- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Değil mi 2 günde olsa kv evinde zor oluyor hem evimi yaptırrsam sürekli gidip gelme de olmaz çocuklarım açısından iyi olurSizin fikriniz daha mantıklı geldi.
Benvee ev derımKonuyu fazla uzatmayacağım sorum şu kızlar
Eşim haftanın 4 günü bir işte 3 gün ise köyde kendi işini yapıyor ( iş kurdu köye ) köyde iki tane ev var birinde kv kp yaşıyor yeni ev biri eski ev biz haftanın maksimum 2 günü köydeyiz ve geldiğimizde kv nin yanına geliyoruz.
Şimdi kaynım da evlenecek yakında muhtemelen oda hafta sonları köye gelecek ben de eşime diyorum ki eski evi tamir ettirelim 20 bin civarında bi masrafı var 2 yaşında bi kızım var 1 ay sonra da gene doğumum var 1 yıl kadr bi sıkıntım var sonra çocukları kv bakacak bn işe gireceğim bu arada işim sezonluk yani 6 ay çalışıyorum 6 ay boştayım hafta sonraları da tatil.
Kredi çekeceğiz 15 bin üstünü de biz tamamlayacağız ama eşim arabanın modelini yükseltelim diyo
Sizce araabbnın modelini mi yükseltmek evi tamir edip eve mi geçmek hem işe girersem git gel de yapmam.
Bu arada köy şehir merkezine ve benim oturduğum eve 25 dakika uzaklıkta trafik sorunu falan da olmayan bi şehirdeyiz
Fikirlerinizi bekliyorum
Aslında o kadar çok haklısınız ki ama kaynım evlenecek olmasa bnde biraz beklerdim en azından 2 yıl ev işini çocuklar açısından istiyorum en çok çalışırsam kışın sabah erken kalmk zorunda kalmayacaklar iki tane çocuğu da bakıcıya emanet edemem hem maddi hem manevi babanneleri daha iyi bakarBu köy işi çok mu erken ya da geç saatlerde yanı hayvancılık vs mi
Zaten araba var 25 dakika da mesafe varsa neden göçebe modunda yaşıyorsunuz
Yani evinize gidin sürekli Kv ile kalınması zor tabii arada olur
Bir de eski evi tamir 20 diye başlar osu busu derken artar
Ev olduğu Zaman eşya gerekir buzdolabı çamaşır makinası yatacak yer oturacak yer mutfak malzemesi ocak fırın vs derken masraf artar
Doğumunuzu yapın yaza kadar bebeği büyütün başarabilirseniz kenara 3-5 atın seneye düşünürsünüz köy evini
Teşekkür ederim cnmBence yatırım ilk önce altın, sonra ev derim.
Ulaşım da iyiymiş, senin düşünceni uygulardım ben de yerinde olsam.
Teşekkür ederim cnmBenvee ev derım
Aslında o kadar çok haklısınız ki ama kaynım evlenecek olmasa bnde biraz beklerdim en azından 2 yıl ev işini çocuklar açısından istiyorum en çok çalışırsam kışın sabah erken kalmk zorunda kalmayacaklar iki tane çocuğu da bakıcıya emanet edemem hem maddi hem manevi babanneleri daha iyi bakar
YOK canm kim yaptırrsa onunEv size kalacaksa yaptır sen yaptırdıktan sonra kaynın gidip keyfini sürmesin
Yani bnde öyle düşünüyorum birde çocuklar için çok istiyorum bakıcıya bırakamam babanne daha iyi bakarEv derim ben. Madem mutlaka gitmek zorundasiniz rahat rahat kendi evinize girin kv'nizin duzenini de bozmamis olursunuz sizj de rahatiniz bozulmaz. Araba modeli yukseltmek su durumda lüks gibi.
Kasım da doğumum var evi d mar nisan gibi inşallah düşünüyorumAma daha bu yıl bırakmıyacaksınız
Sağlıkla doğsun
Bu kış oturun şimdi oturduğunuz evde
Kv bakacağı Zaman makul olabilir tabii
Ama aceleye gerek yok çünkü zaten iki küçük çocuk borç harç ile gerilmeye gerek yok
Özellikle kışın evinizde kalsanız eşiniz gidip gelse ya da arada annesinde kalsa
Sonuçta iki Bebek iki de diz kalmanız zor da o tek olunca kanepede yatar yine olur
YOK canm kim yaptırrsa onun
Konuyu fazla uzatmayacağım sorum şu kızlar
Eşim haftanın 4 günü bir işte 3 gün ise köyde kendi işini yapıyor ( iş kurdu köye ) köyde iki tane ev var birinde kv kp yaşıyor yeni ev biri eski ev biz haftanın maksimum 2 günü köydeyiz ve geldiğimizde kv nin yanına geliyoruz.
Şimdi kaynım da evlenecek yakında muhtemelen oda hafta sonları köye gelecek ben de eşime diyorum ki eski evi tamir ettirelim 20 bin civarında bi masrafı var 2 yaşında bi kızım var 1 ay sonra da gene doğumum var 1 yıl kadr bi sıkıntım var sonra çocukları kv bakacak bn işe gireceğim bu arada işim sezonluk yani 6 ay çalışıyorum 6 ay boştayım hafta sonraları da tatil.
Kredi çekeceğiz 15 bin üstünü de biz tamamlayacağız ama eşim arabanın modelini yükseltelim diyo
Sizce araabbnın modelini mi yükseltmek evi tamir edip eve mi geçmek hem işe girersem git gel de yapmam.
Bu arada köy şehir merkezine ve benim oturduğum eve 25 dakika uzaklıkta trafik sorunu falan da olmayan bi şehirdeyiz
Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?