Hayır bu işi yapan kişilerle telefon görüşmesi olmuşAraba perti derken birinin arabasını çalıp parçalarını falan mi satmışlar tam olarak anlayamadım hırsızlık mi yapmış konu sahibinin evlenmek istediği kişi?
Ne için görüşmüş yani size anlatmıştır bu isle bi ilgisi olmadan nasıl ceza almış. Neden görüşüyor böyle insanlarla anneniz babaniz suphelenmekte haklı sizde 2 ayda dünyanın en melek insanı olsa bence yine evlilik dusunmemelisiniz. 2 ayda kim kimi tanıyabilir. Doğru söyleme ihtimali var ama ya yalan söylüyorsa o zaman nr olacakHayır bu işi yapan kişilerle telefon görüşmesi olmuş
Annemin hataları çok özellikle bana ayrı ona ayrı konuştu sürekli arabozuculuk yaptı hepBir kere 2 ay zaten birbirini tanımak , evlenme kararı almak için çok kısa bir süre. Daha basindasiniz yani. Ne olmuş ayrılmak istediysen, zaten bu süre karar verme süresidir. Neyin tribinde erkek arkadaşın ?
Öncelikle duygusallığı bırak ve biraz dışardan bak olaya.
Yani anne babana da kızdım. Benim kızım değilsin ne demek. Herkes hata yapar yanlış karar alır. ailen karşı çıkmakta haklı ama tavırları yanlış . Bu da seni inatlasmaya götürmesin.
Sevgili, hayatin her alanını etkiliyor. Ki eş daha da fazla. Bunları göz ardı etme lütfen.
Aşkından gözün kapanmadiysa erkek arkadaşınin duygu somurulerine kanma. Yok elaleme inandın falan. Sonuçta yaptığı şeyler var ortada. Mantıklı düşün. Kendini de hicbir seye zorunlu hissetme herhangi birisi için.
Hayır bu işi yapan kişilerle telefon görüşmesi olmuş
Ne merakliyiz elalemin delisini alip ugrasmaya belalisini alip basimiza is acmaya. Vallahi evlendikten sonra buldum belami insallah sende gec dank etmez.Yaklaşık 2 aydır konuştuğum bir çocuk vardı beni kısa süredir takip ediyormuş ınstagramdan falan yazıyodu mesaj istek olarak gözüktüğü için önemsememiştim daha sonradan dikkatimi çekti cvp verdim niyetini söyledi neyse biz konuşmaya başladık ben aileme söyledim gizli saklı olmasın diye her neyse işte geçmişinde bir cezaevi olayi var Ben o olayı duyunca kendisinden geri çekildim kendimi ispatlayacam dedi tabi ailemin cezaevi olayından haberi yok annesiyle annem tanıştı o zaman çocuk söyledi yalansız bir şekilde anlattı herşeyi neyse herşey yolunda babam araştırmaya başlamış çocuk iyi ama yaptığı işler iyi değil evlilik olmaz gibisinden falan babamda annemde istemiyo tabi ama o da yemin şart ediyo ben bişey yapmadım etmedim sen bana inanmıyorsun elaleme inaniyorsn diye aklım çok karıştı kaç gündür 3 gün önce ayrılık kararı aldım bana inanmadın ya elaleme inandın bizi bu hale getirenlerede sanada hakkimi helal etmiyorum dedi canım çok sıkkın şu an aklımda o var dayanamadim yazdim şimdilik gizli yurutelim ilişkimizi diye ama sürekli bir engel cikiyo annem babana bunu mu yakistirdin dedi ortaligi karistirdi babam evleneceksen evlen senin gibi bir kızım yok dedi cezaevi olayi ise bir ara araba perti olayları olmuştu telefon trafiğine yakalaniyo ve arkadaşları gözaltına alınınca onunda adını veriyo. Bunaldim iyice ne yapmalıyım((((
Yaklaşık 2 aydır konuştuğum bir çocuk vardı beni kısa süredir takip ediyormuş ınstagramdan falan yazıyodu mesaj istek olarak gözüktüğü için önemsememiştim daha sonradan dikkatimi çekti cvp verdim niyetini söyledi neyse biz konuşmaya başladık ben aileme söyledim gizli saklı olmasın diye her neyse işte geçmişinde bir cezaevi olayi var Ben o olayı duyunca kendisinden geri çekildim kendimi ispatlayacam dedi tabi ailemin cezaevi olayından haberi yok annesiyle annem tanıştı o zaman çocuk söyledi yalansız bir şekilde anlattı herşeyi neyse herşey yolunda babam araştırmaya başlamış çocuk iyi ama yaptığı işler iyi değil evlilik olmaz gibisinden falan babamda annemde istemiyo tabi ama o da yemin şart ediyo ben bişey yapmadım etmedim sen bana inanmıyorsun elaleme inaniyorsn diye aklım çok karıştı kaç gündür 3 gün önce ayrılık kararı aldım bana inanmadın ya elaleme inandın bizi bu hale getirenlerede sanada hakkimi helal etmiyorum dedi canım çok sıkkın şu an aklımda o var dayanamadim yazdim şimdilik gizli yurutelim ilişkimizi diye ama sürekli bir engel cikiyo annem babana bunu mu yakistirdin dedi ortaligi karistirdi babam evleneceksen evlen senin gibi bir kızım yok dedi cezaevi olayi ise bir ara araba perti olayları olmuştu telefon trafiğine yakalaniyo ve arkadaşları gözaltına alınınca onunda adını veriyo. Bunaldim iyice ne yapmalıyım((((
İnanın ben de anlamıyorum, genellemek istemem, iyi örnekleri tenzih ederim ama bir genç kız instagramdan tanıştığı birine 2 ayda nasıl aşık olur da evlenme hayali kurar aklım almıyor, bu kızlar hiç mi haber izlemez, hiç mi internete düşen olaylara bakıp feyz almaz.2 ayda işleri bu kadar nasıl ilerletiyorsunuz hiç aklım almıyor.
5 sene ilişki yaşadığım, düzgün, her ailenin damat olarak kabul edeceği, iyi bir meslek sahibi bir adamla evlenirken kırk kere düşündüm ben doğru mu yapıyorum diye. Sizdeki cesarete hayran kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?