Sizce ne yapılmalı

catclover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
50
25
88
Çok yakın bir arkadaşımın yakın arkadaşıyla sevgili oldum,her şey iyi hoş devam ederken benim geçmişimi ikisinin de konuştuğunu öğrendim ben geçmişimi saklamam fakat arkadaşım sevgilime
bu devirde bulması zor değil yarın öbür gün bulur demiş benim için sevgilime anlatmış sevgilim bana zar zor anlattı.
Bizim ilişkimiz hakkında iyi yorum yapmaması ayrı bi konu
Sevgilim her iyi bi şey olduğunda arkadaşımın bir şeyleri kötülemesi garibine gitmiş
Kendi ağzıyla olan mesajı yazıyorum;
ya daha geçen günde kötüydü nasıl hemen iyi oluyo ben anlamıyorum demiş
Sevgilim de maaşallah de hep kötü gidecek diye bişey yok demiş
Arkadaşımla konuşmamayı düşünüyorum,sevgilimle de ayrıldık gibi bir şey,bundan sonra nasıl bir tavır sergilemeliyim çok daraldım yazmak istedim buraya🥺

Bu devirde kim neyi buluyor anlamadim kimin ne dedigini pek.
Arkadaşım sevgilime geçmişimi anlatmış,ve biz iyi giderken sevgilime bir şeyleri kötülemesi benim hakkımda zoruma gitti.
geçmiş geçmişte kaldı,arkadaşımın sevgilime anlatması garibime gitti ayriyetten bizi hiç desteklemediğini söylemek istiyorum.

bu devirde bulması zor değil yarın öbür gün bulur demiş benim için sevgilime anlatmış sevgilim bana zar zor anlattı.
Pek bir şey anlamadım ama özellikle de buradan bir şey anlamadım. Neyi bulması zor değil?
Samimi arkadaşınız gerçekten lüzumsuz iş yapmış ne gerek var böyle dedikodu yapar gibi üstüne vazife olmayan şeyleri konuşmaya. Mesafe koyun bence

Neyi bulması zor değil-başka birini bulması demek istemiş senden sonra da birini bulur diye.

Sevgilim de şuan sakın anlatma aranızı ben açmış olurum sakın söyleme diyor ben de sahtekar gibi davranamayacağım için ne yapacağımı bilemedim ☹️

Arkadaşımla sevgilim 10 yıllık arkadaşlar,biz de 6 aydır sevgiliyiz,ben geçmişimi sevgilimden saklamadım sorsaydı anlatırdım gidip arkadaşıma sorup anlatmasını istemiş hep arkadaşım da ne var ne yoksa dökmüş hepsini😂 anlatırken de ben onu seviyorum o da benim yakın arkadaşım ama bunu sende bil falan demiş😂

Arkadaşım daha dün kötüydünüz ne oldu da iyi oldunuz demiş mesela bunu benim en yakın arkadaşımın sevgilime anlatmış olması beni şoka uğrattı😳 7-24 beraber olduğum bi arkadaşımdı sevgilimde anlattıklarımı ona söyleme diye beni uyarıyor.

Arkadaşımla sevgilim 10 yıllık arkadaşlar,biz de 6 aydır sevgiliyiz,ben geçmişimi sevgilimden saklamadım sorsaydı anlatırdım gidip arkadaşıma sorup anlatmasını istemiş hep arkadaşım da ne var ne yoksa dökmüş hepsini😂 anlatırken de ben onu seviyorum o da benim yakın arkadaşım ama bunu sende bil falan demiş😂

Arkadasiniz arkadasiniz olsa "Git kizin kendisine sor, bana niye soruyorsun" derdi. Ayni anda sevgiliniz size sormak yerine niye ona soruyor. Ikisi de bosbogazlik yapmis

İyi ki yakin arkadaş, düşmanin olsa bi de füze atardi heralde

Yakin arkadaşinin yakin arkadaşiyla sevgili olup bu iliski yuruseydi ben şaşirirdim zaten ve sizi istisnalara koyardim. 😁 Çok dusunmeyin zaten olacagi yokmuş. Ya siz ayrilacaktiniz ya da o kizi cikartacaktiniz aradan. Ayni yurumezdi zaten

Seni en iyi tanıyan oydu gidip ona sordum sana sormaya çekindim diyor sevgilim,arkadaşımın çok eski geçmiş sevgili sohbetlerimizin sslerini attığını da söyledi beynimden vuruldum😳

Sevgilim bitirmek istemediğini söyledi,konuşmak uzlaşmak istediğini söyledi ilişkimiz ciddi aileler de biliyor.

gecmisim gecmisim dedigin nedir ya?
Sanki tövbe est biyerde mi çalıştın naptin ne bu gecmis?
kime ne gecmisinden?

Back
X