki simdiye kadar sadece kv karisiyou

Kv emir dio
Kp berzan dio
Gorumce demir dio
Esimde kadir dio babasinin ismini
Ben mirac aras mirsad dusunmustum ama kararim net degil halada:))
Eşin babasının isminden geçsin bi önce. Ne gerek var ailede bi kadir varken :) senin beğendiğin isimlerden seçin.
Miraç kızda daha çok duyduğum bir isim. Aras güzel :)

Saglikla al kucagina insallah ne koyarsin bilmem ama Furkan koyma o ismin kendine has bir enerjisimi vardir nedir yada banani ustuste debk geldi karsilastigim bebek,cocuk genc hepsinde hiperaktif uzeri bir enerji oluyor Asiri haraketli zipzip cabuk sikilan ,yaramazlik on numero bes yildiz

Insallah :)) yok furkan ismini bnde beyenmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…