- Konu Sahibi sevinc_huzun
-
Bir erkek 1 senedir beraber olduğu kıza...
1. Küfür ediyorsa , kızın ailesine , kıza , çevresindekilere, nette oyun oynadığı kişilere bile
2. Kızın annesini arayıp tartışabiliyorsa senin kızını sevmiyorum peşimi bırakmıyor diyorsa ve bunu sadece kız kabinde etek denerken pantolonunu çıkartıp denediği için kızdım ondan yaptım diyorsa
3. Devamlı eski erkek arkadaşınla ne yaşadın diye muhtelif küfürleri sıralıyosa ve bu eski erkek arkadaş olayı 6 sene önce yaşandıysa
4. Sabah 7 de dersiniz varken gece sinirinden sizi sabahın 4üne kadar uyutmuyor o geceki tartışmanızdan dolayı onu uyku tutmadığı için sizi bekletmeye zorluyor eğer uyursanız yine onu uyku tutmayan gecelerde olduğu gibi evi arayıp herkesi uyandıracağını söylüyorsa
5. Köyünden bir kız bulup onla görüşüp sizi arattırıyorsa kızı ve kız onun peşinden koşuyormuşşun bırak diyorsa kız size....
6. Günahsız namuslu arkadaşlarınzla konuşmamanızı söylüyor öz kuzeninize erkek diye fitil oluyorsa...
ve 4 aydır size yalvarıyorsa bunların bir daha yaşanmayacağına dair , yine de beraber geçirilen güzel günlerin olduğunu biliyorsanız,sizi deliler gibi sevdiğini söylüyorsa her an, ailenizi karşınıza alıp bu kişiyle evlenirmiydiniz ?
ben bu kişiyi çok sevdim galiba sevgiye aç bir insanım ondan bu kadar kapıldım ya da beraberken geçirilen güzel anların etkisiyle ... devamlı bana seni deliler gibi seviyorum diyordu ama bunları yaşatmaktan da geri kalmıyordu. bende artık sinirli bir insan oldum. sabahlara kadar kaç gece saçlarımı yoldum. acaba dedim düzeldi mi ama o fedakar anneme kıyamam nasıl üzdü onu ve beni...
bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur bu sözü benim aklıma işlemem gerek galiba kızlar... acabalara yer vermemeliyim öyle değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?