- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
belki öyle herkesin derdi gibi bi dert degil bu ama bu aralar kafami iyice karistirmaya basladi,söyle bir durum var biz erkek arkadasimla kendi aramizda sözlüyüz yüzük filan takmisti bana benim babam haric herkes biliyor gecen hafta babamda ögrendi filan...neyse asil konuya geceyim annesine anne diyorum zaten o da benim anneme hep anne diyor abisi var 27 yasinda ve gecen yaz nisan atildi nisanlisindan ayrildi ve bayaz esyalari filan var buzdolabi + camasir makinasi + bulasik makinasi + firinli ocak ...filan hepsi yeni alinmisti ama hepsi eski nisanlisinin secimi hepsi gri ve bosch marka,ve abisi bize vermek istiyor onlarin nisan atildigi icin o esyalari bosu bosuna durmasin filan diyor annemde yok kizim kabul etme diyor sonucta o kiz secmisti sonra ileride icinde kalir ben kendim secmemistim diye diyor,ama esyalar sifir daha kartonlariyla duruyor kullanilmak dursun el bile sürülmedi...kaynanamda kaynima demis ki olmaz onlar kendileri secsinler filan ama o annesini ikna etmis demis : anne bunlar bosa mi gitsin hic degilse bir ise yarasin filan diye benim sözlümde askerde su an o da demiski gidin geri verin ben gelince askerden biz seceriz demis ama geri iade de olmuyorrr malesef cünkü bayagi zaman gecti o esyalar alinali....sizce ne yapayim kayinvalidem bu konu hakkinda bir sey sorarsa veya sözlüm sorarsa ne diyim ? kabul edeyim mi etmeyim mi ? siz kendinizi benim yerime koyaup cevap verirseniz sevinirim...kisacasi siz bu durumda ne yapardiniz ? simdiden hepinizin yorumlari icin cok tesekkür ederimmm
bence sozlunuzun abisiyle bir gun oturerken bu beyaz esya mevzusunu acin.
biz aliriz bir sakincasi yok ama ileride bizim evimize geldiginde rahatsiz olursun diye cekiniyoruz, mutlaka eski mevzular akliniza gelir, uzulmenizi istemeyiz deyin.
bakalim o ne diyecek.
hem bosch hem gri, hem kullanılmamış. ben kime niyet kime kısmet der alırdım eşyaları
Bence eşine destek olmak istiyorsan anneni dinleme derim.Eşyalar kaliteli renklerini begeniyorsun.E hazır alınmış eşyalar.Eşin olacak insanın ailesi de seni severek kendileri isteyerek sana vermeyi kabul etmişler.İleride sorun çıkacagını sanmıyorum alırsan.Ama annenin dolduruşuna gelirsen hem eşin olacak kişinin hemde onun ailesinin sana karşı kalbi kırılır.Evin diğer eşyalarını da sen gönlüne göre en iyisinden seçersin madem.
Sen gönlünden ne geçiyorsa yap derim...
valla kaynim cok iyi biri ona kalsa bizim dügünü hemen yapacak ben mutlu olamadim siz olun diyip döküyor sürekli ama ileride o ayrildigi kizla barisirlar mi bilemem cünkü kiz hala arayip döküyormus kaynimi bakalim ne olcak hersey nasip kismet
Aaaaaaaa kız hala arıyormuymuş?
Yok yoook asla almazdım!
Yazık ya kıza üzüldüm şimdi...
O da duysa arkasından bunların planlandığını kahrolurdu... Ben barışmaya çabalarken onlar benim eşyalarımı paylaşma derdine düşmüş derdi..
tatlım kullan bence
hem ne olcak ki herkes kendi kaderini yaşar
ben olsam kesinlikle kullanırdım
buarada benim nişanlımda asker bence bunları sözlün gelince konuşun sen de ozamana kararını vermiş olursun
saol tatlım alah hepimizi sağ salim kazasız belasız kavuştursun inşallah
bu konuda en doğru kararı da sen verceksin tabiiki çok da yıpratma kendini
bosch beyaz eşyada en iyilerinden.
bak modellerini al eşyaların. internetten bul. beğenirsen kabul et. beğenmezsen eşyaları
aldıkları yere gidin satıcıda kabul ederse istediğiniz modellerle değiştirin.
hem paranızda cebinizde kalır. ordan artanla başka eşyalarınızı alırsınız.
kendi adıma, kullanamazdım o eşyaları... o kızın ahı varmış gibi, kötü enerji yansırmış gibi hissederdim evimde. :)) ki öyle de yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?