sizce ne yapmaliyim ? beyaz esyalari kabul edeyim mi etmeyim mi ?

dogru haklisiniz sonucta beyaz esya

canım ben olsam o eşyalara bakardım hani kutusu acılmamıs diyorsun ya netten iyice resimlerine özelliklerine falan bak hoşuna gidenleri al gitmeyen olursa bırak. yani ne var ki? senin sevgilin de beyaz esyaya falan para harcayacağına seni güzel bir balayına götürür.

valla bence esya falan bos işler. hatta milyarlarca borca girip ev dizip sonra evlenince yıllarca borc ödeyip evliliğin tadını cıkaramayan tanıdıklarım var. e borc ödemeye ya da akşama kadar çamasır makinesini izlemeye evlenmiyoruz ki değil mi?

Adamın aklında kalacak olsa, gider eşyaları çöpe atar .. o da bilmiyor mu ki evlendiğinizde evinize gelince o eşyları göreceğini... Ben olsam kabul ederdim... Takılmayın böyle küçük şeylere... Evlenince ne eşya ne para ne pul... hepsi boşş.... Haa evinize geldiğinde buzdolabının karşısında iç geçririr efkarlarınsa verirsin beyaz eşyalarını Böyle bişey olmaz hiç sanmıyorum... Rahat olun:)

benim fikrim ben olsam kabul etmezdim kendi seçtiğim eşyalar olsun isterdim ayrıca beni çok rahatsız ederdi bu durum bence anneni dinle eşyalarını kendin seç bu bir ayna bile olsa evet eşya mutluluk getirmiyor ama yeni bir hayat yeni bir ev ve senin istediğin eşyalar inan böyle daha güzel.mutlu olman dileğiyle

sözlünün abisi evlenmeyecekmiki
eşyaları size vermek istiyor
ben olsam kabul ederdim o kadar esyaya para vereceğime başka eksiğimi alırdım
hemde en iyi marka
annende seni kıskırtıyor gibime geldi
anne dediğin orta yolu bulmalı
sonuçta kullanılmamış paketiyle duran esya
senin alacaın esyada aynı işlevi görmeyecekmi sonucta

haklisin canim ama su an almanyadayim ben ve sadece bosch olduklarini ve gri olduklarini hatirliyorum ama ne model olduklarini hic bilmiyorum ama kaynanama sorsam ayip olur degil mi aslinda sözlüm askerde olmasaydi ona sorardim o söylerdi ben burdan bakardim ama

yok zaten öyle bir durum olsa bize belli etmez tabi ama sonucta aklina gelir beraber aldiklari sectikleri o gün aklina muhakkak gelir yoksa benim icinde pek sorun degil kullanilmis olsaydi kabul etmezdim ama kullanilmamis

cok tesekkür ederim canim herkes mutlu olsun insallah sadece ben degil

haklisin canim ama su an o esyalar abisinin bir evi var dedesi her evlenene bir ev veriyor abisinin evinde duruyor o esyalar acilmadi evet ama arada sirada erkek arkadaslari geliyormus o eve ve bizim evlenmemize daha var cünkü sözlüm askerde ya acarlarda kullanirlarsa fikir degistirip bi de bu var

baska bi ihtiyac alinir evet haklisin ben almiycam ailesi alacak ama onlarida düsünmem lazim kendi maddiyatimizi nasil düsünüyorsam ayni derecede onlarinkinide düsünmem gerek normalide bu zaten

Ben kabul etmezdim,sonuçta başka hayalleri süsledi o eşyalar.Hiç bir zaman senin olmayacak,her defasında eşyaların hikayesini birilerine anlatacaksın ya da gördükçe aklına gelecek ve ilerde pişmanlık yaşayacaksın belkide..
Bir olumsuzluk olsa evliliğinde belki aklına gelecek,onlara uğursuzluk getirdi banada yaramadı diyeceksin.Eşyalarla hiç bir alakası olmaz tabi ama senin aklına gelecek.Kayınvaliden başta ne güzel düşünmüş aferin kadına.
Bence alma,kafanda soru işaretleri kalacağına sen yenilerine kendi zevkine göre seç..

kafamda kalacak sorun sadece su olabilir : ileride abisi her bize geldiginde o esyalara baktiginda eski nisanlisi gelecek hep o kiz gelecek aklina zaten ayni mahallede oturuyorlar o kizla bir de annem kafami karistiriyor yoksa benim icin beyazmis griymis ya da öyleymis hic farketmez ben kayinvalidem bu konuyu yakinlarda yine acarsa tekrar konusacagim bu konuyu bakalim o ne diyecek bir kere daha sözlümle konusup ona göre derim tamam kabul ediyorum ya da etmiyorum diye artik en olur yolu bu sanirim

canım bunlar mobilya değilkii kendi beğenin olsun.benim erkek kardeşim daha nişanlı bile değil elimizde paramız varken beyaz eşyalarını aldık beko marka.anneniz size masraf yapma diyeceğine alma kızım diyor.bence eşayalrı alın eski değil kullanılmış değil.markasıda çok güzel ,kaliteli.o eşyalar ne olcak yazık günah zaten bir sürü eşya alınıp boırçlancaksınız.zamnı gelir eyaşları kabul etmemeniz başınızı çok ağrıtırı huzurunuzu bozar.allah mestu etsin.

haklisin annemde hep diyor kizim abisi evinize geldiginde o esyalari görünce ici burkulcak bi tuhaf olcak eski günlere tekrar gidecek hic risk alma diyo

canım benden sana tavsiye annenin sözünü dinleme çünki sana yanlış öğütler veriyo ne olurki kullansan çünki açılmamış ve markasıda çok iyi bence mütavazi olan insan asla kaybetmez bence sende hırs kin yapma kabul et hiç bişiy olmaz hatta daha da kıymete binersin tatlım bence

Haklısın,herkesin aklına gelecek..o defter kapanamayacak .Annende bunları düşündüğü için en doğru olanı yapıyor bence.Annen senin kötü olmanı değil her zaman iyiliğini ister,dinleyin onu:)

cok tesekkür ederim gülcincim saol canim allah hepimizi mutlu mesut etsin insallah artik kayinvalidemle ben bu konuyu güzelce bi konusayim hala öyle diyorsa ama bence demez cünkü sözlüm istemiyoruz kendimiz seceriz demis bakalim ne olcak bende onlari kirmam zaten ilk bastan böyle ufak tefek seylerden kimseyi kirmak istemem

Saçmaladığınızın farkındamısınız.bir anne kızına kötü öğüt verebilirmi?

canım bunlar mobilya değilkii kendi beğenin olsun.benim erkek kardeşim daha nişanlı bile değil elimizde paramız varken beyaz eşyalarını aldık beko marka.anneniz size masraf yapma diyeceğine alma kızım diyor.bence eşayalrı alın eski değil kullanılmış değil.markasıda çok güzel ,kaliteli.o eşyalar ne olcak yazık günah zaten bir sürü eşya alınıp boırçlancaksınız.zamnı gelir eyaşları kabul etmemeniz başınızı çok ağrıtırı huzurunuzu bozar.allah mestu etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…