• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım ? Bu suç bastırmak değil de ne ?

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
39
Merhaba arkadaşlar öncelikle yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim. Eşim görevi münasebetiyle 3 aydır yurtdışında ve 2 ay sonra dönecek fakat döner dönmez ailesine gitmeye kalkıyor evet olabilir fakat o tarihlerde benim de işimle ilgili eğitimci görevim var 1 hafta zor izin alabilirim. Benim ailem de bana uzak 1 haftalık izinde her iki şehri birden çıkarmak çok zor yetmiyormuş gibi bu geçtiğimiz 3 ay ailesinden bir kişi de bu kadın yapayalnız ne yapıyor nasıl geçiniyor diye aramadı yetmedi ben aradığımda da para istendi (bu arada eşimin maaşı eksik yatıyor geçen ay zorlandım ailem para çıktı)
Tedavi masraflarım, borçlarımız hep beklemede ayrıca tedavim de aksadı bir an önce dr.a gidip almamız gereken tedbirler var ben bu bir haftada hangisine yetişeyim. Eşime sordum gidilecek net tarih ne diye hemen patladı vay efendim sen orayı sevmiyon da benim ailemi görmemi istemiyon da ... konu değişsin diye bugün çok hastaydım dedim insan karısını merak etmez mi hiç sormaz mı dedim burda kimse 3aydır karısını aramıyor nankör bir s.kt.r git gelene dek de aramıcam deyip suratıma kapattı. Tam her şey düzene girdi artık derken yine başa sardık biliyorum sonra özür dilenip barışmaya kalkacak ama ben artık yoruldum bu kadar anlayışsız olmalarından. Sizce de artık sadece kendimi düşünüp yol almanın vakti geldi mi dersiniz ? Eşimi çok seviyorum ve o bu sevgiyi kullanıyor sanki :( sen benden bu kadar ayrı kaldın benle gelirsin diyor.

Nankor s.ktr. git ne demektir ya...
Hemde karisi hasta iken..
Ne kiymetli ailesi varmis..
Pess.......

Çok üzgünüm konununa yardımcı olamıycam; eşine KÜFREDEN bi adamla nasıl konuşulur nasıl yaşanır nasıl geçinilir bilemedm.. Allah yardımcınız olsn ama anladığım kadarıyla bu ilk değil ve alışmışsınız,yanılıyormdr umarım

O ne bicim cevap ya!!siz ne kadar yüz vermissiniz bu adama. Düsmanina bunu yapmaz insan.

Çok üzgünüm konununa yardımcı olamıycam; eşine KÜFREDEN bi adamla nasıl konuşulur nasıl yaşanır nasıl geçinilir bilemedm.. Allah yardımcınız olsn ama anladığım kadarıyla bu ilk değil ve alışmışsınız,yanılıyormdr umarım
Eşim bana ilk defa bu kadar ağır konuştu

Çok üzüldüm.. neden olgunlaşamıyor neden insan olamıyor bazıları da, ama evlenebiliyor?? Öncelikle kendinize saygı duyun,karşınızdakinin de saygı duymasına sebep olur bu. Lütfen ezdirmeyin kendinizi. Bu demek değil ki cazgır olun bağırın çağırın. Hanımefendiliğinizi koruyun ve böyle davranmasına imkan tanımayın.. belki sevgi pıtırcıklarına biraz çeki düzen vermek lazımdr belki fedakarlığın dozunu ayarlamaktr,bilemiyorum. Ama her zaman ilk olanı yapmak daha zordur,ilki yapan ikinciyi daha rahat yapar ve dozu artar .
Taviz tavizi getirir

o küfre kızıp ben bu laftan sonra kapatırım yolun açık olsun dedim o direk kapattı

Daha önceki sorunlarinizi bilmiyorum ama cok agir olmus esinizin söyledikleri. Belki ordaki sartlar agirdir diyecegim ama bu söylenecek bi laf degil. Hastayim demissiniz cünkü. Siz de gitmeyin o bir hafta. Cok havalanmis sizinkisi.

O kadar lafından sonra kocamı çok seviyorum dedin ya ,ne desek boş.Sen zaten kabullenmişsin.
kabullensem buraya konu açmam daha önce bu denli tepki vermemişti bir insanı bir yanlışı için birden silip atamazsınız

kabullensem buraya konu açmam daha önce bu denli tepki vermemişti bir insanı bir yanlışı için birden silip atamazsınız
Tabii silip atamazsın da sinirini,yaptıklarını,kırgınlığını yazıp,sonuna kocamı çok seviyorum yazman biraz abes oldu

Daha önceki sorunlarinizi bilmiyorum ama cok agir olmus esinizin söyledikleri. Belki ordaki sartlar agirdir diyecegim ama bu söylenecek bi laf degil. Hastayim demissiniz cünkü. Siz de gitmeyin o bir hafta. Cok havalanmis sizinkisi.
Evet fazla havalandı bir önceki ailesine gidişinde benim tayin işlemlerim için 2 gün beklemedi.Daha da bencilleşirse boşanmak kaçınılmaz

Gerçekten hala seviyor musun?

Akli dengesinin bozulmasına sebebiyet verecek bir iş yapmıyırsa orada benim için bu küfür boşanma sebebi olabilir.

Kendinize saygınızı yitirmeyin.

Siz cok yüklenmissiniz bu evliligi. Adam sevginizin farkinda. Bi tavir almaniz sart
Gitmeyin ailesinin yanina. Ne diye zahmet edip izin almaya calisiyorsunuz. Bi yandan saglik sorunlariniz varken.

Esimi 13 yildir taniyorum ve 8 yildir evliyim. Bu surede bana karsi argo kelime bile duymadim. Sorun bizdemi bizmi tuhafiz bilmiyorum. Eski olaylarin nedir bilmiyorum ama bana s.tir git diyen bir kocam olamazzz

Back
X