sizce ne yapmaliyim ? beyaz esyalari kabul edeyim mi etmeyim mi ?

bence sozlunuzun abisiyle bir gun oturerken bu beyaz esya mevzusunu acin.
biz aliriz bir sakincasi yok ama ileride bizim evimize geldiginde rahatsiz olursun diye cekiniyoruz, mutlaka eski mevzular akliniza gelir, uzulmenizi istemeyiz deyin.
bakalim o ne diyecek.

hem bosch hem gri, hem kullanılmamış. ben kime niyet kime kısmet der alırdım eşyaları

Bence eşine destek olmak istiyorsan anneni dinleme derim.Eşyalar kaliteli renklerini begeniyorsun.E hazır alınmış eşyalar.Eşin olacak insanın ailesi de seni severek kendileri isteyerek sana vermeyi kabul etmişler.İleride sorun çıkacagını sanmıyorum alırsan.Ama annenin dolduruşuna gelirsen hem eşin olacak kişinin hemde onun ailesinin sana karşı kalbi kırılır.Evin diğer eşyalarını da sen gönlüne göre en iyisinden seçersin madem.
Sen gönlünden ne geçiyorsa yap derim...

Ben olsam kabul ederdim. Sonuçta beyaz eşya yeni alacağınında pek bir farkı olmayacak değil mi??
Hem onların gözünde daha da bir yükselmiş olursun..Diğer eşyalarını istediğin gibi seçersin...

valla kaynim cok iyi biri ona kalsa bizim dügünü hemen yapacak ben mutlu olamadim siz olun diyip döküyor sürekli ama ileride o ayrildigi kizla barisirlar mi bilemem cünkü kiz hala arayip döküyormus kaynimi bakalim ne olcak hersey nasip kismet

cok tesekkür ederim yorumun icin en iyisi kalbimden gecen aslinda hic kimseyi kirmak üzmek istemiyorummm

Hayırlı uğurlu olsun evliliğiniz,çok çok mutlu olmanızı dilerim..
Beyaz eşyaları ben olsam almazdım sanırım..
Benim için markası ya da kalitesi çok da önemli değil,ben sevdiğim adamla beraber kurduğumuz hayallerle sahip olmak isterdim eşyalara..
Yani hediye babında verilseydi,benim de sözlümün abisinin yaşadıklarından haberim olmasaydı sesim çıkmazdı,aksine sevinirdim.. Ancak bilmiyorum ama yapamam gibime geliyor... Kendi eşyamı da vermezdim başkasınınkini de almazdım..
Ayrıca eş ailesinin gözünde değerinizin artması şeklindeki düşünce bana komik geliyor.. Zaten alınması gerek beyaz eşyayı beleşe getirdikleri için kabul etmenizle mi değeriniz artıp eksilicek?
İnsan olan evladının eşine zaten değer verir!

Aaaaaaaa kız hala arıyormuymuş?
Yok yoook asla almazdım!
Yazık ya kıza üzüldüm şimdi...
O da duysa arkasından bunların planlandığını kahrolurdu... Ben barışmaya çabalarken onlar benim eşyalarımı paylaşma derdine düşmüş derdi..

evet hala ariyormus zaten ayrilma sebepleri sacmaydi kizin istedigi alyans 2.5 milyardi atasaydan benim kaynana kizim biraz uygun fiyatlisini alalim demis yok demis o da ben bunu istiyorum onlarda almislar kizin maddi durumu o kadar iyi degil o da yaninda 700 tl götürmüs alisveris icin yüzük icin filan kaynimda 1 milyarlik begenmis o da almayinca kiz eve gidip aglamis neyse bir hafta sonra baristilar tabi daha sonra isler iyice karisti benim kaynimin hic biseyden haberi yokken tras olmaya gittiginde kizin babasi enistesi ve abisi gelip bohcayi ve yüzügü kapiya birakmislar tabi benim kaynimin hic biseyden haberi olmadigindan onu asla affetmiyor sucu da yok zaten kiz simdi cok pisman bi anlik lfkeyle oldu filan desede benim kaynim cok gururludur affetmiyor bi türlü kizi ama kendi agziyla söylüyorrr onu cok seviyorum diye eger öyle bi olay olursa bu esyalarin benim kullanmam pek uygun olmaz ayrica kiz ayni mahallede oturuyor sonucta 8 yillik bir gelmisligi gitmisligi var ya biz evlendigimizde tebrik etmeye evimize gelirse diye de aklima gelmiyor degil hani yoksa hic umrumda degil ha o olmus ha baskasi sonucta beyaz esya hemde kullanilmamis

Ooo durum farklı bir hal almış... Kaynınızın eski nişanlısı ile aynı mahalledesiniz, ayrılmışlar ama hala barışma durumları sözkonusu... Bu durumda (kötüyüm kabul) ama kaynınız sanki nispet yapmak için eşyaları size veriyor... "Sen böyle saçma bi konudan ayrıldın, bu gelin bizim aldığımız eşyaları kullanmaya bile hayır demiyor kabul ediyor" demek ister gibi...

Hayır hayır... daha önce de yazmıştım konunuza kabul etmenizde bir sakınca yok demiştim... Ama bu durum farklı...
Ve kabul etmeme nedeninizi açık açık söyleyin... Modellerini beğenmiyorum, kendi beğendiklerimi almak istiyorum gibi değil de... Bu durumda eşyalarda gözü kalacaktır eski nişanlının... bu sebeple kabul etmediğinizi söyleyin... Yani ben olsam öyle yapardım....

Kaynınız için madem ki çok önemi yok... hayatına yeni birisi girip evlendiğinde o eşyaları onunla kullanır gösterir ne kadar önemsiz bir durum olduğunu....

Oyuna gelmeyin bence....

Not: Bazen konulara yorum yapıyoruz anladığımız kadarıyla ama detaylar da çok önemli... Bunu bir kez daha anlamış oldum....

tatlım kullan bence
hem ne olcak ki herkes kendi kaderini yaşar
ben olsam kesinlikle kullanırdım
buarada benim nişanlımda asker bence bunları sözlün gelince konuşun sen de ozamana kararını vermiş olursun

tatlım kullan bence
hem ne olcak ki herkes kendi kaderini yaşar
ben olsam kesinlikle kullanırdım
buarada benim nişanlımda asker bence bunları sözlün gelince konuşun sen de ozamana kararını vermiş olursun

evet onunla tekrar konuscam bu konuyu canim ikimiz karar vercez artik....bu arada ALLAH kavustursun

saol tatlım alah hepimizi sağ salim kazasız belasız kavuştursun inşallah
bu konuda en doğru kararı da sen verceksin tabiiki çok da yıpratma kendini

bosch beyaz eşyada en iyilerinden.
bak modellerini al eşyaların. internetten bul. beğenirsen kabul et. beğenmezsen eşyaları
aldıkları yere gidin satıcıda kabul ederse istediğiniz modellerle değiştirin.
hem paranızda cebinizde kalır. ordan artanla başka eşyalarınızı alırsınız.

kendi adıma, kullanamazdım o eşyaları... o kızın ahı varmış gibi, kötü enerji yansırmış gibi hissederdim evimde. :)) ki öyle de yani.

yok malesef takas veya geri iade olmuyormus sormus kaynanamgil yok demisler onlarda birsey diyememis dolayisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…