Sizce ne yapmali??

güzelim sende bir bayansın birbaşka bayanın yaşadığı sıkıntıya KARI KAPRİSİ diyemezsin!
benim derdim senin üslubunla.hiçbir bayan hemcinsine KARI demez.!!!!!!!!

nikahta yok. off. iş bayağı zor o zaman.... evlide sayılmazlar ki bu durumda.....yani adam kocası da değil.

nikahta yok. off. iş bayağı zor o zaman.... evlide sayılmazlar ki bu durumda.....yani adam kocası da değil.

Zor canim ya.... aslinda onlarin niyeti evlendikten sonra burda biri kiza istek yapicakti kiz buraya gelicek burdada nikah yapilacakti, kizin hemen burda kalabilmesi icin, fakat durum öyle bir yol aldiki hic sorma

Cocuk aramiyor, kizda ona inat aramiyor, kizin ailesi cocugun tr.deki akrabalarina söyleniyor, seyran teyzem cok kötü oglunla konusmaktan dilinde tüy bitti, yani bilmiyorum ama ben bu isin sonunu görmüyorum, seyran teyzemede söyledim belkide en iyisi bu isi bitirmek olucak...

Birde kiz cocugu sevmiyor okypetcim bana öyle geldi, seven bir insan katlanir bazi seylere, kizin derdi almanyaya gelmek fakat evdeki hesap carsiya uymadi, ava giderken avlandi hesabi, biraz sert olucak ama benim fikrim bu..

Ben olsam zaten basli basina böyle bir evliligi kabul etmezdim bu bir, ikide hadi ettim ama baktim gördüm karsimdaki insanda bir gelisme bir degisme yok hadi eyvallah derdim...

Bilmiyorum insanoglunun kendine yaptigni Allah (c.c.) yapmiyor bazen:1no2:

kızın niyet belli. uyuşturucukullanan bir insanla 1 hafta içinde evlenmeye karar vermek her genç kızın evet diyeceği bir şey değil. burada niyet almanyaya yerleşmek bencede.aynen senin gibi düşünüyorum.......

güzelim sende bir bayansın birbaşka bayanın yaşadığı sıkıntıya KARI KAPRİSİ diyemezsin!
benim derdim senin üslubunla.hiçbir bayan hemcinsine KARI demez.!!!!!!!!

arkadasım burda sorun yerıne sızınle uslubum hakkında tartısmak anlamsız karı koca ılışkısınde karı yerıne es demem gerekıyorduysa kusura bakmayın kalıplaşmıs bır terım ayrıca kıbarlıgıda kımseden ogrencek degılım tovbe rabbim ya.. koca kaprısı tersı nedır efendım karı kaprısı... daha fazla acıklayarak sevıyeyı dusurmeyeyım ..sevgıler

konuyu sohbete çevirmemek adına susuyorum seiyeyi düşürmeyelim derken ilk mesajınıza geri dönün!! hepimizin türkçesi kelime ve anlam bilgisi var.neyi nerde ne anlamda kullandığımızı hepimiz görüyoruz...
gülsüm sultan canım haklarında hayırlısı olsun umarım herşey gönüllerince olur.........

gülsümcüm okudum yazılanları genelde yorumlar hep kızın iyi niyetli olmadığı yönünde benimde düşüncem aynı.bence yakınınızın bir an evvel tedaviye başlaması gerekiyor.tabi bunu yanında eşiyle birlikte yapabilseydi çok daha iyi olurdu ancak ben gelin adayından pek emin değilim.burda en zor durumda olan çocuğun annesi Allah ona sabırlar versin

gülsüm cüm kız baştan kabul etmiş,ben çekip çeviririm demiş...
şimdi niye geri çekiliyo,eşine destek ve yardımcı olması gerekirken...kız galiba gurur yapıyo...o arasın o zaman ...
zaten evlilikte iyi ve kötü günde eşlerin birbirlerine destek vermesi değilmi...bu ne biçim evlilikmiş böyle arkadaşım...:bbo:

o çocuğada annesinede üzüldüm yazık
kızın belki de kötü niyeti yoktur gurur yapıyordur
bide benim anlamadığım oğlan kızı seviyor demişsiniz kızı gördü mü?

