Sizce ne yapayım

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Konuyu fazla uzatmayacağım sorum şu kızlar
Eşim haftanın 4 günü bir işte 3 gün ise köyde kendi işini yapıyor ( iş kurdu köye ) köyde iki tane ev var birinde kv kp yaşıyor yeni ev biri eski ev biz haftanın maksimum 2 günü köydeyiz ve geldiğimizde kv nin yanına geliyoruz.
Şimdi kaynım da evlenecek yakında muhtemelen oda hafta sonları köye gelecek ben de eşime diyorum ki eski evi tamir ettirelim 20 bin civarında bi masrafı var 2 yaşında bi kızım var 1 ay sonra da gene doğumum var 1 yıl kadr bi sıkıntım var sonra çocukları kv bakacak bn işe gireceğim bu arada işim sezonluk yani 6 ay çalışıyorum 6 ay boştayım hafta sonraları da tatil.
Kredi çekeceğiz 15 bin üstünü de biz tamamlayacağız ama eşim arabanın modelini yükseltelim diyo
Sizce araabbnın modelini mi yükseltmek evi tamir edip eve mi geçmek hem işe girersem git gel de yapmam.
Bu arada köy şehir merkezine ve benim oturduğum eve 25 dakika uzaklıkta trafik sorunu falan da olmayan bi şehirdeyiz
Fikirlerinizi bekliyorum

Bu köy işi çok mu erken ya da geç saatlerde yanı hayvancılık vs mi

Zaten araba var 25 dakika da mesafe varsa neden göçebe modunda yaşıyorsunuz

Yani evinize gidin sürekli Kv ile kalınması zor tabii arada olur

Bir de eski evi tamir 20 diye başlar osu busu derken artar

Ev olduğu Zaman eşya gerekir buzdolabı çamaşır makinası yatacak yer oturacak yer mutfak malzemesi ocak fırın vs derken masraf artar

Doğumunuzu yapın yaza kadar bebeği büyütün başarabilirseniz kenara 3-5 atın seneye düşünürsünüz köy evini

Benvee ev derım

Aslında o kadar çok haklısınız ki ama kaynım evlenecek olmasa bnde biraz beklerdim en azından 2 yıl ev işini çocuklar açısından istiyorum en çok çalışırsam kışın sabah erken kalmk zorunda kalmayacaklar iki tane çocuğu da bakıcıya emanet edemem hem maddi hem manevi babanneleri daha iyi bakar

Ama daha bu yıl bırakmıyacaksınız

Sağlıkla doğsun

Bu kış oturun şimdi oturduğunuz evde

Kv bakacağı Zaman makul olabilir tabii

Ama aceleye gerek yok çünkü zaten iki küçük çocuk borç harç ile gerilmeye gerek yok

Özellikle kışın evinizde kalsanız eşiniz gidip gelse ya da arada annesinde kalsa

Sonuçta iki Bebek iki de diz kalmanız zor da o tek olunca kanepede yatar yine olur

Ev derim ben. Madem mutlaka gitmek zorundasiniz rahat rahat kendi evinize girin kv'nizin duzenini de bozmamis olursunuz sizj de rahatiniz bozulmaz. Araba modeli yukseltmek su durumda lüks gibi.

Ev derim ben. Madem mutlaka gitmek zorundasiniz rahat rahat kendi evinize girin kv'nizin duzenini de bozmamis olursunuz sizj de rahatiniz bozulmaz. Araba modeli yukseltmek su durumda lüks gibi.
Yani bnde öyle düşünüyorum birde çocuklar için çok istiyorum bakıcıya bırakamam babanne daha iyi bakar

Kasım da doğumum var evi d mar nisan gibi inşallah düşünüyorum

YOK canm kim yaptırrsa onun

Konuyu okurken eşinizin kardeşine karşı evi sahiplenmek için yaptırmak istediğinizi düşünmüştüm. Çocuklar, iş bahane gibi duruyor buradan bakınca.
Şimdi siz yaptırırsınız, oturursunuz. Ama yarın bir gün "bu evde bizim de hakkımız var" derlerse şok olmayın.
20 bin masraf yaptınız diye kimse hakkından vazgeçmez.

Evi tamir ettirmek mantıklı tabi.

Ortak olan hiç bir mülke yatırım yapmam ben olsam.
Siz şimdi böyle düşünüyorsunuz ama sonrasında emin olun problem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…