Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)
Ben ban yedigimde 5 gun yiyom bide 1 gun olsa opup basima katcam

Buarda kv emir die tutturmis bnde mirac diodum ama kararsizim oyuzden farkli isimler de duymak istiyorum
cnm linkini alamadim ama bebeklerimiz cinsiyeti ve isimleri bölümü var oraya acacaktin.
mirac da cok guzel bir isim
Aliasaf da fikir olabilir

Aras' ta dusunuyom canikim :)) aklimda buda vardi kv emir die tutturmis.bn mirac aras mirsad bunlari dusunmustim ama karar vermemistim daha :)
Ay kv diyorsa koyma o zaman :)))
Aras çok hoş bilmiyorum benim çok içime siniyor birgün erkek bebeğim olursa ilerde aras bulut istiyorum.
Sen içine en çok ne sinerse onu koy kv ye kulaklarını da kapat :)

cnm linkini alamadim ama bebeklerimiz cinsiyeti ve isimleri bölümü var oraya acacaktin.
mirac da cok guzel bir isim
Aliasaf da fikir olabilir
Vala bilmiyodum :) oyuzden buraya actim konumu umarim banlanmam

Ben mirac dedigimde kv gorumce ayy sanki mirac ayindami doguyu mirac ne die cemkiriyolar bana hadsizler :)

Ben ilerde oğlum olursa eğer Yağız koyacağım.. çok hoş geliyor benim kulağıma :) hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Yaser
Alparslan
Batın
Ensar
Enes
Fatih
Simdilik aklımda olan, sevdiğim isimler bunlar. Hem manali hem kulağa hoş geliyor bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…