- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
cnm linkini alamadim ama bebeklerimiz cinsiyeti ve isimleri bölümü var oraya acacaktin.Bunu baska nerede acabilirimki canikim :)
Ben ban yedigimde 5 gun yiyom bide 1 gun olsa opup basima katcam
Buarda kv emir die tutturmis bnde mirac diodum ama kararsizim oyuzden farkli isimler de duymak istiyorum
Ay kv diyorsa koyma o zaman :)))Aras' ta dusunuyom canikim :)) aklimda buda vardi kv emir die tutturmis.bn mirac aras mirsad bunlari dusunmustim ama karar vermemistim daha :)
Aras benimde kulagima hos geliyo vala :)) eger aras koyarsam sana soylucemAy kv diyorsa koyma o zaman :)))
Aras çok hoş bilmiyorum benim çok içime siniyor birgün erkek bebeğim olursa ilerde aras bulut istiyorum.
Sen içine en çok ne sinerse onu koy kv ye kulaklarını da kapat :)
Vala bilmiyodum :) oyuzden buraya actim konumu umarim banlanmamcnm linkini alamadim ama bebeklerimiz cinsiyeti ve isimleri bölümü var oraya acacaktin.
mirac da cok guzel bir isim
Aliasaf da fikir olabilir
Aras benimde kulagima hos geliyo vala :)) eger aras koyarsam sana soylucem
Fena degil buda aklimin bi kosesinde kalsn :)Asaf:Erdem ,ileri görüşlülük,yönetimde başarı
Bakarim :)) seninki kizdi dimi.bncede kizlar duygusal olmasin yaİsim seçerken isim analizine de mutlaka bak,o da içine sinsin. Çünkü isim anlamı,isim analizi karakterini belirliyor. Ben duygusal olmayacak bir şekilde isim baktım :))
Bakarim :)) seninki kizdi dimi.bncede kizlar duygusal olmasin ya
Evet halada dio :)) kadina diozki iki isim olsun onu bile kabul etmiyo.alcam kimligi kendi istedigimi koycam enson o olacakKarpuz senin kv de ismini ben koyucam terbiyesizlik yapma dememişmiydi
Insallah :)Ben ilerde oğlum olursa eğer Yağız koyacağım.. çok hoş geliyor benim kulağıma :) hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Nedenki dini isim daha hayirli.illede onu katcam demiyorum ama bnde dini isimleri begeniyorumKp in ismini koy
Bu şaka tabii de ben çocuklara dini, siyasi vs isimler konulmasından yana değilim
Miraç ismini bu nedenle beğenmedim
Al bendede okadar cok iyi dusunmussun vala :) kiz bi bakiyon benim oglanla senin kiz asik oluyolar birbirine :)) Allahim Allahim acaba oyle bisi olurmi yollari kesisirmi hicEvet canım kız :) olmasın evet kızlar duygusal olunca mantıklı hareket edemiyorlar :)
Ilginc isimler :) ensar.batin ne demekYaser
Alparslan
Batın
Ensar
Enes
Fatih
Simdilik aklımda olan, sevdiğim isimler bunlar. Hem manali hem kulağa hoş geliyor bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?