Sizce ne yapmalıyım acill cevapppp

Bir kere 2 ay zaten birbirini tanımak , evlenme kararı almak için çok kısa bir süre. Daha basindasiniz yani. Ne olmuş ayrılmak istediysen, zaten bu süre karar verme süresidir. Neyin tribinde erkek arkadaşın ?

Öncelikle duygusallığı bırak ve biraz dışardan bak olaya.

Yani anne babana da kızdım. Benim kızım değilsin ne demek. Herkes hata yapar yanlış karar alır. ailen karşı çıkmakta haklı ama tavırları yanlış . Bu da seni inatlasmaya götürmesin.

Sevgili, hayatin her alanını etkiliyor. Ki eş daha da fazla. Bunları göz ardı etme lütfen.

Aşkından gözün kapanmadiysa erkek arkadaşınin duygu somurulerine kanma. Yok elaleme inandın falan. Sonuçta yaptığı şeyler var ortada. Mantıklı düşün. Kendini de hicbir seye zorunlu hissetme herhangi birisi için.

Iki ay önce taniadigin biriyle evlilik karari biraz ani degil mi? Baglanmamisken ayril anneni babani dinle savasmaya degmez

Hayır bu işi yapan kişilerle telefon görüşmesi olmuş
Ne için görüşmüş yani size anlatmıştır bu isle bi ilgisi olmadan nasıl ceza almış. Neden görüşüyor böyle insanlarla anneniz babaniz suphelenmekte haklı sizde 2 ayda dünyanın en melek insanı olsa bence yine evlilik dusunmemelisiniz. 2 ayda kim kimi tanıyabilir. Doğru söyleme ihtimali var ama ya yalan söylüyorsa o zaman nr olacak

Annemin hataları çok özellikle bana ayrı ona ayrı konuştu sürekli arabozuculuk yaptı hep

Hayır bu işi yapan kişilerle telefon görüşmesi olmuş

Görüşme yapmış ceza almışmi sabika kaydı varmi cnm. Öyle görüşmeyle ceza alınmaz. Işe karışmış olmalı. Konu gerçi cezası değil. Babacigini dinle derim adam araştırmış vardır etraftan kolu komşudan öğrendiği şeyler. Sürede çok kısa zaten bu kadar sürede hemen evlenilmez.

Kimse bu işi yapan kişilerle telefon görüşmesi yaptı diye cezaevine girmez.

Sen kendini kandırıyorsun.

Dertsiz başına dert alma. Annenin babanın ahını da alma. Çünkü onları çok üzecege benziyorsun sen

Biz ne desek boş .yaşayıp göreceksin bence.

Allah yardımcın olsun.

Ah ahhh adam cezaevine girmiş hatali değil ama annen hatalı!

daha 2 ay olmamış arkadan iş çevirme meraklısı bırak gitsin.ananı babanı dinle.

Annen babanı dinle lütfen. Şimdiden annen baban için elaleme inandın diyen adamdan ne köy olur ne kasaba ilerde anana babana söver bile.... Böyle istenmeyen ilişkiler daha heyecanlı gelebilir gizli görüşmek isteyebilirsin ama bu hataya düşme kopar bağlarını boşver Bela oluyor bazı tipler.

Ne merakliyiz elalemin delisini alip ugrasmaya belalisini alip basimiza is acmaya. Vallahi evlendikten sonra buldum belami insallah sende gec dank etmez.

Anne, baba rızası olmadan evlilikler huzursuz oluyor.
Ki burada çok konu okumuşsundur rızalı olduğu halde kv,kp sorunları başta melek olup sonra değişen kocalar.
Kaçtığı için yüzü olmayıp bin türlü kötü olaya rağmen evine dönemeyen kadınlar.
O nedenle vardır bunda da bir hayır diyip ailenin kararına saygılı duy.
Hayatında olması gerekiyorsa bir şekilde olur zaten sen önüne bak derim.

Konu sahibi aileni dinle nolur.Boşver iç sesini .Yaşın kaç ?

5.5 yıl görüştük eşimle,evlendik ne değişik insanmış dedim.Çok severim eşimi.Kötü huyu vs yok ama evlilik, hayat birleştirmek hayati kararlar .

Sen şimdiden bitir ki seni rahatsız etmesin.Çok iyi niyetli düşünmüşsün neden Ali veli değil de senin konuştuğun kişinin adı verilmiş ?

Belki araba çalıp parça satıyorlar .Ben iyi düşünemedim

2 ayda işleri bu kadar nasıl ilerletiyorsunuz hiç aklım almıyor.
5 sene ilişki yaşadığım, düzgün, her ailenin damat olarak kabul edeceği, iyi bir meslek sahibi bir adamla evlenirken kırk kere düşündüm ben doğru mu yapıyorum diye. Sizdeki cesarete hayran kaldım.

Biliyorum istemiyosun ama lütfen anne babanı dinle. İstemeye istemeye de olsa onları dinle.
Gizli saklı işlerden de hayır gelmez.
Uzak durmalısın...

Demek ki hayatında kötü insanlar var ki telefonda konuşuyor. İleride bu kötü arkadaşlarla devamlı takılmayacağına emin misin? Şuan zaten görüşmediklerine emin misin? Seni kandırıyor olabilir. Takipte yakalandıysa organize suç ve çete kurma işine kadar gitmiş olabilir. Hukuk bilgisi olan arkadaşlar okursa bilgi verebilirler. Herşeyi dürüstçe anlattığına emin misin? Annen bir yerde haklı. Böyle birini nasıl ailene yakıştırabilirsin ki? Herşeyi yalansız anlattı diyorsun da sen bilgin olmayan bir konuda doğru yalan nedir nasıl ayırt edeceksin? Baban demiş ki “çocuk iyi ama YAPTIĞI İŞLER iyi değil” Gizli saklı görüşmek çok yanlış bir davranış şu durumda.

Yemin şartla olacak işler değil bunlar. Çok masumsa getirsin belgelerini incelesin baban. Sen değil, baban. Bu detay önemli. Seni o kadar sevip istiyorsa ailene elalem demeyi bırakıp onları ikna etmeye çalışsın.

İnanın ben de anlamıyorum, genellemek istemem, iyi örnekleri tenzih ederim ama bir genç kız instagramdan tanıştığı birine 2 ayda nasıl aşık olur da evlenme hayali kurar aklım almıyor, bu kızlar hiç mi haber izlemez, hiç mi internete düşen olaylara bakıp feyz almaz.
İnstagramda kaç genç kız kandırılıp tecavüze uğradı, şantaj yapıldı, 2 aylık sevgili kim aile anne baba varken? Anne babaya el alem diyen adamdan eş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…