• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım ? Bu suç bastırmak değil de ne ?

Gerçekten hala seviyor musun?

Akli dengesinin bozulmasına sebebiyet verecek bir iş yapmıyırsa orada benim için bu küfür boşanma sebebi olabilir.

Kendinize saygınızı yitirmeyin.
işi ağır gerçekten ama ben de o yokken burda çok yıprandım yeni taşındığım bi büyük şehir, mesai ortamı, ulaşım derdi vs bende de psikoloji kalmadı ve anlayış bekledim :(

Sana zittir git diyen adamı çok seviyorsun demek. Ne diyelim ki.

Siz cok yüklenmissiniz bu evliligi. Adam sevginizin farkinda. Bi tavir almaniz sart
Gitmeyin ailesinin yanina. Ne diye zahmet edip izin almaya calisiyorsunuz. Bi yandan saglik sorunlariniz varken.
kendisi hep 2 yıl boyunca senin ailenin bulunduğu şehirdeydik diyor ama ailem evliliğimizde huzur olsun mutlu olalım diye her konuda destek oldular ve oluyorlar oysa karşı taraf evlenmeden bi hafta önce ayırmaya kalktılar insani yönleri çok cılız

kendisi hep 2 yıl boyunca senin ailenin bulunduğu şehirdeydik diyor ama ailem evliliğimizde huzur olsun mutlu olalım diye her konuda destek oldular ve oluyorlar oysa karşı taraf evlenmeden bi hafta önce ayırmaya kalktılar insani yönleri çok cılız

Büyük ihtimal ailenizin yaninda tayin dolayisiyla bulundunuz. Esiniz ailesinin doldurusuna geliyor sanki. Bana hastayim dedigimde küfür eden bi adam karsimda varsa bi gözden geciririm her seyi. Kendimi nasil bu kadar degersiz hale getirdim diye. Ya da nasil bu kadar umursamaz biri var karsimda diye. Bu noktalari bulun.

Bir kitapta okumuştum. Adam karısının aşkından o kadar şımarıyordu ki karısının da sevilme ihtiyacı olduğunu unutuyor ya da gözardı ediyordu. Bu da öyle olmuş sanırım. O laf nedir öyle ergen gibi küfür ediyor hem de karısına

Ben olsam gitmem onunla. Kendi ailemin yanına giderim. O senden uzak kalmaktan memnunsa sen de memnun ol.. utanmadan bir de küfür ediyor.. kuzu gibi gitmeyin peşinden.

Siz calisiyormussunuz ustelik.kendi kendinizin ayaklari ustunde durabiliyorken derdinize ne bu dusuncesiz kufurbaz adami ve sorumsuz duyarsiz aileyi cekesiniz..

Bence sevgi degil bu.madem onceligi hep ailesi olacakmis neden evlenmis beyefendi..aylardir sizi yalniz biraktigi yetmiyor birde ailesinemi kosacak ilk.
Gidin...onsuz daha mutlu olursunuz eminim..daha fazla harcatmayin kendinizi

Back
X