Kocişçiysem “eşime söyleme bana söyle aramız bozuluyor. Boşanalım ister misin?” De.
Bana kalsa kocanı parala, kv yi aramamaya da devam et. Zorla mı yahu?!
Hiç bir şey söylemez, rutine devam ederdim:)
El öpmekle ağız aşınmaz, arayın hal hatır sorun siz de.
Aramam..arasam da ne kocamla aramı bozmaya calısiyorsun derim .
Ben konularınıza pek vakıf değilim ama şu an için bu diyaloga karşı savunma gereksiz gibi,yinede siz bilirsiniz tabi...Aynen bence bu yapilan sitem degil sikayet cunku sitem olsa bana derdi ama esime donup donup konustu esimin sesi geliyor icerden tamam diyor o hâlâ devam ediyor anlam veremedim derdi neyse.
Bir yanim oyle diyor bir yanim da esime degil bana soyle bir sorun olursa diyor
Soruyorum zaten ama annesi surekli yeni bir sey buluyor sorun cikarmak icin. Hatta esim bile sizinkiler bize karismiyor annem mudahele etmek istiyor diyor. Ayrica o kadar sorun yasatti ki bence saygi gosterdigime sukretmeli
Iste bir yanim oyle diyor bir yanim baska. Esim diyorki arada kaliyorum.
Benim eşim dile getirdi annemi aramiyormussun, neden diye? "Annen mi bunu söyledi dedim" ,ses yok. Kan beynime sicradi. "Ben inan anneni ne zaman aradım aramadim hatırlamıyorum,kasıtlı değil di.Ama biliyormusun annenin telefonunun bir özelliği var sadece aramaya cevap verme tuşu yok, telefonu numara girdiğinde başkalarını da arayabiliyor. Bir daha beni merak ederse,sana beni şikayet etmesin ,telefonunun bu ozelligini kullansin" dedim. Bir daha esim benimle böyle bir konuşma yapmadi
Zaten aramiz bozuk yani annesi sallamasa da benim ona karsi sevgim tamamen bitmis halde cok kotu seyler yasatti cunku. Esim de annesi o kadar israrla konusunca bana deyip 2-3 gunde bir ara filan dedi.Ses etme ara .
Kocana da söyle anasıyla aaarasında geçen hereşyi sana anlatmasın .
Daha çok bozulur aranız.
Hiçbir şey yok gibi konuşun. Konuyu bilmiyorum ama kötü niyetli biriyse aranızda tatsızlık olduğunu, rahatsız olduğunuzu anlayınca daha da abartabilir.
Bence haftada 1 gayet yeterli, siz aradığınızda politik davranın, bozuntuya vermeyin derim.
Hic birsey yok gibi davranin
Boyle davranmak onu umursamadiginizi gösterir
Ben de ters teper böyle şeyler. Arayacağım varsa da aramam o laftan sonra.
Istemeden aramam
Sikayet edildiysem hele bir da asla aramam. Gorusunce merhaba merhaba bitti
Bak geçen konuna bu yorumu yapmisim
Hiiiic de sinir olmayin valla. Canin ister ararsin istemez aramazsin bu kadar basit. Kime ne yahu? Herkes kendi anasini babasini arasin muhabbet etsin. Esiniz sizin annenizi ariyor mu o sekilde? Veya aramadiginda anneniz size esinizi sikayet ediyor mu? Esinize bunlari soyleyin.Benim sinir oldugum simdi arasam haa bak ogluma sikayet ettim nasil da arattirdi moduna girip her olayda esimi arayip ona yaptirtmaya calisirsa diye dusunuyorum. Zaten sorunlu bir kadin surekli arar sunu yapmiyor yaptir bunu yapmiyor yaptir diye esimi yonetir cunku daha once de yapmisligi var. Bana demiyor esime deyip bana yaptirmasini yada soylemesini istiyor.
Ara
" nasılsın anne, hiç arayıp sormuyorsun, bende bu yüzden oğlunun başını şişiriyorum "de
eşşek değilse anlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?