sizce ne yapmalıyım (esimin ailesi)

Ne desen kavga çıkarıyomuş zaten
Bari hak ettiği şekilde davran da içinde kalmasın

Sen alttan alınca o kendini sultan sanmış iyice
Eşin varken cevap ver, 5 koyup anlatmasın diye
De ki aramamak suç mu ? Senin oğlun da benim annemi aramaz mesela ama benim annem sizin gibi olay çıkarmaz
Apışıp kalsın öyle

k.valideni bana yollasana

ne saygısız ne vicdansız kadınmış ya,bi laf ederken iki kere düşünmek lazım.aynı konumda birgün kendisi de olabilir.

düşündüğüm zaman o kadar sinir oluyorum ki bi yandanda eşimi düşündüğümde içim parçalanıyo ailesi diyorum ama ben bu iyilik işini çok abartıyorum galiba

bu olaylardan sonra görümcelerim ve kaynımda bizle konuşmayı kesti yani benim herkese bi iyiliğim dokunmuştur herkese iyiyken şimdi kötü olmayı kaldıramıyorum arkamdan konuşuyolardır bütün çevremle bağlantım kesildi çünki kayınvalidemle bağlantısı var hepsininde

Kim ne düşünüyosa düşünsün

Tak anneni koluna kız kıza takılın
Madem kayınvalide kıskanmasın diye geri çekiyodu kendini kadın
Bu fırsatı değerlendirin

Oğlu annesine küsmüş
Sen kimseye birşey yapmadın ki
Niye vicdan yapıyosun boş yere
Hemde öyle kötü kelimeler kullanan bi kadın yüzünden

boşversene ya derdin bu olsun
demek ki onlarda onun gibi öyle davrandıklarına göre..
böyle insanlar için canını sıkma değmez
sana bişey diyen olursa da cevabını ver kendini ezdirme

Anne parazit var diyip kapatıveririm suratına görür valla. Saygısız insana saygı göstermeye gerek yok. Eşiniz gidelim derse gidin. Elalemin ne düşündüğü (eşini sen dolduruyormuşsun, annesi ile ayırıyormuşsun ) önemli değil. Allah içinizi biliyor ya, o yeter. Valla onlara bir dert verir, saçmasapan sizinle uğraşmayı keserler.

eşin görüşmek istemiyorsa görüşmek için ısrar etme
kv ne düşünürse düşünsün
bu onun ayıbı
siz eşinle aranızdaki sorunları çözmeye bakın
boşver kv

Gelin kayinvalide iliskisinde prensip "ne kadar uzak o kadar iyi" dir bana göre eh biraz da politik olmak lazim
Anne - ogul arasina girmeyin, esiniz sonucta annesinin dediklerini duymus ve ne yapacagina kendisi karar verebilir.

Son olarak anneler candir her daim aranmalidir....

Neden bu tartışmalar ailelere yansıtılıyor ki eşinize demediniz mi neden gidip hemen annene anlattın diye zaten kendi annesiyle ilgili konu olsa se söylerdin şundan rahatsızım diye tartışma sırasında gidip senle ilgili bir konudan mı tartıştı benimle demek saçma. Her iki taraf içinde geçerli ne siz annenize anlatın, ne de o. Biz de çok tartışmışımışızdır herkes gibi ama tek bir kere ailelere yansıtılmadı kendi içimizde çözdük bitti gitti biz iyi oluruz bir şekilde ama kaynanalar gelinde, anneler damatta suçu ararlar kimse benim oğlum, kızım kötü demez, diyemez. Ben başka şehirde oturuyorum 5 saat mesafe var annemle aramızda annem babam ayrı kardeşimde ben evlendikten 6 ay sonra askere gitti ben anneme gidiyorum 2 ayda bir haftasonları diye ki çalışıyorum sadece 2 gün gidebiliyorum kendisine her hafta gidiliyor aynı şehirdeyiz, bana sen anneni oğlumdan daha çok seviyorsun, oğlum seni sen anneni seviyorsun bile dedi. Bende eğer annemi tercih etsem evlenip buralara gelmezdim dedim annemi de seviyorum oğlunuzu da bu bir tercih meselesi değil ikisinin sevgisi çok ayrı şeyler annem sevgime saygı gösterdi beni ellere gönderdi dedim bana bunu nasıl söylersiniz diye. Daha bunun gibi çok şeyler oldu ama hep eşim korudu beni. Eşiniz görüşmek istemiyorsa görüşmesin ama kendinde de hata var gidip demeyecekti o zaman.

eşin görüşmek istemiyorsa görüşmek için ısrar etme
kv ne düşünürse düşünsün
bu onun ayıbı
siz eşinle aranızdaki sorunları çözmeye bakın
boşver kv

zaten biz kendi olayımızı unuttuk kayın valide olayından sonra o kadar derinlere gittiki taaa nişanlılık dönemime kadar..

