E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
güzelim sende bir bayansın birbaşka bayanın yaşadığı sıkıntıya KARI KAPRİSİ diyemezsin!benım anladıgım kadının kocam aramıyor dıye sızlanmasıydı kocası aramıyorsa kadın arayacak cunku adam ona zaten parlak bır evlılık ılgı vaat etmemıs evet kımse kotu olsun dıye evlenmez..ama bastan kabul ettıyse bazı seylere katlanacak oturuup da zaten ogluyla dertlı bı aıleyı kocam benı aramıyor dıye sıkmayacak karı kaprısınden kastım buydu anlayamayıp erkek mısınız ıthamı da nedır acaba objektıf olmak ıcın bayan olmak da yetıyor bazen ..
Gelemez öyle kolay kolay canim biri istek yapmasi gerekiyor, hadi yapti biri istek ona yinede gelme ihtimali cok az bence....evlilere red cevabi geliyor bunlarin nikahida yok daha...burda almanyada yapacaklardi nikahi kizin hemen burda kalabilmesi icin.
nikahta yok. off. iş bayağı zor o zaman.... evlide sayılmazlar ki bu durumda.....yani adam kocası da değil.
Zor canim ya.... aslinda onlarin niyeti evlendikten sonra burda biri kiza istek yapicakti kiz buraya gelicek burdada nikah yapilacakti, kizin hemen burda kalabilmesi icin, fakat durum öyle bir yol aldiki hic sorma
Cocuk aramiyor, kizda ona inat aramiyor, kizin ailesi cocugun tr.deki akrabalarina söyleniyor, seyran teyzem cok kötü oglunla konusmaktan dilinde tüy bitti, yani bilmiyorum ama ben bu isin sonunu görmüyorum, seyran teyzemede söyledim belkide en iyisi bu isi bitirmek olucak...
Birde kiz cocugu sevmiyor okypetcim bana öyle geldi, seven bir insan katlanir bazi seylere, kizin derdi almanyaya gelmek fakat evdeki hesap carsiya uymadi, ava giderken avlandi hesabi, biraz sert olucak ama benim fikrim bu..
Ben olsam zaten basli basina böyle bir evliligi kabul etmezdim bu bir, ikide hadi ettim ama baktim gördüm karsimdaki insanda bir gelisme bir degisme yok hadi eyvallah derdim...
Bilmiyorum insanoglunun kendine yaptigni Allah (c.c.) yapmiyor bazen:1no2:
güzelim sende bir bayansın birbaşka bayanın yaşadığı sıkıntıya KARI KAPRİSİ diyemezsin!
benim derdim senin üslubunla.hiçbir bayan hemcinsine KARI demez.!!!!!!!!
27 yasinda bir genc kiz düsünün, 1 haftanin icinde görücü üsülü yurtdisinda yasayan bir erkekle evlenmeye razi oldu, cocugun esrar kullandigni, hapise girip ciktigni, sorumsuz oldugnu herseyi bile bile evet dedi ben cekip ceviririm dedi ve evlendi....
Dügün dernek oldu hersey güzel velhasil simdi cocuk onu aramiyor sormuyor diye o ve ailesi ver yansin cocugun türkiyedeki akrabalarina konsuyorlar...
Kiz burdaki arkadasini haftada iki üc defa mutlaka ariyor saatlerce konsuyor fakat kocasini aramiyor hep cocugun onu aramasini bekliyor...
Cocuk tedavi olmaya razi oldu tedavi olacak fakat bu sürebilir lakin kiz bundan hosnut degil biran evvel gelmek yada kocasinin oraya gitmesini istiyor...fakat bu cok zor...
Sizce ne yapmali?? Cocugun annesi ve babasi ayri, baba ilgilenmiyor, annede agir hasta oglunun mürvetini görmek yerini yuvasini yapip öleyim bari dedi ve evlendirdi, cocuk 26 yasinda bu arada!! Seyran teyzemiz (Annesi) ne yapacagini sasirdi:çok üzgünüm:
..$€L!n..;4533943 .!.:o çocuğada annesinede üzüldüm yazık
kızın belki de kötü niyeti yoktur gurur yapıyordur
bide benim anlamadığım oğlan kızı seviyor demişsiniz kızı gördü mü?
tedaviyi neden karısının yanında olmuyor?
Cocuk almanyada yasiyor canim, yani anlicagin cocugun oraya gitmesi imkansiz
kizinda buraya gelmesi cok zor....
hımmm o zaman kız evlendiğine pişman ve kocasının peşini bırakmış görünüyorsengözlerimebaksanab
zaten nasıl bir evlilik olacak ki böyle telefon evliliği mi:uhm:
27 yasinda bir genc kiz düsünün, 1 haftanin icinde görücü üsülü yurtdisinda yasayan bir erkekle evlenmeye razi oldu, cocugun esrar kullandigni, hapise girip ciktigni, sorumsuz oldugnu herseyi bile bile evet dedi ben cekip ceviririm dedi ve evlendi....
Dügün dernek oldu hersey güzel velhasil simdi cocuk onu aramiyor sormuyor diye o ve ailesi ver yansin cocugun türkiyedeki akrabalarina konsuyorlar...
Kiz burdaki arkadasini haftada iki üc defa mutlaka ariyor saatlerce konsuyor fakat kocasini aramiyor hep cocugun onu aramasini bekliyor...
Cocuk tedavi olmaya razi oldu tedavi olacak fakat bu sürebilir lakin kiz bundan hosnut degil biran evvel gelmek yada kocasinin oraya gitmesini istiyor...fakat bu cok zor...
Sizce ne yapmali?? Cocugun annesi ve babasi ayri, baba ilgilenmiyor, annede agir hasta oglunun mürvetini görmek yerini yuvasini yapip öleyim bari dedi ve evlendirdi, cocuk 26 yasinda bu arada!! Seyran teyzemiz (Annesi) ne yapacagini sasirdi:çok üzgünüm:
kızın evıne sahıp cıkması gerekıyor bence kadın gelınıyle konussun her seyı karsı taraftan beklemesın cocouk zaten problemlı yanı bıde karı kaprısı mı cekecek kız bastan kabul etmıs sonrada kocam arasın sorsun o aramıyorsa kadın arayacak madem cekıp cevırcem demış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?