Sizce ne yapmali??

Bence kız hazır resmi nikah yokken olayı kökten kapamaya çalışıyor, bir an karar verdi birtakım şeyler düşünerek sonra yapamayacağını anladı, ben öyle düşündüm... Olaya baktığınız zaman baştan sağlam olmayan temel üzerine kurulmaya çalışılan bir evlilik var, ki daha kurulamamış bile aslında.. Karamsar konuşuyorum ama sonunu çok da hayırlı görmüyorum... Düşünmeden, daha sorumluluğu alabilecek duruma gelmeden çok ani bir şekilde kararlar verilmiş ve pişman olunmuş gibi görülüyor...

arkadasım burda sorun yerıne sızınle uslubum hakkında tartısmak anlamsız karı koca ılışkısınde karı yerıne es demem gerekıyorduysa kusura bakmayın kalıplaşmıs bır terım ayrıca kıbarlıgıda kımseden ogrencek degılım tovbe rabbim ya..:delphin: koca kaprısı tersı nedır efendım karı kaprısı... daha fazla acıklayarak sevıyeyı dusurmeyeyım ..sevgıler

hayatım karı-koca bir simge dir orda evliliği eşleri temsil eder:delphin:

evlendiğin zaman kocanın sana "karı nasılsın , karı bana su getirirmisin " demesine ne tepki verirsen senin de orda kullandığın karı kaprisi çekemez aynı manaya geliyor:delphin:

canikom, orda kullanman gereken aynen şöyle olması gerekirdi eğer karı-koca olarak karı yı anlatmak istiyorsan"karısının kaprisini çekemez" sengözlerimebaksanab

(ha kim kimin kaprisini çeker o apayrı bir konu):kahve:

Tabiki güzelim evlendiler dügünleri yapildi, cocuk hatta gitti yine 2 -3 hafta kaldi kizla beraber!!:delphin:

Ben tüm yumagin kizda bitecegini düsünüyorum! Evleniyorsak herseye ammennah diyorsak bazi seyleride icimizde yasamamiz gerekiyor, sürekli sistem sikayetle olmaz bu is....yapici bir kiz degil ben bunu anladim...benneyaptımki

Fakat rabbim herkesin icindekini biliyor iste, dagina göre kar veriyor demekki, yeterki insanin icinde art niyet olmazsin!!a.s

Seyran teyzeme anlaticam yazdiklarinizi, galiba en güzeli kizla konusmak, ya dizini kirar oturur uslubunla bekler kocasini destek olur yada bu ise bir son verir ve basinin caresine bakar....:kahve:

Türkiye de resmi nikah yaptılar mı?

yapmadılarsa hiç bir şekilde evli değiller, düğün nedir ki düğün denilen şey eğlencedir:delphin:

Türkiye de resmi nikah yaptılar mı?

yapmadılarsa hiç bir şekilde evli değiller, düğün nedir ki düğün denilen şey eğlencedir:delphin:

evet canım. onlar evli değiller bu durumda....... ne o onun karısı nede diğeri onun kocası.peki bu delikanlı bu kızla türkiyede, 3 hafta beraber olmamış mı...:uhm: ..

Resmi nikahi almanyada yapacaklar!!

Ya onlarin niyeti aslinda söyle idi, dügün oldu, 3 hafta kaldilar beraber sonra cocuk yine almanyaya döndü, kiz türkiyede, buraya kadar annormal birsey yok kizlar, bendede aynisi olmustu zamaninda, evlendim 4 hafta kaldim esimle sonra buraya geldim aile birlesimine basvurdum 6 ay bekledim esimi, o 6 ayda sadece Telefon ve Mesajlarla görüsebildik, bu bütün yurtdisindan evlenenler icin böyle....hatta kuzenim 2 sene bekledi türkiyede, esi burda issizdi hemen is bulamadi diye...:delphin:

Sorun aslinda sadece cocugun sorumsuzlugu aramamasi sormamasi, birde kizin anlayiszsizligi!! Ki ben aslinda kiza hak vermiyor degilim, fakat herseyide karsi taraftan beklememek lazim, madem kabul ettin herseyinle bu adami biraz fedakarlikda yapicaksin! Ben öyle görüyorum!!:kahve:

Allah sonlarini hayir etsin, ne diyim, ben en cok Seyran teyzeye üzülüyorum su cocugu bir adam edemedim gülsüm diyor bazen, bende adam olmak istemiyorki seyran teyze dedim...Tedaviyi kabul etmesi büyük bir adim insallah geriside gelir kizlar...:Saruboceq:

Yorumlariniz icin tsk. ederim..a.s.

Üvercinka tsk. ederim canim güzel yorumun icina.s.

buna bile bile lades denir
1 hafta içinde hemde yutdışında birisi ile evlenmesi -hemdeeeeeeee herşeyi bile bile- , şöyle söylenebilir: sanırım bir an önce yurtdışına gideyim iyi koşullarda yaşayayım,bol bol para harcayayım diye düşündü.ne de olsa yurtdışında yaşayanlar hep zengindir(!)
kendi düşen ağlamaz...evlenmeseydi.ona mı kalmış 1 hafta içinde görücü usulü hiç tanımadığı birisi ile evlenmek

valla saçma geldi bana.. kız oraya gidemeyecek çocuk buraya gelemeyecek ve onca geçmişini kabul etmiş çocuu ve evleniolar.. ne dertleri vardı? yada neden flört falan değilde evlilik ? bekleme olabilir de bunların olayında evlilikten başka herşey beklenecek.. sadece muradını görsün diede bi annenin oolunu evermesi ilginç.. bir kızın tüm bunları kabul edip dengesizlik yapması daha bi ilginç.. boşansınlar.. zaten gelin güvey olmamışlar..

önce nikah yapııp sonra düğün yapanı gördüm de önce düğün sonra nikah ilk defa duydum:))
neyse konu o değil zaten ama bence kızın yurtdışına gitmekten başka bir heves yokmuş gibime geldi...hem görücü usulü diyorsunuz nebiliyiim 1 hafta içinde kim körü körüne gerçekleri göremeyecek kadar aşık olur ki..benim başıma böyle bir şey gelmedi o yüzden şaştım..1 hafta içinde tanıdığım bir erkeğin esrar kullandığını bilecem,sorumsuz olduğunu aileyle işinin olmadığını bilicem bir de üstüne üstlük evlenmeye kalkıcam..ilginç...yani eğer benim başka br amacım yoksa sadece 1 hafta tanıdığm biri için uğraşırım dzeltirim çekip çeviririm gibi bir iddiam olamaz kendimde öyle bir istekte göremem..buna ancak başka br şey sebep olur o da yurtdışı sevdası...
seyran teyzeye söyleyin hiiç üzülmesin.kendi oğluna baksın madem kabul etmiş tedaviyi onun sağlığını düşünsün..kız zaten baştan razı olmuş herşeye kimse zorla evlendirmedi anladığım kadarıyla..o halde düşünülecek başka şey var...önce sağlık...

Back
X