Sizce ne yapılmalıdır ?

sevinc_huzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
6
0
36
Ankara
Küfür ediyorsa , kızın ailesine , kıza , çevresindekilere, nette oyun oynadığı kişilere bile

ve 4 aydır size yalvarıyorsa bunların bir daha yaşanmayacağına dair , yine de beraber geçirilen güzel günlerin olduğunu biliyorsanız,sizi deliler gibi sevdiğini söylüyorsa her an, ailenizi karşınıza alıp bu kişiyle evlenirmiydiniz ?

Son düzenleme:
tek kelime ile

evlenmezdim...

kesinlikle hemde.. ne ailene ne de sana saygısı olan biri bu ayrıca kendine bile saygısı yok ayrıca kendine guveni de yok

ne koy olur ne kasaba canım istedigi kadar söz versin sanmıyorum duzelcegini yüz verme derim

hemen evlenmezdım ama bır sans verırıdım baktım duzlemıs evlenmyı dsunebılrdım ama o sans kısa olmamalı zaten duzelmısse evlenmeyıde dsnyorsa sabreder senın ınanman ıcn

yapacağım benzetme için kızmayın ama böyle bu ruh hastasının özelliklerini görüp sıraladığınıza göre siz de farkındasınız..sizi hasta ruhlu paranoyak biri yapmadan önce ayrılmalısınız hemen hem de!inanın bana ileride bu ciddi tramvalara neden olabilir! hatırlayamadım aileniz karşı çıkıyor mu ama annenizi aradığını yazmışsınız,kesinlikle tedaviye ihtiyacı olan biri!ama hasta bakıcısı olmayın derim..
yanlış anlamayın böyle erkeklere gıcık oluyorum sen kimsin de beni kuzenimden kıskanacaksın?

yanlış anlama canım ama sen bu adamla evlen bir yıl içinde bu siteye ben napıcam yardım edin diye bir konu açarsın adım gibi eminim.Amacım seni yazdıklarımla üzmek ya da yermek değil ama nasıl böyle bir insanla bi de evlilik yani flörtte değil düşündüğünü anlayamıyorum.Yazık değil mi sana yazık değil mi ailene böyle bir insanla muhattap ediyorsun onları.Kuzen kardeş gibidir olur mu öyle şey evlendiğinde seni görüştürmeyeceğinede eminim erkek kuzeninle.Genç bi kızsın daha olgun anlayışlı ve kendini bilen insanlarla olabilirsin tek sözüm yol yakınken dön!

ben bu kişiyi çok sevdim galiba sevgiye aç bir insanım ondan bu kadar kapıldım ya da beraberken geçirilen güzel anların etkisiyle ... devamlı bana seni deliler gibi seviyorum diyordu ama bunları yaşatmaktan da geri kalmıyordu. bende artık sinirli bir insan oldum. sabahlara kadar kaç gece saçlarımı yoldum. acaba dedim düzeldi mi ama o fedakar anneme kıyamam nasıl üzdü onu ve beni...
bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur bu sözü benim aklıma işlemem gerek galiba kızlar... acabalara yer vermemeliyim öyle değil mi ?

böylesi ahlaktan yoksun bir kisiyle degil evlenmek
arkadaslarimin icine bile almam
ne büyügünü bilir ne kücügünü küfür desen öyle almis basini gidiyor
böyle biriyle ayni evi paylasmak hayatin zindan olmasi demektir benim icin
Allah korusun

yanlış anlama beni lütfenihemen ayrıl gerçekten! senin psikolojini bozmaya başlamış bile! değişmez!zamanında bizaat yaşamıştım,bu tarz adamlardan her türlü psikopatlık beklenir!kimbilir hangi güzel insanla hangi güzellikleri yaşayacaksın?
ONA DEĞİL KENDİNE ŞANS VER! hayata bi kez geliniyor..

yazdıklarını baştan al ve iyice oku cevabını sen ver.. sorgulayarak zaten cevap vermişsin tatlım...

psikolojim inanın eskisi gibi değil bir anda olmadık şeylere öfkeleniyorum. çok farklı bir insan oldum. biraz da saf mıyım aptal mıyım artık diyorum bu adam 4 aydır sürünüyor yazık oluyor , içim kötü oluyor işte. yaşattığı güzel şeylerde oldu ama bunların gölgesinde o güzelliklerin tadına varamadım.
bu saatte bir kardeş gibi bir abla gibi bana yardımcı oldunuz hepinize sonsuz teşekkürler...

hayır evlenmezdim.insan sevdiğine gül den ağır laf etmez demeye bakmaya kıyamaz.aranızda zaman aşımı olmuş siz artık asker arkadaşı gibi olmuşsunuz alışkanlık olmuşsunuz o yüzden birbiriniz olmada yapamıyosunuz duramıyosunuz birbirinize saygı kalmamış arada bunları size söyleyebiliyosa.

psikiyatrik vakıa olarak görürdüm,çok ciddi tehlikeler barındırıyor. Uçlarda yaşıyor ve korkutucu bence..

Bence hemen uzaklaşılmalıdır bu şahıstan....,
Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ama yeni bir aile bulamazsınız asla..

Bırak evlenmeyi yolda görsem selam bile vermem bu mantıktaki birine. Böyle biriyle evlenip hayat arkdaşlığına soyunmak ise bile bile lades olur.

Bu adam zaten evlenmez.. evlenmeyi düşündüğü kıza Bunları yapmaz.. Bu kadar saçmalamaz.. gider köyünden Bi kız Bulur onla evlenir, seviyorum ölüyorum dese Bile çıktığı kızı almaz..

bunların üstüne evlenmek önündeki uçurumu bile bile paraşütsüz atlamaya benzer canım tabiki hayır hele bu zamanda evlılıkler pamuk ıplıgıne baglı ıken mıllet ıyı koca bulucam dıye kac yasına kadar beklıyor bulanda guvenmek ıcın beklıyor sen bu kadar seyı bıle bıle evlenırsen ıntahar etmıs olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…