Sizce ne yapmaliyim 🙄

Her türlü olur sadece mesafe koyarak başla bu düğün bahane gibi olur biraz ama en başında görümcene mesela tavır yap sana o hakkı çok güzel vermiş kendini ezdirme..en basitinden birdaha bu altın için konu açıldığında ve size laf söylediklerinde bu ailenin enayisi biz miyiz diye okkali bir çıkış yap sert dur sessiz konuşma kendinden emin ol ondan sonra birkez daha düşünüp konuşurlar 😁😜
Keşke bu siteye daha önceden üye olaydım belki o 40 bin şuan elimde olabilirdi 😂😂

Hahahaha çok güldüm ya 😁😁 işte en güzel kısım da eşinin yanında olması..burda okuyoruz çoğu erkek ailesini haklı görüyor işte o zaman tam kanser olmalık sen o konuda rahatsın o çok önemli valla 😁
Aynen bu konuda şanslıyım eşim her konuda arkamda haksız bile olsam onların yanın da beni savunur ama evde uyarır hakkını yiyemem canım kocacim kıymete bindi şimdi 😂😂

Bide paraları olan ama bizim yok valla durumumuz kötü diyenleri boğmak istiyorum sanki milletin gözü var paranızda
Nazar değmesin diye mi yapıyorlar biz para isteriz diye mi bilmiyorum 🤣 ama Allah affetsin bazen diyorum ki Aynen böyle yemeden içmeden biriktirip biriktirin, siz ölünce ben çatır çatır yerim 🤣🤣🙊

Aynen bu konuda şanslıyım eşim her konuda arkamda haksız bile olsam onların yanın da beni savunur ama evde uyarır hakkını yiyemem canım kocacim kıymete bindi şimdi 😂😂

Dimi dimi kıymet bilmek lazım 😀 tamam geliniz hizmet etmekte lazım ama hakikaten her zaman sert olup hicbirsey yapmayan kıymetli oluyor siz eşinizle hallettirmeye çalışın sonra da kenara çekilin hicbirseye karışmayın biz yapmamız gerekeni yaptık deyin oldu bittiiiii 😀

😂😂😂 boşver kız sana birikim yapıyorlar ıste onay 3.evide alırlar 😁😂
3. Evi mi bi 10 tane ev var galiba 🙄 öyle ki eşim maaşından daha çok kira geliri var demişti. Inanmazsin ama pazardan giyiniyorlar. 😂🤣 eşime hediye kazak almış bildiğin polyester 😂😂 cam bezi bile olmaz sen düşün 😂

Dimi dimi kıymet bilmek lazım 😀 tamam geliniz hizmet etmekte lazım ama hakikaten her zaman sert olup hicbirsey yapmayan kıymetli oluyor siz eşinizle hallettirmeye çalışın sonra da kenara çekilin hicbirseye karışmayın biz yapmamız gerekeni yaptık deyin oldu bittiiiii 😀
Kız bazen eltimle konuşuyoruz bazen beni dolduruyordu sen salak misin nisan yapiyosun niye paranı veriyosun falan filan bak simaricaklar sonra ama ben deliler gibi hayır ya onlarda günah sonuçta benim eşini doğurup bu yasa kadar getirmişler hakları var üstünde diyordum. Ama niyet çok farklıymış tam eltimin dediği gibi

3. Evi mi bi 10 tane ev var galiba 🙄 öyle ki eşim maaşından daha çok kira geliri var demişti. Inanmazsin ama pazardan giyiniyorlar. 😂🤣 eşime hediye kazak almış bildiğin polyester 😂😂 cam bezi bile olmaz sen düşün 😂

İşte insanlar böyle mal zengini oluyorlar bizim yapamadığımız kısım o 😁 biz paramız olunca gidip en iyisini alıyoruz o yüzden biz anca geçinirken onların 10 tane evleri oluyor 😁

Var yemez mezarami götürecekler. Doğum günü demişken benimde eşime doğum gününde su bardağı almıştı kaynanam 😂😂😂 inanın yokluktan değil yokda biyle gülerek anlatmazdım 😂

Sürekli takıyorum bugünde hepsi kolumdaydı öyle bisey diyemedim ve açıkçası gerçekten beni enayi yerine koyduklarını hissettim eşime söylemedim ama çok alındım. Sonuçta nişanı biz yaptik 2 bilezik alıp kızın elinde taktik yani bence biz fazlasıyla yaptik diğer eltimden istemesi lazımdı. Bu nişanı biz yaptik mevzusunu da hiç açmadım belki alınırlar minnet yapıyor muşum gibi anlarlar diye söylemedim ama üzüldüm bizi biyle kullanmalarina
Asla verme ne münasebet senden istiyorlar daha yeni evlisin sende ve kullaniosun demekki seviosun takmayı niye verecekmissin verip eltinde görünce pisman olursun o yüzden verme kullanıyorum de gec

Kız bazen eltimle konuşuyoruz bazen beni dolduruyordu sen salak misin nisan yapiyosun niye paranı veriyosun falan filan bak simaricaklar sonra ama ben deliler gibi hayır ya onlarda günah sonuçta benim eşini doğurup bu yasa kadar getirmişler hakları var üstünde diyordum. Ama niyet çok farklıymış tam eltimin dediği gibi

Eee demekki eltin birsey görmüş ki kendini geri çekmiş..çok doğru demiş

İşte insanlar böyle mal zengini oluyorlar bizim yapamadığımız kısım o 😁 biz paramız olunca gidip en iyisini alıyoruz o yüzden biz anca geçinirken onların 10 tane evleri oluyor 😁
Ay kusura bakmasınlar yemedigim parayı napayım. Benim çocuklarım da evini kendi alır bi zahmet 😂 ben mevki sahibi olsam neler giyerim neler ahh ahh, kiminin parası olmaz kimi de harcamayı bilmez adaletin bu mu dünya 😂😂 bana versinler nasıl harcarım 🤣

Back
X