zaten biz kendi olayımızı unuttuk kayın valide olayından sonra o kadar derinlere gittiki taaa nişanlılık dönemime kadar..

siz kendi sorununuzu çözdüyseniz sorun yok
boşver kv kp takmayın kafanıza
fırsattan istifade kafanızı dinleyin

Ne isterler şu gelin annelerinden anlamam
Oysa en büyük fedakarlığı onlar yapar genelde ama yine de geçmezler maalesef..
Siz yine o telefondaki gereksiz konuşmaya sonuna kadar sabredip dinlemişsiniz bravo ben olsam eşimin annesi yada büyüğüm falan dinlemem sen benim annemin tırnağı bile olamazsın haddini bil der kapatırdım lafa , söze ve eleştiriye hayatta gelemem

bana bir abla demişti ki eşinle ailesi arasında bir sorun olursa sakın barıştırmaya çalışma, sonra onlar barışır düzelir sen arada kötü olursun demişti.siz küs durmayın, eşinizin onların hatalı olduğunu görmesi kabul etmesi çok büyük şans sizin için, nice erkekler var ailesi ne yaparsa iyi , eşi ne söylese haksız oluyor.küslük iyi birşey değil tabi ama bence siz akışına bırakın, sonuçta eşiniz biliyor ya sizin dolduruşa getirmediğinizi ailesi ne düşünürse düşünsün.fesat insan zaten kötü düşünür buna mani olamazsınız.Allah yardımcınız olsun.

siz kendi sorununuzu çözdüyseniz sorun yok
boşver kv kp takmayın kafanıza
fırsattan istifade kafanızı dinleyin

valla ne kadar çok kendimizden ödün vermişiz şuan fazla boş kalmışlıktan sıkıntıya giriyorum resmen hersyi yaparken soruyoduk hep bi sıkıntı bir gün bayramdı bayramın 3 günü gelene gidene hizmet ettim gelen de fazla olmadı ama hep onlardaydık evliliğimizin ilk yılıydı zaten esimle fazla zaman geçirmiyoduk iş vs derken hazır bayram tatili son günde sinemaya gidelimm dedik eşimle kayın validem olmaz dedi siz sevgilimisiniz ne sineması eşimde bişy demedi baktı sorun olacak yani onların görüşü eşim bana değer vermesin hep ailesinin etrafındaa dönsün dünya özellikle annesinin çocuklar huzurlu olsunda gerisi önemli değil dediğini hiç duymadım hareketlerindende görmedim dünya kayınvalidemin etrafında dönüyo sorun bi tek onun evinde olur bizim hiç sorunumuz olmaz ona göre hep saklı dışarı çıktık dışarda biri görür diyede bi tedirginlikle eşimede ilk başta normal geliyodu ama şimdi şimdi oda gördü evlilik böyle bişy değil

teşekkür ederim cümlemizin Allah yardımcısı olsun inşallah

bu olayların bir kısmında sanki kendi hayatımı okuyor gibi oldum.benim eşim sık sık gitmek istemez annesine benm suçum olur. kv ile telde bile ben konuşmak istemiorum ama kadın bi gün konusmasın benimle sesiniz soluğunuz çıkmıo der ve bundan 4 ayy önce kv görümceyi kocasını doldurmuş ağzıma sı....lar yani eşimle ayrılma durumuna bile geldik hala benden gelinlik beklemesini de anlam veremiyorum ben bu mantığı anlamıyorum arkadas ya oğlunu evlendirmeyeceksin yada evlendiosan mutlu olmalarına imkan vereceksin olmuyo. valla bu kv kp görümce konusunda allah yardımcımız olsun. allah onları ıslah etsin.herkesi kendi evinde kendi yuvasında mutlu huzurlu hayırlı etsin. haaa bu arada kendi kızları melek kraliçe biz gelinlerr köle cariye falan gibi görüyolar heyy allahım yaa adeletin büyük ne diyeyim

Keşke kayınvaliden sayıp dökerken dinlemeyp kestirip atsaydın.
Çatçat cevap yetiştirmen gerekmez,yakışık da almaz zaten.
Ama şimdi gerginiz birbirimizi kırmayalım,sonra konuşuruz diyebilirdin.
Sen dinledikçe kadın eskilerde girmiş.Tam açtırma kutuyu söyletme kötüyü durumu olmuş.

Yalnız benim ki kasti birşey değil
Yapım böyle..

Telefon muhabbetlerini pek sevmem, bi de her gün kayınvalidemi arayıp ne diyecem ki ben
İçimden gelmiyosa kimseyi aramam, zaten görüşüyoruz ziyaretlerde yeter yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…