..$€L!n..;4533943 .!.:
o çocuğada annesinede üzüldüm yazık
kızın belki de kötü niyeti yoktur gurur yapıyordur
bide benim anlamadığım oğlan kızı seviyor demişsiniz kızı gördü mü?

Tabiki güzelim evlendiler dügünleri yapildi, cocuk hatta gitti yine 2 -3 hafta kaldi kizla beraber!!

Ben tüm yumagin kizda bitecegini düsünüyorum! Evleniyorsak herseye ammennah diyorsak bazi seyleride icimizde yasamamiz gerekiyor, sürekli sistem sikayetle olmaz bu is....yapici bir kiz degil ben bunu anladim...benneyaptımki

Fakat rabbim herkesin icindekini biliyor iste, dagina göre kar veriyor demekki, yeterki insanin icinde art niyet olmazsin!!a.s

Seyran teyzeme anlaticam yazdiklarinizi, galiba en güzeli kizla konusmak, ya dizini kirar oturur uslubunla bekler kocasini destek olur yada bu ise bir son verir ve basinin caresine bakar....

yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler
demekki kız sevmiyor bundan bu anlaşılıyor
ama çocuk seviyormuş ya
ya kız terkederse oda tedaviyi felan bırakırsa bide onu düşünmek lazım
inş kurtulur o illetten

Gülsümcüm;
bana kalırsa kız vazgeçti bu işten..
Adamın yanında kaldığı o 2,3 haftalık sürede uygun olmadığını anladı galiba..fisfisfis
Zaten resmi nikah da olmadığına göre aramayarak işi kesmek kolayına gelmiş olabilir..
Bence Seyran Teyzen de unutsun bu işi..
Madem oğlanın tedaviye gönlü olmuş,kendi sağlığı ile ilgilensin,tertemiz olsun sonra kendine uygun bir kısmet bulur zaten..:teselli:

tedaviyi neden karısının yanında olmuyor?

Cocuk almanyada yasiyor canim, yani anlicagin cocugun oraya gitmesi imkansiz
kizinda buraya gelmesi cok zor....

Ben cikiyorum simdi kizlar sünnet dügününe davetliyiz gece yanitlarim sorularinizi yorumlariniz icin tsk. ederim

Son düzenleme:

ben hiç bir tedavinin bunları değşitireceğini düşünmüyorum ...gamyoncuiremsu
bir sürü söz var bununla ilgili ; huylu huyundan vazgeçmez, can çıkar huy çıkmaz vs...

herseyi bildigi halde evlenmeyi kabul eden kimse bu durumuda onun düzeltmesi gerekiyor bence...
zaten bastan ben cekip ceviririm demis bir seyler yapsin o halde...
bir hafta icinde evlenmeyi kabul etmis hemde böyle problemli biriyle...
acaba bu birine inat mi evlendi sorusu geliyor insanin aklina....

sevince insanın gözü kör olabiliyor... yani çocuğun herşeyine katlanabilir gibi geliyor ama zamanla öyle olmayınca hayal kırıklıkları olabilir.ayrıca karı kaprisi kısmı gerçekten çok incitici ...
ozaman sanırım eşin böyle bir durumda karı kaprisini çekemem falan dediğinde haklı buluyorsun..nasıl bir düşünce anlayışı anlayamadım ben ama doğru değil ...
burada kimse kimsenin sorumsuzluğunu çekmek zorunda değil..
kız kimseyi aramak her dakka peşinde olmak zorunda hiç değil.
benneyaptımki

Her şeyi bilerek evlenmişse bu kız o zaman hemen bir araya gelemeyeceklerini bu işin zor oldugunu da biliyordu sanırım..
Zaten nikahsız bir evliliği kabul edecek kadar ve bir haftada evet diyecek kadar bir akla sahipmiş..
böyle bir akla sahip birinden ne beklenir ki..Almanya için insanlar neler yapıyor gerçekten şaşırtıcı Allah sonlarını hayır etsin inş..zor bir durum gerçekten peki kız beklese eşini siz bir abla olarak arasanız konuşsanız mantıklı,akıllı bir bayansınız çünkü..kıza durumu anlatsanız aslında..tedavi için eşini ikna etse telefonla bir süre ona destek verse ...bir de şunu merak ettim diyelim ki kız bekledi bir yıl iki yıl sonra gidebilecek mi kız?süresi ne kadar olacak bu gitme işinin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…