- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Bu mobilya değilki beyaz eşya.Bakarsın modeline özelliklerine karar verirsin.Ben olsam kabul ederdim açıksa.Ayrıca kaynın bunu eski nişanlısıyla seçmiş.Şimdi başkasıyla evlense ve bak bunu eski nişanlımla beğenmiştik kısmet sanaymışmı diyecek.Bence kaynının bunu kullanması hoş olmaz.
evleneceğin insanın maddi durumuna bağlı,ama ben olsam alırdım,çünkü zaten bir sürü masrafınız
olacak...hem hiç kullanılmamış,bence bunda kötü birşey yok...işimi görsün yeter derdim ben...zaten
teknoloji de yerinde hiç durmuyo,bugün alcan yarın yenileri çıkacak...
nacizane benim fikrim tabi....
içine sinmeden hiçbir şey yapma bence.
evet daha cok düsünmem lazimmmileride niye öyle yaptim diye pisman olmak istemiyorumm sanirim biraz daha düsünmem lazim
Ben olsam asla kabul etmezdim. Sonuçta o kızın seçtiği eşyalar. Sen gri sevsen bile neden daha özellkili bir modeli alamyasın ki ( bütçenize göre) Kendimden örnek vereyim benim de k validemler seçmişlermiş nişanlım ödüyormuş taksitlerini biz nişanlanmadan çok kısa süre öncesinde. Kabul etmedim. Gittim beğendiğim modelleri aldım ama bütçeleri uygun olmasaydı da bütçeye ne uyarsa ona göre alırdım ama kendi seçtiklerimi kullanırdım. Çamaşır makinesi almış 3-4 yıl önce nişanlım için.o dururken kendi makinesi arızalanmış gitmiş kendine üst model almış hala nişanlıma aldıkları makineyi saklıyor onu da geri çevirdim ben kabul etmedim. Ş dışındaki eve gönderdiler orda kullanyorlar şimdi.
Ayyyy ne yorumlar yapılmış.
"abisinin beyaz eşyalarla hatırası var, eşyaları görünce o günler aklına gelecek" fiilan. Yok artık millet, yok artık. Hatırlayacak başka birşey bulamıyormu bu kayın sıfatındaki arkadaş da beyaz eşyaya bakınca üzülecek, harap bitap olacak.Bu kadar duygusal olacağını hiç sanmıyorum. Yani böylesine duygusal bir erkek yok dünyada maalesef. Bi kere teklif eden adamın kendisi yahu.:92:
Sevgili konu sahibi arkadaş, annene de anlam veremedim. Ne diye tutturuyor o kızın eşyaları diye. Şimdi işi yokuşa sürmenin ne anlamı var. Kullanılmamış ambalajında beyaz eşyadan bahsediyoruz, iğne iplikten değil. Ha deyince alınmıyor bu eşyalar. Annende öyle bir tepki vermişki sanki paçavra mobilyalar, bozuk eşyalar veriliyor size.
Yapıcı olmak lazım(annenizden bahsediyorum)
Bence kaynın cidden iyi niyetli biri nedenmi sen diyorsunki satılmaz geri almaz bayisi, sana şunu söyleyeyim o eşyalara ne muhtaç insan var. Biraz indirim yapılıp satılabilir yani birşekilde isteseler paraya dönüşür. Ben olsam kabul ederdim. İçine sinmiyorsa ne yapayım diye düşünüyorsan alma tabi sonra pişman olursun.
keske benimde buyuk kaynim olsada
nisanlisindan ayrilsa ve kullanamadigi esyalari
bize verseydi evlendigimizde cokta makbule gecerdi vallahi :)
kotuyum biliyorum
Son mesajlarınızı okuyunca yazmak ıstedım yenıden.
Sız en ıyısı kabul etmeyın, bellıkı ıcınıze her ne sebeple olursa olsun sınmıyor.
ılerıde bır gun bır sekılde pısman olursanız, 'ah ben dusunmustum' demektense,
red edın, kafanız rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?