Doğuma Hazırlık Sizce ne yapmalıyım dogum icin hangisi mantıklı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blackberry118

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
5
1
36
33
Arkadaslar biz esimin isi dolayisiyla bingolde yasiyoruz. Esim doguma memlekete gitmemi istiyor ama evimin rahatligini kendi annemin evinde bile bulamam gibi geliyor ki dogum psikolojisi esimden ayri kalmak istemiyorum. Elazig a gitsem diyorum. Orada medikalpark hastanesini cok öneriyorlar. Buradan 2 saat uzaklıkta.Esim ya yetisemezsek diyor. normal dogum istedigim icin tarih alip gitme olmaz. Bingolde ise guvendigim bir doktor bulamadim sizin oneriniz var mi ozelde ya da devlette?? Ozel hastaneye gidecegim ama en son bi bahane bulup sezeyana aliyorlar diyorlar ne diyorsunuz ne yapmaliyım sizce cok kararsız kaldim?

Eğer evinizde olmak istiyosanız ki bebeğin babayla teması için de önemli bu.. elazığda doğum yapın. Ben de ilk doğumumu 2 saat mesafede yaptım. Bnm sezeryandı ama normal doğumda öyle 5 dakikalık bişey değil ki.. karşı binanızda bile olsa duyunuz gelince eve git sonra gel diyorlar.. dert etmeyin

Normal dodum hemen bir.iki saat icinde olan birsey degil memleketinz bingole cok mu uzak bilemeyecgm ama sancilarinz basladiginda esiniz yetisebilir veya 39 hafta doldumu bir 10/15 gun izin alsa bu arada dogum suni sanci sezetyan veya mudahaleyle nutlaka olacaktir cunku doktorlar en fazla 40/41 ekdr bekletir sonra mudale eder

Anne yani candir. Bebek dogdugunda eşin degil annen yardimci olacaktir sana. Toparlanman icin erkekler cok afalliyor bebek dogunca. Ilk 10 gun bebek ztaen baba felan bilmez. 2. Ay dan sonra basliyormus babayla temas.

Ben 10 kisi olacagina esim olsun yeter diyenlerdenim :) eş baska,susup omuzuna yaslanmak bile dinlendirir kimi zaman.
Saskinligiylada,toyluguylada,zorluklariylada birlikte olmak guzel.
Esim tutamam derdi eve geldik emzirirken verdi,kucaginda da uyuttu.
Annenin tedirginligi cok fazla oldugundan babanin sakinliginide almalari guzel.Ki birebir hissediyorlar bebekler.

Ben yakininizdaki hastanelerlede gorusmenizi tavsiye ederim.Cunku dogum bi sekilde atlatiliyorda bebek dogduktan sonra kontroller icinde gidildiginden o 2 saat her zaman mumkun olmayabilir.
Dogum sonrasi donusunuzde sizi cok yorabilir.
Ozeldeki durumlarda tamamen kisi ile alakali genellemek cok yanlis olur

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…